30 Iulie, 2010, 07:49:42 am
61923 Mesaje - 5584 Subiecte - 2372 Utilizatori
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Legaturi catre site-uri despre religie si spiritualitate  (Citit de 7412 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Iosif

Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

Vezi Profilul WWW
« : 20 Septembrie, 2004, 01:14:57 pm »

Legaturi catre site-uri despre religie si spiritualitate..
« Ultima modificare: 08 Septembrie, 2005, 12:22:51 am de către viulian » Memorat

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.
friend
Vizitator
« Răspunde #1 : 28 Septembrie, 2004, 03:24:00 pm »

Acesta e site-ul romanesc cel mai valoros, in domeniu, pe care l-am intalnit pana acum. Evident, e vorba de o parere personala. Cheesy

www.rcrwebsite.com Resurse Crestine Romanesti
Memorat
Lord_Saladin
Vizitator
« Răspunde #2 : 28 Septembrie, 2004, 04:21:45 pm »

Va recomand din nou www.sfaturiortodoxe.ro , se explica din pct de vedere crestin absolut ORICE, de la masonerie, yoga, OZN, viata sexuala, sfinti, Maria, teologie complexa, viata crestina, etc... . Wink
Memorat
Lord_Saladin
Vizitator
« Răspunde #3 : 13 Noiembrie, 2004, 02:43:37 pm »

A aparut un nou portal crestin interconfesional, toti crestinii, indiferent de confesiune, sunt bineveniti...
 www.inri.ro

P.S: cel care a creeat acel site, are o parere f. buna despre lovetime  Grin
Memorat
bke
Vizitator
« Răspunde #4 : 16 Noiembrie, 2004, 12:23:50 am »

eu nu sunt de acord cu ce au scris cei de pe situl sfaturiortodoxi privitor la muzica rock
Memorat
bke
Vizitator
« Răspunde #5 : 03 Ianuarie, 2005, 01:00:45 am »

tot referitor la sfaturiortodoxe.ro, am citit acolo despre drumul sufletului dupa moarte.Nu sunt de acord nici cu treaba asta.Adica daca un preot are aceasta viziune , se "conecteaza" la sufletul ala ca sa vada ce e dupa moarte... mai bine  ramai la Biblie..
Memorat
Bke
Vizitator
« Răspunde #6 : 25 Martie, 2005, 08:52:00 pm »

Daca tot vreti sa aflati despre Dumnezeu mai bine invatati si intelegeti cele 10 porunci, care sunt clar cele 10 reguli ale vietii(si de bun simt bineinteles)
Memorat
valericanicolescu
*

Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

LoveTime.Ro

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : 08 Noiembrie, 2005, 08:20:56 pm »

Dumnezeu ne anunta prin Cuvantul Sau ca in vremurile din urma iubirea se va raci,deaceea simtim cu totii ca iubirea in general nu mai este la nivelul lumini tocmai pentru faptul ca oameni nu vin la lumina ca sa nu li se vada faptele pentruca faptele lor sant rele.Oameni in zilele noastre mai intai se unesc sexual si apoi se prezinta in fata lui Dumnezeu sa se uneasca religios iar dupa aceea incep preacurviile si ajung la despartire.Educatia religioasa a disparut 95% iar pacatele au luat amploare.Oameni nu numai ca pacatuiesc dar nu constietizeaza si li se pare normal ce fac.Vremea sfarsitului se apropie
,urgii sant pe tot pamantul dar oameni tot nu se intorc la Dumnezeu ca sa li se steaga pacatele si sa vina peste ei vremuri de inviorare,de credincosie,
de salvare din mocirla pacatului si a morti.Valerica Nicolescu.
Memorat

Sant din craiova,sincera,religioasa,hotarata,
calma,persistenta,responsabila,modesta,loiala,sociabila,comunicativa,sensibila,tandra ,vesela,eleganta,amabila,inteligenta etc.
DIANA
Vizitator
« Răspunde #8 : 08 Noiembrie, 2005, 11:04:53 pm »

Daca tot vreti sa aflati despre Dumnezeu mai bine invatati si intelegeti cele 10 porunci, care sunt clar cele 10 reguli ale vietii(si de bun simt bineinteles)

Raspuns:

1 Corinteni 13
1 Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.

1 Corinteni 13
2 Şi chiar dacă aş avea darul prorociei, şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa; chiar dacă aş avea toată credinţa aşa încât să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic.

1 Corinteni 13
3 Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic.
Memorat
Bke
Vizitator
« Răspunde #9 : 13 Noiembrie, 2005, 07:12:56 pm »

in concluzie, Iisus ne spune ca daca respectam cele 10 porunci esti un om fericit si tu imi reexplici ce a zis iisus.Pai ce a zis el implica dragostea si respectul fata de celalalt!
Memorat
francmason32

Deconectat Deconectat

LoveTime.Ro

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : 31 Decembrie, 2005, 11:56:25 pm »

1 Corinteni 13
1 Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.

1 Corinteni 13
2 Şi chiar dacă aş avea darul prorociei, şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa; chiar dacă aş avea toată credinţa aşa încât să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic.

1 Corinteni 13
3 Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic.

No offence dar tocmai ai redactat pasajul principal di ritualul cavalerului de Roza Cruce Smiley

Fiat Lux
Memorat
Iosif

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #11 : 26 August, 2007, 11:03:41 am »

Mda... in acest topic trebuiau sa fie listate SITEURI cu continut religios, nu texte...
In fine, in aceeasi ordine de idei continui si eu:

Nu iese ulei, daca maslinele nu sunt stoarse...
Nici vin, daca strugurii nu sunt presati...
Nici parfum, daca florile nu sunt strivite...

Ai simtit vreo presiune in viata azi?
Nu-ti fa griji...
Dumnezeu tocmai scoate ce-i mai bun din tine!
Memorat

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.
mRanderson

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #12 : 18 Septembrie, 2007, 03:44:47 pm »

am gasit un site interesant pe net...merita incercat

http://everystudent.ro/

Memorat

Crestinismul tau nu valoreaza nimic daca nu poate fi vazut. Lampile nu vorbesc, dar stralucesc. <br />http://everystudent.ro/
mRanderson

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #13 : 28 Septembrie, 2007, 10:30:12 am »

am gasit o prezentare  f frumoasa....

http://www.woow.ro/prezentare/Ai_sa_fugi.html
Memorat

Crestinismul tau nu valoreaza nimic daca nu poate fi vazut. Lampile nu vorbesc, dar stralucesc. <br />http://everystudent.ro/
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: