Autor Subiect: Arta cunnilingus  (Citit de 67237 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Iosif

 • *****
 • Mesaje postate: 1272
 • Karma: 26
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
  • Despre iubire
Arta cunnilingus
« : 14 Noiembrie, 2004, 04:45:34 pm »
* Ce este cunnilingus?

Cunnilingus se referă la stimularea organelor genitale feminine cu ajutorul gurii partenerului. În asta se include lins, supt partea exterioară şi interioară a zonei vaginului, şi în mare stimularea directă a clitorisului. Unele femei găsesc cunnilingus ca cea mai satisfăcătoare parte a sexului. Într-adevăr, un număr mare de femei spun că sexul oral este singurul mod în care obţin un orgasm. Gura poate crea o gamă largă de senzaţii unice care nu pot fi comparate cu nimic altceva.


* Poziţii pentru un bun cunnilingus

Înainte de a începe cu tehnicile sexulului oral, poate ar trebui să vorbim de gama de poziţii pentru cunnilingus. Fiecare poziţie va aduce o senzaţie unică, aşa că este cel mai bine pentru tine şi partener să experimentaţi şi să determinaţi care poziţie o preferaţi mai mult. Majoritatea cuplurilor încep cu femeia stând pe un scaun sau în pat. În acest fel se oferă maxim de acces la organele genitale feminine, şi femeia poate sta relaxată putând să se folosească şi ea de mâinile ei pentru a se stimula. Partenerul care oferă sex oral poate sta întins sau în faţa femeii, folosindu-se şi de mâini pentru a o stimula pe femeie.
O altă poziţie este ca femeia să stea în cele patru membre peste faţa partenerului în timp ce el stă sub ea întins. Unii preferă această poziţie deoarece permite femeii să-şi mişte pelvisul pentru a accentua stimularea. Această poziţie permite de asemenea unui cuplu stimularea reciprocă (poziţia numită "69") când este practicată cu partenerii fiecare la un capăt. Dacă eşti mai meticulos în sexul oral, s-ar putea să nu-ţi placă această poziţie deoarece este dificil să-ţi pui limba unde trebuie. Cuplurile care vor să practice (joace) rolul de dominant ar trebui să încerce ca unul să stea şi celălalt să ofere sex oral în genunchi.


* Cunnilingus (cunilictia)

Unele femei îşi doresc cu precădere o stimulare clitorială indirectă, excitându-se chiar şi numai atunci când sunt atinse doar pe laturile clitorisului, sau deasupra sa. Altele au preferinţe, în zona clitoridiană manifestându-se o adevărată foame pentru stimularea directă.
În special partea superioară a clitorisului, pieliţa fină care îl acoperă imediat sub extremitatea superioară a buzelor mici, este foarte sensibilă. Stimularea directă a acestei porţiuni poate fi de nesuportat pentru unele, în timp ce altele au nevoie tocmai de o astfel de atingere pentru a putea trăii un orgasm satisfăcător. Aproape că nu există femeie care sa nu aprecieze atenţiile acordate de partener acestei zone, mai cu seamă după ce prin alte mângâieri au ajuns la un grad relativ mare de excitare. Atingerile dedicate organelor genitale, la început discrete, timide parcă, crescând apoi în intensitate şi definindu-şi din ce în ce mai precis intenţiile, coborând de pe pubis în jurul vulvei pentru a o deschide şi a se opri pe lângă sau pe clitoris cu greu pot fi respinse de femeia care-şi caută momentul trăirii orgasmice.
Felul si durata acestor atingeri trebuie însă să corespundă dorinţelor sale. Dacă partenerul "lucrează" prea mult în acelaşi fel şi în acelaşi loc, apare primejdia ca femeia să îşi piardă nivelul de excitabilitate la care de abia ajunsese sau, invers, ca declanşarea unui cutremur orgasmic să ii diminueze interesul pentru continuarea actului.

