Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Twisted_Mind

Pagini: [1]
1
Zona veselă / Răspuns: ciudatii din noi
« : 11 Martie, 2010, 12:38:38 pm »
Vad ca avem ciudatenii numa` de cand eram mici, dar de cand suntem mari nimic, nimic?

Mie imi place intunericul, e singurul “loc” unde simt ca ma pot ascunde si unde nu ma gaseste nimeni (pentru ca le este prea frica de el   >:D ). De asemenea imi place sa ies din intuneric ca sa sperii persoanele doar pentru a vedea reactiile lor diferite.

Mananc orice cu furculita. Pana si pulpele inferioare de la pui, tot in furculita nimeresc sa il infig. Nu stiu de ce. Unchiul meu, in armata, manca cu furculita si cutitul, cand nu era nimic de taiat, foarte disciplinat organizate: macare, cutit, furculita !  :D

Imi place sa ma simt ca o turista in propriul meu oras.  :-*I like the feeling ! Nu de alta dar de multe ori ma ratacesc, si ma plimb hoinara, ca sa gasex locu` de intoarcere de ma numara stelele. Sunt asa de pierduta in spatiu incat ma mir si eu cum de imi trebuie o jumate de ora sau o ora inainte, ca sa ajung la un interviu ! Iar cand ajung acolo imi mai trebuie ceva pana a nimerii, usa , cabinetul, persoana care trebe sa ma tortureze in interviuri.  ::)

2
Citate celebre / Răspuns: Ceea ce nu exista nu am dorit suficient
« : 24 Octombrie, 2009, 03:26:29 pm »
       Se spunea la un moment dat că acele dorinţe nu ni s-au îndeplinit tocmai pentru că, de fapt, nu aveam nevoie de ele. Dar oare vom ştii, clar, cu adevărat, dacă de acel lucru avem nevoie sau este doar un moft? Probabil că atunci când am avut acea ardoare de dorinţă şi odată îndeplinită aceasta, ne-am bucurat din tot sufletul şi am avut aceeaşi aprindere la plămâni, poate mult mai intensa decât prima dată, înseamnă că întradevăr am avut nevoie de acea dorinţă? Mi se pare un paradox, tot cum ai da-o nu iese bine.
       Dacă îţi doreşti ceva cu adevărat ţi se va îndeplini...până la urma, cănd noi deja am uitat de acea dorinţă ! Dorinţa momentului a fost înăbuşită de alte mii de stări pe care le avem în decurs de cîteva minute, ore, zile, săptămâni, luni...Şi da, când în sfârşit am ajuns la acea dorinţă de ce nu o mai simţim ca la început? De ce am uitat de ea? Pentru că ne-au influenţat alte dorinţe înainte? Sau pentru că erau şi ele doar stări de moment şi ni s-a făcut o festă îndeplinindu-se?
       Eu exact de asta am parte, aşa că încerc să încetez să mai am dorinţe de moment. Prea multe mi s-au îndeplinit şi nu am ştiut să le gust savoarea sau.... Ai grijă ceea ce îţi doreşti, că ţi se si poate îndeplinii ! Dar dacă totuşi o faci, încearcă pe cât e posibil să ai o gândire anticipată a dorinţei, astfel încât să se întâmple într-un cadru precizat de tine ca să nu mai spui Da, mi-am dorit asta, dar nu aşa ! Ai dorit-o, o ai ! Tot nemulţumită eşti?
        Şi tot ar mai fi multe de spus ....

3
Arta de a face dragoste / Răspuns: Cea mai nereusita partida
« : 20 Octombrie, 2009, 10:38:11 pm »
Adevaru` este ca asa cuprinsi de dorinta cum erai tu cu acea brasoveanca ti-ai gasit si locu` :)) Aveam in minte numa` scena cum va "fugareati" prin toata padurea ca sa ajungeti pe carare :P Nu as putea spune ca am trait si eu astfel de momente fugarindu-ma prin padure noaptea, e mai de preferat ziua, asa stii macar unde aterizezi si cine te vede  :laugh:

Oricum, partida reusita sau nereusita, acum iti lasa o amintire placuta. Sa ne mai povestesti...

4
Totul despre iubire / Răspuns: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.
« : 20 Octombrie, 2009, 12:20:05 am »
Am cam pierdut sirul..vroaim sa spun ceva la critica - autocritica

Autocritica . Nu ai dreptu` sa critici pe cineva daca tu insuti nu esti in stare sa te speli in propriile`ti ape. ( De fapt, nu ai dreptu` sa critici deloc pe altii :P) Si probabil nu`ti place sa te critice cineva pentru ca uneori iti esti tu de ajuns pentru asta !

Rock sau manele ?

