Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - alexia

Pagini: [1] 2 3 4 5 6 ... 58
1
Nou veniţi / Re: Salutare dragi prieteni!
« : 30 Septembrie, 2012, 08:22:59 pm »
Bine ai revenit!  :)

2
Draga mea,

          Multumesc din tot sufletul si fie ca toate gandurile bune sa se intoarca inzecit catre tine.  :-*

3
Psihologie / Ascultă-mă, te rog!
« : 03 Iunie, 2012, 03:26:54 am »
Ascultă-mă, te rog! Taci și ascultă-mă. Știu că-mi spui ca știi, dar nu e așa. Ce îți spun, poate seamănă cu ceva ce știi, dar nu e același lucru. Eu nu fac comparații, ci îți spun pur și simplu de mine.
 
Ascultă-mă, te rog! Nu îmi da sfaturi, nu ți le cer. Iar dacă întreb ce să fac, mă întreb de fapt pe mine. Sfaturile sunt răspunsurile tale la ceea ce a-i face în situația mea. Eu nu vreau să fac ce ai face tu, eu nu vreau răspunsuri la întrebări ce nu ți le pun.
 
Ascultă-mă, te rog! Dacă îți spun că nu mai pot, nu aștept să faci tu ceva, ci pur și simplu am nevoie să mă odihnesc. Nu sunt neputincioasă, ci descurajată, nehotărâtă sau hăituită.
 
Ascultă-mă, te rog! Când îți vorbesc despre cum și ce simt, nu îmi spune că nu ar trebui sau că nu e chiar așa. E ca și cum mi-ai ridiculiza sentimentele. Astfel, nu voi mai încerca să te convig de ceea ce simt, ci mai degrabă m-aș strădui să mă înțeleg eu mai bine.
 
Ascultă-mă, te rog! Eu nu aștept să faci ceva, nu trebuie să acționezi sau să reacționezi. Nu trebuie să iei atitudine sau să găsești rezolvări. Eu nu sunt incapabilă, sunt doar derutată, confuză.
 
Ascultă-mă, te rog! Dacă nu mă înțelegi, nu mă judeca. Iar dacă ce îți spun iți sună a neimportant, nu mă ironiza. Nu vibrăm la fel nici dacă e aceeași atingere.
 
Ascultă-mă, te rog! Taci și ascultă-mă, iar dacă vrei să spui ceva, fii răbdător, așteaptă să termin, pentru că apoi am să tac și eu.

4
Proza / Inventar
« : 25 Mai, 2012, 09:38:45 pm »
Demult, mi-am dat inima. Am dat-o pur și simplu. Am pus-o lângă o altă inimă, ca să nu fie singură. Dar inima aia, a văzut o inimă mai frumoasă pe care a schimbat-o cu a mea. Am încercat să o pun la loc, dar nu a mai încăput de preaplin. Am tot rupt din ea și am peticit alte inimi, știi? Ca în poveste.
 
După ceva vreme, am dat și râsul, râsul zglobiu și nevinovat al tinereții. L-am dat unui om trist pentru ca avea mai mare nevoie de el. Mi-am păstrat doar un zâmbet pe care îl port mereu cu mine.
 
Apoi am dat încrederea. Am dat-o la schimb, cuiva care mai avea foarte puțină. El mi-a dat-o pe-a lui, atat cât mai era. S-a mai destrămat în timp, dar continui să o peticesc până ce din ultimul nod va rămâne doar amintirea.
 
Am dat și dragostea. Nu știu cum a făcut Dumnezeu, dar mi-a dat dragoste-izvor. Așa că am tot dat din ea, cum ploaia dă pământului. Câteodata am văzut în jur că înverzește tot, alteori am văzut curcubeie. Cel mai mult am poposit lângă pământul uscat și sec. Am tot plouat peste el, poate-poate crește măcar iarba. Uneori au crescut buruieni iar alteori pământul-deșert a incercat să mă sece.
 
Cu sufletul a fost cel mai simplu. L-am așternut în drum, în drumul oamenilor. Unii au călcat pe el, alții l-au folosit drept loc de odihnă. Cei mai mulți au vrut să lase un semn al trecerii lor, au sădit flori-bucurii s-au și-au scrijelit numele ca în scoarța unui copac viu.
 
Visele, visele le-am făcut lumânări pentru că fiecare are nevoie de lumină în întuneric. Le aprind și luminează, chiar dacă nu devin sori.
 
Cu speranțele, e ca cireșele vara. Unii le-au pus la ureche, în joacă, iar alții le-au furat. Cireșelor roșii doar pomii le mai duc dorul o vreme.
 