Clar, este plăcut să îi simţi căldura buzelor, ritmul rapid sau lent al jocului limbii pe clitoris sau în intimitatea vulvei, dar dacă nu ştie cum, când şi câtă vreme să o facă nu trebuie să îl blamezi sau să aştepţi să aibă un moment de revelaţie divină. Dacă ştii ce vrei şi ce iţi place trebuie să te pricepi să o şi arăţi şi să îl îndrumi la fel de hotărât şi lipsit de echivoc ca şi atunci când vrei să-l faci să înceteze unele mângâieri sau să renunţe la ele. Ai un arsenal întreg de oftaturi, gemete şi gesturi dacă mai ai unele inhibiţii în ceea ce priveşte folosirea unor cuvinte sau expresii. Poţi sa gemi, zâmbind, atunci când iţi place ce iţi face, poţi să ridici soldurile, să îi indici prin jocul degetelor ce ar trebui să iţi facă, să iţi ridici pubisul întâmpinându-i mişcările cele mai excitante, şi desigur nimeni nu te opreşte să îi strângi capul între coapse şoptindu-i vorbe de apreciere sau îndemn, la fel cum îi poţi semnala că este momentul de a-si menţine ritmul şi intensitatea stimulării pentru că se apropie cutremurul orgasmic, ori că trebuie să te acompanieze în executarea tehnicilor autostimulării fără de care nu poţi ajunge pe culmi.
Un alt lucru pe care este bine să nu îl uiţi este acela că bărbaţii sunt cu precădere expuşi stimulării erotice pe cale vizuală. O vulvă care se deschide oferindu-le privirii pătrunderea în caldele ei secrete le poate ridica dintr-o data "interesul" la verticală. Trebuie să fii conştientă de frumuseţea părţilor tale intime şi de atracţia pe care o reprezintă pentru partenerul dorit, să fi pregătită, atât sufleteşte cât şi la modul cel mai practic, pentru a accepta să fi mângâiată, atinsă, sărutată pana în profunzimea acelor locuri. Când eşti singură, în timp ce te joci cu tine, încearcă să vezi care sunt poziţiile în care te simţi cel mai bine.

Va trebui să ajungă intre picioarele tale desfăcute pentru a-şi duce buzele şi limba cât mai aproape de vulva ta primitoare. Pentru asta vei putea sta culcată, eventual cu o pernă sub fese, sau te vei aşeza pe marginea patului sau un fotoliu, masă sau pe scaun, lăsându-l să îngenuncheze în faţa ta. Şi mai bine este când el va sta culcat iar tu iţi vei cobora vulva spre gura lui aşezându-te în genunchi sau pe vine, cu faţa spre el sau privind spre mândria bărbăţiei sale rămasă complet la bunul tău plac: o poţi admira, o poţi atinge sau mângâia. Din această poziţie, prin mişcarea, ridicarea sau coborârea bazinului, vei putea controla nestingherită ritmul, presiunea şi intensitatea atingerii buzelor sau limbii partenerului. Să nu te fereşti a adopta această postură: bărbaţilor le place să se cufunde cu totul în tainele acelor locuri. Partenerul te va putea musca uşor de partea cărnoasă a Muntelui lui Venus, va putea răsufla cald peste pubis şi pe lângă vulva şi o va înconjura cu sărutări înainte de a-ţi desface tandru labiile cu vârful limbii. Îţi va putea introduce limba cu totul în vagin, desenându-i conturul până când va putea ajunge din nou sus, la clitoris. Pe aceasta îl poate linge, bate cu limba intr-un ritm mai lent sau mai alert, sau îl poate prinde între buze, sugându-l.
În timp ce te sărută între picioare câte nu iţi poate face cu mâinile care îi sunt libere: iţi poate frământa fesele, iţi poate mângâia coapsele, sfârcurile sânilor, gleznele sau încheietura genunchilor, iţi poate masa cu un deget sau două interiorul vaginului, labiile, perineul sau anusul sau poate da întrebuinţări foarte interesante unui vibrator. Toate aceste lucruri le poate face din proprie iniţiativă sau la îndemnul tău. Atâta timp cât vă este bine nu are importanţă cine pe cine satisface! Dacă simţi nevoia să te mângâi singură pe sâni, pe coapse, indiferent pe unde, chiar şi pe lângă locurile pe unde îi umblă lui buzele şi limba, fă-o fără teamă că nu te-ar putea crede perversă: când o femeie începe să se mângâie în prezenţa bărbatului dorit este semn de patimă şi dăruire.