5
Totul despre iubire / Răspuns: Poveste trista
« : 29 Septembrie, 2009, 02:38:52 pm »
     Sacrificiile si suferinta sunt pentru evolutia noastra spirituala.Am primit o lectie si am invatat-o.Si eu as face la fel ca batranica indiferent care ar fi deznodamantul.

Învăţăm după propriile noastre interpretări, după ceea ce credem noi că ne convine să ne răspundem. De unde ştim că este răspunsul cel adevărat?

6
Totul despre iubire / Răspuns: mail, sms sau scrisoare?
« : 29 Septembrie, 2009, 02:34:55 pm »
Mai mult ca sigur as raspunde daca as primi o asemenea scrisoare. Sa o trimit eu insa ma indoiesc. Cred ca acum 4-5 ani poate as fi facut-o, acum imi lipseste entuziasmul vremurilor de atunci. Totusi nu indeajuns incat sa nu raspund la o asemenea scrisoare.  :) Daca te incumeti si o faci scrie-ne si spune-ne daca primesti raspuns. Sunt curioasa...

       Această provocare ar fi atât pentru mine însămi cât şi pentru cel care ar primi scrisoarea. Deci , pe mine una m`ar bate capu` să fac una ca asta  ;D La fel aş putea face şi printr`un mail, îmi aleg un nume, ciudat, ceva neconvenţional, cum îmi place mie, văd dacă există şi aşa ar putea şi omu`să îmi înţeleagă scrisu`, măcar  :P .
Dar nu tot mai palpitant ar fi în scrisori, te simţi mai aproape de sufletul omului, în cazul meu mi`ar trebui multe ore de caligrafie ca să iasă şi ceva citeţ  ::). Nu vrea nimei să îmi dea o adresă întâmplătoare? Promit să nu fac speculaţii să aflu cine ar fi acea persoană  :laugh: Vă pup !

7
Nou veniţi / Răspuns: Bine v-am gasit
« : 29 Septembrie, 2009, 02:23:08 pm »
Îmi pare bine că ne`ai întâlnit ! Sper să creştem frumos împreună !

8
Nou veniţi / Răspuns: Un nou început !
« : 29 Septembrie, 2009, 02:21:00 pm »
     Vrând nevrând suntem printre oameni, avem nevoie de ei spiritual, material, cu fiecare ce poate oferi. Asta e bogăţia lor, că fiecare are ceva de dăruit în funcţie de persoana lor şi asta poate fi aşa de diferit. Dacă am sta să îi adunam pe fiecare în parte sau mai bine spus fiecare particică din noi care am dărui`o am fi uimiţi de ceea ce am putea aduna şi de complexitatea comorilor...
     Ezo, ai dreptate cu acea teamă, mi`e foarte greu să cer cuiva ajutorul chemându`l pe nume ! De obicei, am diverse modalităţi indirecte de a cere ajutorul, numai că nu este perceput ca atare. De fapt eu nu vreau să fiu percepută, uneori, ca un strigăt de ajutor, pentru că tot timpu`, într-o manieră sau alta, am ieşit la suprafaţă. Îţi mulţumesc pentru gând, te îmbrăţişez !  :peck:

9
Totul despre iubire / Răspuns: mail, sms sau scrisoare?
« : 28 Septembrie, 2009, 05:15:54 pm »
     Şi eu sunt pentru scrisori, deşi scrisul meu de mană este execrabil, astfel că mi l-am schimbat de multe ori, făceam colecţie de scrisuri. Nu pot spune că am avut o perioadă când scriam sau primeam scrisori de...dragoste. Nu îmi amintesc să fi primit vreodată aşa ceva sau să fi scris. Cred că mi’ar fi rămas tipărit în minte, totuşi ! Dar îmi plăcea să surprind lumea cu scrisori sau felicitări de diverse ocazii. Nu mai puneam atenţie pe scris şi băgam acolo.
         Îmi aduc aminte că într-o zi m-am dus la prietena mea cu scrisori cu tot şi le citeam împreună. Sau mai bine, citeam scrisorile de dragostea dintre mătuşa ei şi un inamorat şi rămâneam proste de cum se putea scrie pe vremuri. Şi în ziua de azi, uneori, de ziua unui prieten pe lângă cadou mai pun acolo şi o mica felicitare cu nişte cuvinte, ilizibile, din partea mea. Logic că se face bâză de felul scrisului meu, dar asta sporeşte savoarea.
         Am avut într-o zi un gand, acum gândurile le am noaptea :police: : Ce ar fi dacă, am lua o foaie sau mai multe foi, depinde de a noastră inspiraţie, am aşterne pe ea o parte din sufletul nostru, cea pe care am vrea să o dezvăluim unui străin, am lua o hartă, am alege un oraş, o stradă din acel oraş, un bloc, şi în final să ne iese o adresă. Iar la acea adresă să trimitem scrisoarea, către un necunoscut. V-ar mira dacă de la acea adresă aţi primi un răspuns ca urmare a lansării acestei provocări? Oare care ar fi impactul? Eu una aş încerca, se mai oferă cineva?
:whistling:

