|
Lady Allia
|
 |
« : 18 Septembrie, 2008, 08:09:38 pm » |
|
tie, copila cu manute iedera, cu ochii din praf de stele si roua, cu zambet izvor de viata - mie, tie, ti-as da primul si ultimul cuvant si toate celelalte dintre ele... ti-as da prima si ultima clipa de iubire si toate celelalte ce ti le-am legat la suflet sa nu-ti fie cu deochi tie, copila mea ce ai cules toate izvoarele in rasetul tau ti-as da toti pasii mei sa-ti fie alaturi mereu
tie, vreau sa iti spun ca pentru tine nu s-au inventat cuvintele care sa te descrie, iar mie cuvintele imi stau prelinse pe gene, cuminti si tacute pentru ca nu stiu cum si cat de tare sa strige: te iubesc pana la Dumnezeu copila mea!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Inainte de a ma naste D-zeu mi-a pus iubirea pentru tine in suflet, m-a scaldat intr-o lacrima si m-a trimis aici...in lume...unde am fost pierduta si regasita...si nestiute sufletele noastre s-au atins...si am stiut ca vom fi mereu doua suflete pereche...
|
|
|
|
Zantiala
|
 |
« Răspunde #1 : 20 Septembrie, 2008, 10:10:38 pm » |
|
La multi ani fiintei ce iti este asa de draga... Sa va ajute Dumnezeu, sa va incununeze viata numai cu bucurii si cu cat mai multe impliniri. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"
|
|
|
|
sunshine
|
 |
« Răspunde #2 : 21 Septembrie, 2008, 04:07:42 pm » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
\\\'\\\'O femeie frumoasa place ochilor, o femeie de isprava place inimii; una e o bijuterie , alta e o comoara!\\\"<br /> <br /> Napoleon
|
|
|
|
|
|
valyusck
|
 |
« Răspunde #4 : 23 Septembrie, 2008, 03:23:53 pm » |
|
La multi ani! pentru puiutul tau,cu ochii ca stelele si buze ca murele...Sa fie sanatoasa si glasu-i zglobiu sa va incante de fiecare data cand il auziti.
|
|
|
|
|
Memorat
|
"suntem doar doi straini,care nu-si mai vorbesc printre atatia spini,cum sa-ti spun te iubesc. tie ti-a trecut iubirea,mie mi-a trecut uimirea tie ti-a ramas lumina ,mie lacrima si vina..."
|
|
|
|
Semiramis
|
 |
« Răspunde #5 : 29 Septembrie, 2008, 08:14:53 pm » |
|
la mulţi ani, să vă trăiască!!!! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Whatever happens, happens for a reason! Orice se intampla, se intampla cu un scop!
|
|
|
|
|
|
sunshine
|
 |
« Răspunde #7 : 30 Septembrie, 2008, 05:38:06 pm » |
|
Cateva saptamani?! :oO sa reziste tati fara voi? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
\\\'\\\'O femeie frumoasa place ochilor, o femeie de isprava place inimii; una e o bijuterie , alta e o comoara!\\\"<br /> <br /> Napoleon
|
|
|
|