* Felaţia

Pentru majoritatea covârşitoare a femeilor, sexul oral este culmea intimităţii, un act de încredere şi dăruire pe care nu sunt dispuse să îl facă oricând şi mai cu seamă orişicine. Este ceva mai mult decât un simplu joc, este un fel deosebit de gingaş şi direct de a-şi manifesta dorinţa pentru trupul celuilalt. A-ţi privi partenerul în timp ce se apleacă asupra părţilor tale intime este un sentiment de putere şi dăruire, eşti stăpână dar şi slugă sa iubitoare. Când femeia mângâie partenerul cu buzele şi cu limba înseamnă a-l supune poftei sale dar şi a-i oferi senzaţiile unei cuprinderi mai depline decât ar putea-o realiza muşchii vaginului. Luându-i astfel în stăpânire bărbăţia, femeia îl poate excita şi calma, îl poate provoca şi îl poate ţine pe malul fluviului plăcerii ţinându-l încordat în aşteptarea momentului suprem. Ca femeie, vei constata cât de puternic te vei excita simţindu-l cum creste, cum vibrează, cum pulsează între buzele tale. La fel cum îl ştii pe el atras de aromele vulvei tale, te vei trezi apreciindu-i miresmele bărbăteşti.
Bărbaţilor le place. Dar gusturile, şi în acest caz diferă. Fiecare poate reacţiona altfel atunci când penisul le este apăsat cu limba, lins, supt, sărutat sau luat între buze şi scuturat. De un singur lucru se feresc: de muşcături. Dar poate fi ronţăit cu tandreţe. Va trebui ca femeia să afle singură dacă partenerului ii plac acţiunile intense sau delicate, pe furate sau pe îndelete, dacă îi place să fie atins pe capul penisului, la rădăcina sau pe toată lungimea membrului. Gura nu este doar un orificiu de primire protocolară ci un organ viu, activ, care se poate comporta în cele mai diferite feluri. Lasă-ţi limba să se mişte liberă, dând imaginaţiei frâu liber.
Ca şi în cazul cunilicţiei, pentru felaţie este indicată alternarea tehnicilor şi a poziţiilor.
Tehnici:
Deep Throat (Gâtlej adânc). Este luarea penisului în gura pe toată adâncimea cavitaţii bucale. Reuşita impune înclinarea capului pe spate astfel încât gura şi gâtul să formeze o linie cât mai dreaptă. Acţiunea nu permite prea multe rafinamente, penisul nu poate fi nici lins nici supt, doar buzele îl strâng într-un inel elastic. Tot secretul este ca femeia să îşi poată controla reflexul de sufocare, similar cu al spasmului de vomă, lucru destul de greu de realizat. Plăcut pentru bărbatul care simte joaca amigdalitelor pe gland, poate, dar pentru femeie singura satisfacţie este doar că a reuşit o performanţă, procurându-i o senzaţie pe care cu greu ar putea-o găsi în compania alteia.
Înghiţirea sămânţei. Aceasta nu este o metaforă, ci înseamnă exact asta, adică a lăsa bărbatul să ejaculeze în timp ce femeia îi suge vlaga, înghiţindu-i în cele din urmă sperma. Nu provoacă nici o boală, nu îngraşă şi nici nu poate avea un efect dăunător sănătăţii. Sperma are aproximativ acelaşi gust ca umorile secrete ale femeii, poate ceva mai alcalin şi mai aspru. Unele femei îl suportă, altele - cele cărora le place brânza Camembert şi pot înghiţi cu plăcere conţinutul unui ou crud - o consideră chiar o delicatesă, dar cui nu-i place, nu are decât să-şi stimuleze oral partenerul până aproape de explozie, după care îl poate satisface în continuare frecându-i penisul în palmă sau strângându-l între degete sau între sâni.

