Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - curtezana

Pagini: [1]
1
Arta de a face dragoste / Axiome ale atractiei fizice
« : 25 Noiembrie, 2004, 07:41:35 pm »
1 In buna masura atractia fizica e determinata de ceea ce gandesti.cind o femeie filtreaza cu un barbat trebui sa se gandeasca la 2 lucruri :unul -el este un tip seducator si doi-ea este o femeie seducatoare .
2 A fi constienta de forta ta de seductie presupune a avea respectul de sine.O femeie care stie ca este seducatoare va avea cu siguranta succes.
3 Femeile sexy prefera barbatii si pt relatii de prietenie .faptul ca se simt placuti,preferati,poate constitui una din explicatiile atractiei pe care aceste femei o exercita asupra lor.
4 Fe meile sexy sunt incantate de trupurile lor,de felul cum arata,nu-si gasesc decat defecte minore.acest lucru constitue,probabil un alt secret al atractiei fizice.
5 Femeile sexy se descurca excelent cand este vorba de a-l face pe un barbat sa se simta dorit ca mascul,admirat pt barbatia lui..femeile atragatoare sugereaza in mod subtil disponibilitatea lor,chiar daca nu actioneaza in sensul acesta.
6Barbatii prefera genul subtil de abordare sexuala,sunt de parere ca o femeie trebui sa fie blanda "sa ste sa te seduca fara sa se vada ca face asta".Ea procedeaza din instinct,iar daca este intrebata,confirma faptul ca nu recurge la metode provocatoare.
7 Succesul este deasemenea atragator,atunci cand o femeie se bucura de succes in domeniul ei de activitate,acest lucru se evidentiaza in comportamentul ei si confera o anume stralucire.
Voi ce parere aveti? ;D

2
Nou veniţi / buna:)
« : 23 Noiembrie, 2004, 09:18:14 pm »
buna seara,ingerii ai dragostei :-*

Pagini: [1]