10
Totul despre iubire / Răspuns: Poveste trista
« : 28 Septembrie, 2009, 04:08:22 pm »
       Întotdeauna cînd aud astfel de povesti, inevitabil, gîndul meu se duce la care este scopul acestui sarificiu? Şi nu mă refer la motivele pentru care bătrânica face toate acestea, într-un mod sau altu`, le ştim, le înţelegem, poate noi nu am avea puterea să facea astea, sau poate da...The point is... ce înseamnă viaţa unei astfel de persoane chinuite, care nu a trăit pentru sine ci mereu pentru alte persoane? Suntem fiinţe aşa de slabe încât mereu soarta ne pune în mâinile uneia mai luptătoare ca noi, sau din contră, care ne nenoroceşte mai bine? Dar fiinţa în sine care face toate astea, nu contează?
       Mi-am amintit, o dată cu această poveste, un exemplu contrar : o doamna şi-a avut soţul paralizat la pat timp de ceva ani buni, este irelevant numărul, într-un final se face bine. Ca drept apreciere a ceea ce a făcut soţia sa pentru el, începe să o jignească, să o bata şi într-un final să o părăsească pentru altă femeie. Singura consolare îi mai rămăsese fiul ei, pe care singură la crescut. El, de la o anumită vârstă, începuse să o ocărească, să o fure, şi tot astfel de minuni. Deci te sacrifici o viaţă întreagă pentru cei din jur, renunţi la tine, şi totul pentru ce? Dar omu` nostru îşi spune că este de vină soarta, încearcă să îşi adune rămăşiţele şi să îşi reclădească speranţele...
      Toate şi`or fi avut un scop mai înalt decât am putea noi să îl înţelegem şi ne lăsăm în seama lui, nu noi trebuie să ştim răspunsurile, oare?

11
Nou veniţi / Răspuns: Un nou început !
« : 28 Septembrie, 2009, 03:41:41 pm »
       Hey, îmi cer scuze că am apărut tâziu ! ::) De fiecare dată ceva mă face să revin, dar să şi rămân în umbră. Parcă tot ce încep nu are o finalitate...so? Sper să mă ajutaţi să tot revin, deşi mereu voi avea momentele mele de lipsă....
       Seramis, Escu, vă mulţumesc că mă faceţi să mă simt bine venită, bine v-am găsit vă adresez şi eu ! Elenusa, fiind nouă pe aici mă încântă să vă citesc, sper să scriu şi eu curând...Angy, de multe ori m-am rătăcit şi m-am regăsit aceeaşi eu, numa` că poate un pic mai înţeleaptă pentru că mi-am mai răspuns la întrebări. Ştiu că voi fi tot timpu` într-o continuă căutare...
      Lorelei, sunt de acord cu tine, de aceea vreau să mă întorc printre oameni, atât virtual cît şi real. Ştiu că mi se va renaşte acel dor, ştiu că oamenii pot face miracole dar şi prăpăstii...Trebuie să avem totuşi grijă ce lasăm în urmă şi cum putem trece peste, fără ca umbrele să ne urmărească !
     Vă mulţumesc tuturor pentru urări şi vă mai aştept pe a mea pagină ! Vă pup  :cheers: :peck:

12
Psihologie / Răspuns: Re: Care este filozofia voastra de viata ?
« : 21 Septembrie, 2009, 11:25:44 pm »
Bun ! (am să decodific mesajul tău despre viaţă într-o zi cu o oră mai avantajoasă, cand ma plitisesc de zor) Dar până la urma George, care este filosofia ta personală despre viaţă? Din generalul Universului mă refer doar la existenţa ta particulară pusă în corelaţie cu tot ce vrei tu, din cadrul sferei tale de viaţă. Putem vorbi despre viaţa existentă şi nonexistentă în acest Univers cât om vrea, dar aş vrea să aud (citesc) şi părerea ta despre tine în tumultul existenţei ei. Mulţumesc ! Ai grija de tine...

13
Nou veniţi / Un nou început !
« : 21 Septembrie, 2009, 11:00:28 pm »
Bună seara ! Un suflet rătăcit vă salută şi se bucură să intre în această comunictate.
Timpul este trecător şi lasă urme, iar uneori amintirea este cel mai fidel prieten al nostru !
Mi-e dor de oameni, să îi găsesc, să îi regăsesc şi în acelaşi timp să îmi aduc aminte de mine . Aveţi grijă de voi !

Pagini: [1]