« Ultima Modificare: 14 Noiembrie, 2004, 05:02:10 pm de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

naked_inside

 • Vizitator
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #1 : 13 Decembrie, 2004, 04:18:03 pm »
nu stiu de ce dar,desi eram curioasa sa citesc,m-a apucat o rusine de mi s-au aprins obrajii cand a trecut un baiat pe langa calculatorul meu si s-a uitat la ce citesc...inca e un subiect tabu pentru noi,femeile...si l-ai expus foarte,foarte,foarte,foarte..direct... ;D am vrut doar sa spun ca...eu am roshit!....si cred ca la fel s-a intamplat si cu restul fetelor de pe site...ca dovada ca nu au raspuns topicului...sanatate!
« Ultima Modificare: 13 Decembrie, 2004, 04:20:34 pm de naked_inside »

Offline Semiramis

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 2884
 • Karma: 51
 • Gen: Femeie
 • dor de duca...
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #2 : 13 Decembrie, 2004, 04:21:16 pm »
pana ii prinzi gustul... ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

Offline Bunny

 • *
 • Mesaje postate: 19
 • Karma: 0
 • Gen: Femeie
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #3 : 27 Decembrie, 2004, 03:29:57 pm »
multi barbati ignora sau nu vor sa creada ca felatia este multa munca pentru femeie. Pozitia nu este tocmai comoda si sa nu vorbim de durerile de genunchi daca iti alegi aceasta pozitie.
Cum a putut un inger sa-mi franga inima?

Offline salazar

 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #4 : 27 Decembrie, 2004, 07:38:48 pm »
Un lucru aparent simplu, dar cu context complex, foarte fain, imi place ca cineva mai "incinge" atmosfera pe aici. :)
"Better 0ne Life with Rachel, then a eternity in lonellyness"

Offline salazar

 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #5 : 28 Decembrie, 2004, 03:27:05 pm »
Bunny are dreptate. Eu inteleg destul de bine, dar unele fete nu, sa va spun pe scurt. Prima mea prietena, a vrut.....(felatie) dar eu am spus ca nui permit iubitei mele sa se degradeze in asa hal numa pentru un simplu orgasm, s-a suparat si ma parasit. Nu ca numi place dar eu am intles ca a vrut sa facem dragoste, nu sex, mare diferenta dintre dragoste si sex. Va rog sa ma iertati daca gresec, nu prea am experienta.
  Cel putin astai ideea mea, daca credeti ca gresesc va rog sfatuitima :) !
« Ultima Modificare: 28 Decembrie, 2004, 03:30:55 pm de salazar »
"Better 0ne Life with Rachel, then a eternity in lonellyness"

Offline Fiul_Ploii

 • **
 • Mesaje postate: 34
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #6 : 28 Decembrie, 2004, 03:33:58 pm »
   Si aceste aspecte fac parte dintr-o relatie perfecta, lipsita de prejudecati. Trebuie sa se ajunga la cunoasterea partenerului, la a vedea ce ii place si ce nu, si modul cum ajungeti la anumite compromisuri. Nu poti impune intr-o relatie niste chestii care sunt sau nu dorite.
  Arta de a face dragoste nu cunoaste limite, pentru ca fiecare se daruieste si traieste intens.
Ce que vous n’aimez pas, ne le faites pas !

Offline Fiul_Ploii

 • **
 • Mesaje postate: 34
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #7 : 28 Decembrie, 2004, 03:42:18 pm »
  Nu trebuie sa condamnam senzualitatea! Ea a fost condamnata in intreaga lume, si din cauza acestei condamnari energia care poate inflori in senzualitate se transforma in perversiune, gelozie, furie, ura...
   Senzualitatea genereaza o existenta arida, lipsita de orice savoare. Senzualitatea este una din binecuvintarile omenirii. Este sensibilitatea noastra, este constiinta noastra. Este constiinta noastra filtrata prin corp.

Ce que vous n’aimez pas, ne le faites pas !

