Care-i cea mai mare durere legata de dragoste? ...hmm~!
Acum realizez cate intrebari aici si cat de putine raspunsuri gasesc la mine ... dar pot incerca si eu

DUREREA... cred ca se poate intampla si atunci cand nu-i mai recunoastem pe cei care ne iubesc si visam la cei care ne-au dat uitarii...
Nu intotdeauna in viata gandim cand facem sau spunem ceva.Pentru ca uneori se intampla pur si simplu si nu putem controla ceea ce este,cum ar spune unii,predestinat...
E dureros cand dragostea nu mai are nici vise macar ... nu mai are nimic care s-o fericeasca... atunci cand fi-va prea tarziu pentru amandoi... cand vor renunta la legaminte si promisiuni... cand nu mai stii unde la-i pierdut sau daca ti-a apartinut vreodata! Cand nu mai stii nimic! Asta e gandul care te poate ucide in fiecare secunda!
Ma intreb de ce doare atat de tare, de fiecare data cand pierdem pe cineva drag? De ce nu reusim sa dezvoltam o oarecare imunitate?! Da, asta ar fi chiar trist...Dupa o despartire anumite strazi, locuri, chiar si ore, sunt interzise. Orasul pentru tine devine un camp de lupta parasit, plin de mine emotionale. Si tu trebuie sa ai grija pe unde calci, altfel esti facut farame...
Ma voi opri acum ...reamintindu-mi cateva replici citite undeva___ "Traieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere, iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire."