Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Cornel_bz

Pagini: [1]
1
Ai nevoie de un sfat? / Confuz
« : 10 Septembrie, 2010, 05:01:05 pm »
Salutare la toata lumea. As vrea sa v apovestesc ceva care mi se intampla de cam 3 luni incoace sper sa aveti rabdare.

          Acum 3 luni cand a inceput vacanta m-am indragostit de o fata pe care o cunosc de foarte mult timp, insa nu stiu de ce nu am putut sa o observ ma devreme. Numele ei este Alexandra si este mai mica ca mine cu un an(17). Familile noastre sunt foarte apropiate si petrecem destul de mult timp impreuna insa asta nu cred ca este un avantaj.
         In vacanta de vara am plecat la mare cu mai multi prieteni si am zis ca ar fii momentul oportun sa ii spun ce simnt pt ea, insa curajul lipseste... defapt frica ca o s-o pierd de tot . Cred ca si ea simte ceva pt mine insa cred ca ii este si frica...La mare mi-a povestit tot felul de chesti despre ea despre ce a mai facut si chiar si de niste baiteti care au incercat sa fie cu ea, dar nu stiu daca mi-a povesti ca celuli mai bun amic al iei sau altceva.  Acum ca a inceput scoala nu stiu ce sa fac: sa ma duc sa vb cu ea sau sa o las in pace sperand ca poate intr-o zi se va intampla ceva :([ea invata in buzau eu in ploiesti dar nu asta ar fii motivul pt ca as putea sa o vizitez zilnic].
          Si defapt ca sa spun drept imi este jena sa vb cu ea despre subiecte mai intime si mie frica sa nu stic o prietenie frumoasa care a durat atat timp :'(!
          As vrea niste pareri si niste sfaturi de la voi (cum sa ii spun ca nu se supere daca este cazul sau chiar nu stiu )

Va multumesc si va rog sa imi scuzati expriamare dar nu prea imi gasec cuvintele cand vine vb de ea!

Pagini: [1]