Offline The Don

 • *
 • Mesaje postate: 25
 • Karma: 2
 • Gen: Bărbat
 • Love is love's reward!
  • Vezi Profilul
  • Transylvanian Don
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #8 : 06 Ianuarie, 2005, 01:13:37 pm »
Unii nu vor sa citeasca si sa bage la cap...sar de la una la alta....un cunnilingus are de-a face cu felatia uma daca e 69...asta ar putea fi alt topic... Trebuie sa recunostem insa ca pentru ambele important e sa fi curat...altfel placerea nu mai exista...:P
Love is the triumph of imagination over intelligence...

Offline George Ene

 • *****
 • Mesaje postate: 1025
 • Karma: 25
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Re: Arta cunnilingus
« Răspuns #9 : 31 Ianuarie, 2005, 09:11:07 pm »
Curajoasă, şi la zi, ba chiar - aş zice - în avangarda dezbaterilor fierbinţi această Lecţie-Invitaţie (la dezbateri), căreia tu, dragă J.S., i-ai dat tonul direct (poate cam prea direct, fără un preambul… gingaş, pregătitor). Dar, nu-i bai, vorba ardeleanului temişan, pentru că, la o adică, ceea ce nu i se permite ultimului venit în cenaclu (acestuia fiindu-i recomandat să facă ochii mari, să vadă mai întâi cum stau lucrurile pe-aici - că aşa-i normal), i se permite, iată - cine i-ar interzice-o? - Şefului, pentru că, nu-i aşa?, "Exemplul personal are putere de Lege" (Lenin), cu atât mai mult cu cât intervenţia Sa e valoroasă şi plină de învăţăminte pentru toată Lumea Bună a site-lui. În fine, felicitări pentru c-ai spart gheaţa, şi-n plus fost extrem de concis, dragă J.S.!)

Era şi timpul unei asemenea demers. În contextul promovării "iubirii fără oprelişti" (ca Natura Însăşi!), e chiar lăudabilă iniţiativa… Aşa stând lucrurile de mult era timpul limpezirilor şi-n acest domeniu.
Până una-alta să nu uităm că venim din animalitate, căreia-i suntem datori pentru întreaga noastră "zestre carnală" (dr. C.I. Parhon: "asta însemnând în primul rând instinctele"). De aceea eu cred că e cazul să lămurim cum stau lucrurile cu aceaste instincte ("zestrea") nu numai prin explicaţiile de rigoare, ci să ni le şi însuşim prin cunoaştere, pentru că ele converg către esenţa noastră umană (Să fim sinceri: toate aceste necunoscute reprezintă chiar esenţa noastră umană!), încât ar cam fi cazul să le fim recunoscători, şi, mai mult, să le readoptăm cu bună ştiinţă, deschis, de ce nu. Cei care nu acceptă această dezbatere (că pot exista şi d-ăştia!) n-au decât să stea deoparte, până se dumeresc…
Termenul de CUNNILINGUS (după alţi autori CUNILINCTUS) este explicat în DICŢIONARIUM EROTICUM printr-o tâmpenie tipic filologică: ca FOEDITAS, care în latină înseamnă "necurăţenie", "mârşăvie".
Romanii îl practicau pe scară largă, deşi era blamat de poeţi, filosofi şi oameni politici, care la rându-le îl practicau nu doar în intimitate, ci şi-n… "văzul lumii" (de ex., la unele agape). Balamarea însemna, de fapt, un fel de versus-atitudine ("Una spunem şi cu totul alta facem"!) în apărarea togii virile (masculine, dar şi feminine), ca expresie a modului de manifestare a libertăţii (bine ascunse!), nefiind altceva decât opţiunea individului vizavi de acest act servil, care-l făcea fericit(ă). Asta pentru că dintotdeauna a existat o morală paradoxală a diversităţii gusturilor (că doar "Gusturile nu se discută!" - după cum ne-au transmis iubiţii noştri înaintaşi romani). Ca să scurtez, cunnilngusul (versus fellatio) e un mod de aprobare tacită a aservirii libere a unui sex faţă de celălalt (în extrem de multele cazuri de normalitate - aş zice, deşi înseşi această normalitatea rămâne să mai fie discutată).
Or, iată că şi aici intervine creştinismul (care e prezent dintotdeauna peste tot în viaţa inimă a indivizilor) dovedind, cum n-a făcut-o până la el nici o altă credinţă şi activitate practică (umană), cum e cu această aservire, rămasă deschisă ca un evantai, din care a pornit (sau a contiunat să se înalţe) umbrela altor şi altor forme de aservire. Păi, un Maestru Iluminat exemplar, precum Isus - care spăla picioarele discipolilor Săi, şi care, nu mult după aceea, a mai şi murit ca un miel pe cruce, asemenea unui sclav (aservit) - n-a făcut altceva decât să ne dea un exemplu ferm, indiscutabil, de aservire.
În lumea arabă cunnilingusul era actul sexual al eununcilor, din toate seraiurile, care în travesti exprimau defularea disperată a "femeilor" prizoniere.