Mai am lacrimi (poate din cauza izvorului), dar de lacrimi nu are nimeni nevoie. Pe ale mele le-am păstrat iar cu lacrimile altora am umplut golurile rămase în locul a ceea ce am dat.
 
A, și mai am ceva. Mai am cuvintele. Toți avem cuvinte. Ale mele sunt ca nisipul. Unii ridică din ele castele precum copiii vara, alții le strâng în pumn și le lasă apoi să le împrăștie vântul. Dar cuvintele nu mor, doar se îneacă în mare.

5
Nou veniţi / Re: Incurabilul optimist io mi-s !
« : 20 Mai, 2012, 11:59:55 pm »
Bun venit si sedere lunga! Sa crezi in vise si mai ales sa crezi ca ele se implinesc.  :)

6
Categoric merg înainte, orice ar însemna acest înainte.

Mai toată lumea spune că uitarea e bună. Dacă uiți, poți învăța din greșeli? Dacă e de domeniul trecutului, trebuie să uiți și frumosul? E bine să uiți ce?

7
Totul despre iubire / Sa dai sau sa renunti?
« : 20 Mai, 2012, 11:16:38 pm »
Ce e mai greu în viață: să dai TOT sau să renunți la TOT?

Cineva mi-a dat o temă bună de gândire. Facem asta în primul rând în dragoste, de asta am pus topicul aici. Însă dacă suntem puși în situația de a alege, ce facem, dăm tot sau renunțăm la tot? E adevărat că și renunțarea e o formă de a da, dar mă gandeam la a da zi de zi, necondiționat, dar și la varianta renunțării definitive și fără cale de întoarcere în favoarea celuilalt.

Deci, ce e mai greu? (că ușor sigur nu e)

8
Zona liberă / Re: Ce muzica asculti acum?
« : 15 Mai, 2012, 12:16:17 am »
Pai....
Biagio Antonacci - Se è Vero Che Ci Sei


Recomand celor romantici :)

9
Zona liberă / Re: Intrebari si raspunsuri.
« : 15 Mai, 2012, 12:04:48 am »
“In viata nu ai decat o unica mare dragoste: toate cele care o preced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare.“ Frederic Beigbeder
Eu cred in asta, asa ca, ti-am raspuns! :) Iubirile devin nostalgii, IUBIREA aia mare, nu! E vie! Traieste cu tine, prin tine, in tine pana in ultima zi a vietii tale.

Asteptarea e o moarte lenta?

10
Zona liberă / Re: da-ti cu parerea
« : 14 Mai, 2012, 11:55:16 pm »
Mi-e dor sa te citesc! Intotdeauna o fac cu mare placere!
Ascult muzica si mananc inghetata! Muuuulta inghetata!! Oi fi avand ceva!
Oricine mai intra pe aici!

11
Zona liberă / Re: da-ti cu parerea
« : 10 Aprilie, 2012, 02:56:37 am »
Un suflet frumos de care nu mai știu nimic
 :laugh: Aș vrea să fie joi dar nu e!
Cineva care mai trece pe aici din când în când

12
Versuri / Re: Ah, frunzele!
« : 10 Aprilie, 2012, 02:44:56 am »
Mi-e toamna primavară, iar cuvintele stau să pocnească precum mugurii pe ram. Mi-e verde sângele și tălpile mă ard de drumul spre tine. Mai e vreme până voi porni spre tine, pe o corabie de gânduri și cu vântul suflându-mi în frunze. Mai e vreme, chiar dacă vor trece prin fața ochilor mei toate anotimpurile...

13
Totul despre iubire / Re: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.
« : 10 Aprilie, 2012, 02:12:51 am »
Eu vreau sa-mi amintesc. Daca ma doare inseamna ca a fost cu adevarat frumos, iar daca a fost asa de ce sa uit?

De cate ori iubim in viata?

14
Zona liberă / Re: Intrebari si raspunsuri.
« : 10 Aprilie, 2012, 02:09:23 am »
Fara o EA langa tine ai putea fi fericit, dar cu o (anume) EA langa tine, ai fi cu adevarat fericit, daca nu, chiar cel mai fericit!

Cand iubim, iubim cu sufletul sau cu inima?

15
Totul despre iubire / Re: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.
« : 30 Martie, 2012, 10:10:19 pm »
Ambele, depinde de cine și ce sunete scoate din ea  ;D

Când simți că nu mai poți, reușești totuși să mergi mai departe: din inerție sau e o altă "forță"?

Pagini: [1] 2 3 4 5 6 ... 58