(Rog pe Domnul J.S. să fie amabil să-mi facă loc să postez cea de-a doua parte a acestui mesaj de răspuns, eventual în pagina a doua a temei)
E cantu dinoscitur avis

Offline George Ene

 • *****
 • Mesaje postate: 1025
 • Karma: 25
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #10 : 31 Ianuarie, 2005, 10:01:26 pm »
Astăzi, armonia relaţiilor conjugale se bazează mai mult pe cunnilingus, decât pe oricare altă formă de manifestare, şi se pare că reprezintă secretul ("baza") tuturor căsniciilor fericite - fericire de cele mai multe ori inexplicabilă (la prima vedere). "Seniore, nu trebuie să-mi săruţi mâinile, nici picioarele, ci locul aflat între ele, spre a ne pune de acord, spre a fi în concordanţă fericită unul cu celălalt" scria autoarea franceză Elene Brantôme în "Vies des dames galantes" (Paris, Eitura Gallimar, 1972, p. 27).
Femeile care refuză cunnilingusul comit un sacrilegiu antikarmă, căci reprezintă o lipsă de religiozitate în sfera eroticului. Principalul avantaj ale cunnilingusului constă în aceea că tu, ca femeie, îţi menţii atenţia numai asupra stărilor tale de satisfacţie (optimă), fără nici o prejudecată (la ce-ţi mai folosesc prejudecăţile în faţa "Naturii dezlănţuite"?), timp în care îţi e recomandat "să uiţi cu desăvârşire" de iubitul tău, căruia i te-ai adandonat de bună voie şi nesilită de nimeni, şi pe care, atenţie!, îl subordonezi pe deplin, ca pe-un serv devot, ce ţi-e. Nu-ţi face griji de el, de suferinţa lui, de faptul că nu mai poate respira ("Ei, şi?"), dă-ţi măsura destinderii, termină în gura lui, umple-i gura cu Energia Ta Cosmică, fă-l pulbere, fă-l una cu pământul, şi nu-i purta (tocmai lui) de grijă, deşi iată-l la picioarele tale: fii sigură că-i place şi lui, e o fericire specifică celui ce se dăruieşte, pentru că dăruieşte din prea-plinul iubirii lui: el e fericit atunci când te vede pe tine fericită, când te simte fericită, căci, Doamne, cât doreşte el asta!, şi-acum observă-l (cu discreţie: nu-l jigni!) cât de bine  reuşeşte să te facă Regina lui şi-a întregului Univers, iar tu chiar fii, în forumul tău, o astfel de Regină, de ce să nu fii, când l-ai subordonat ca-n visele tale dintotdeauna (din copilărie şi mai dedemult - din animalitate, din cenuşa timpului)… Pulsezi, foarte bine! Transmite-i şi lui pulsaţiile tale, ritmurile tale, fie ele oricât de îndrăcite - vă vor face bine amândurora! Într-un cunnilingus prelungit tu te vei simţi în cu totul altă parte, precum Narada, când "îi dădea apă" lui Vişnu, într-un peisaj necunoscut, întrebându-se, în sinea-i, în transă profundă - foarte adâncă, nebuloasă: "Unde mă aflu? De ce sunt aici? Cât timp a trecut? Mai vreau…! Mai vreau să…!"
O dată cu chipul servului, vei uita şi locul, şi timpul…
 
(Va contiuna şi această secvenţă. Pe bucăţele, dacă alt fel nu se poate)
E cantu dinoscitur avis

Offline George Ene

 • *****
 • Mesaje postate: 1025
 • Karma: 25
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #11 : 31 Ianuarie, 2005, 10:05:26 pm »
În FELLATIO nu se întâmplă aşa ceva: felatoarea se dăruie dureros, ea nu călătoreşte într-un spaţiu nedeterminat, ea e prezentă hic et nunc, prin modul ei extrem de pasiv, fiind legată de un stâlp în mişcare, tot mai dur, tot mai insistent - noroc că timpul pompării e mult mai scurt, acul busolei arătând cu precizie Nordul fix al Eului spre a se adânci în Maya cu o explozie de substanţe esenţiale, ale vieţii pure, de la origini. Cu toate astea, natura a avut grijă să acorde avantaje nete femeilor, în cazul practicării supliciului asumat, numit felatio: sămânţa bărbatului e un medicament natural extrem de apreciat (în medicina tradiţională, cu rezultate spectaculare, pe deplin confirmate, şi-n medicina actuală). Ingerarea de spermă proaspătă (caldă, de la "sursă" - dar despre compoziţia ei, pe altădată) previne şi înlătură osteoporozele incipiente, chiar şi vechi de câţiva ani, previne şi stopează Parkinsonul, întârzie îmbătrânirea (contribuie într-un mod de-a dreptul miraculos la menţinerea elasticităţii epidermei şi întârzie apariţia ridurilor. Mă opresc aici, spre a atrage atenţia asupra experienţelor multiseculare ale unguroaicelor, care ştiu şi practică - îşi transmit din mamă în fiică - tactica şi strategia gingaşă a "suptului" pu(terii) bărbatului, a Elixirului Natural de Viaţă Lungă - prescurtat ENVL, cum e cunoscută în medicina naturistă românească), şi nu-n ultimul rând că practicarea fellatio e benefică şi pentru bărbaţii trecuţi de 40 de ani, ca preventio prostatitas…
Aici apar o serie întreagă de întrebări capitale pentru cuplurile necunoscătoare, ori pe cale să încerce "marea cu degetul": cum anume să procedăm să fim siguri că nu eşuăm, să n-ajungem să ne spargem capetele? Păi, în primul rând e recomandabilă o minuţioasă pregătire prealabilă, cu aruncarea peste bord a tuturor cutumelor şi perjudecăţior, care ne atârnă de grumaji de milenii, după care e nevoie de răbdare, de mult tact şi de multă măiestrie care să demareze pe nesimţite, la început printr-o vorbă aruncată în treacăt, şi-apoi, puţin câte puţin ("Picătura Chinezească") tot mereu  adâncind discuţiile despre multiplele aspecte ale intimităţii în doi - în nici un caz  brusc, spre a se ajunge la a se îndepărta partenerii unul de celălalt, Doamne fereşte (cum ne-a comunicat colegul Salazar cazul său - că a fost părăsit de prietena lui, care vroia fellatio, în vreme ce el apucase să pună "la zid" această dorinţă a ei / în mod sigur arzătoare / aşa încât, iată, cât e de greu să ne înţelegem semenii, în ceea ce simt şi vor).
Aşadar, în cunnilignus, ca şi-n fellatio, lucrează însuşi Creatorul, care nu pierde nici o clipă contactul cu Creaţia Sa, pentru că numai El o poate face (prin noi, neştiutorii, care intuim prin inspiraţie divină, desigur, că e vorba despre ceva dumnezeiesc, la urma-urmelor): să nu începeţi în forţă, ci cu infinită tandreţe, cu aplecare caldă, gingaşă, pe deplin acceptabilă reciproc, ba chiar cu recunoştinţă - recunoştinaţa trebuind să fie sentimentul care să rămână şi nimic altceva.
În filosofia şi-n practica indiană a amorului transfigurator extatic e pe deplin statuată, de mii de ani, acţiunea divină a Limbii, purtătoare a Cuvântului, care e infinit mai gingaşă şi mai plină de energie, aşadar incomparabil mai capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii sexulale ale partenerilor, decât oricare alt act, în n+n poziţii obositoare şi fără folos…
…Da, atrage atenţia un alt coleg de-al nostru, "don" (ce-o fi asta: "don"?), dar "important e să fii curat". Adevărat. Dar, atenţie!, să fim curaţi nu înseamnă să ne dăm cu unguente mirositoare, ori cu spray Rexona, căci vai şi-amar! Dimpotrivă, nimic nu e mai delicat mirositor ca acea cărniţă care, sănătoasă fiind, mai e şi spălată cu apă şi săpun bun, dar mai ales fără săpun, pentru a-şi păstra neatinse gustul şi aroma, cu adevărat sublime, stimulante! 
(Mai urmează o ultimă parte. Ce vreţi, aşa-s scriitorii: scriu, nu se joacă!)
E cantu dinoscitur avis

Offline George Ene

 • *****
 • Mesaje postate: 1025
 • Karma: 25
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Răspuns: Arta cunnilingus
« Răspuns #12 : 31 Ianuarie, 2005, 10:09:12 pm »
…Lingere Cunnum,
căci fără a gusta acele picături de rouă de esenţă dumnezeiască nu există cunoaştere completă a feminităţii, din care derivă Umanitatea cu tot arsenalul ei sublim de preocupări omeneşti şi dumenzeieşti!
Nu trebuie să renunţăm la cunnilingus, dimpotrivă, s-o facem cu încredere în noi înşine spre a nu micşoara puţinele lumini pe care le mai avem în această viaţă irepetabilă, şi nu-n ultimul rând spre a face faţă cu mai puţină spaimă infernului care ne înconjoară. E, poate - şi mai bine spus -  un gest absolut necesar de supremă înălţare morală: Salvarea Femeii prin Bărbat şi a Bărbatului prin Femeie.
Până la urmă vă rog să priviţi cu atenţie acest act eminamente natural: dacă la un moment dat altcum nu se mai poate, şi observaţi cum că "corbia începe să ia apă", ameninţând să se scufunde, observaţi, vă rog, că numai Limba, tot Limba ce ne-a fost dată la primul ţipăt, cea cu care vorbim despre noi şi despre aşazisele lucruri sfinte, tot Ea e cea care ne poate salva, spre a ne duce mai departe, până unde ne e scris…

Asta-i tot: da capo al fine! Mulţumesc tuturor pentru răbdarea dovedită!
E cantu dinoscitur avis

Offline Miss M.

 • *****
 • Mesaje postate: 485
 • Karma: 45
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Re: Arta cunnilingus
« Răspuns #13 : 01 Iunie, 2006, 12:21:48 am »
Ar fi multe de spus dar mai pe scurt cred ca sunt 2 categorii de oameni in ceea ce priveste sexul oral : unii care il fac si altii care nu recunosc !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

Offline Iosif

 • *****
 • Mesaje postate: 1272
 • Karma: 26
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
  • Despre iubire
Re: Arta cunnilingus
« Răspuns #14 : 01 Iunie, 2006, 02:25:25 am »
Ar fi multe de spus dar mai pe scurt cred ca sunt 2 categorii de oameni in ceea ce priveste sexul oral : unii care il fac si altii care nu recunosc !
O fi punctul pe i? :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

 

Related Topics

  Titlu / Creat de Răspunsuri Ultimul mesaj
1 Răspunsuri
5933 Vizualizări
Ultimul mesaj 19 August, 2006, 08:53:40 am
de catty
3 Răspunsuri
2513 Vizualizări
Ultimul mesaj 26 August, 2007, 08:22:41 pm
de valentina
0 Răspunsuri
8211 Vizualizări
Ultimul mesaj 23 Octombrie, 2007, 07:41:23 pm
de orhideea albastra
2 Răspunsuri
4700 Vizualizări
Ultimul mesaj 27 Decembrie, 2008, 11:57:09 pm
de Mihai Dor
0 Răspunsuri
685 Vizualizări
Ultimul mesaj 31 Martie, 2013, 05:28:15 pm
de goeteri