Bllue
M-am saturat sa tot ma abtin, pai pana cand?Nu am nimic cu tine, dar o sa iti spun cum te vad.Ca un copil gras egoist.Oficat ca nu se joaca nimeni cu tine, iar atunci cand se joaca reusesti sa ii bagi pe toti in ceata.Vrei sa pari pe inteligentul cand de fapt te joci cu niste cuvinte mult prea mari pt nivelul tau.Uite ca plec, uite ca nu plec.Ia-te de mana cu continuum.(Ajung si la el imediat).
Pacat de tine, ca ai scapari de talent pe care le irosesti aiurea.Daca asta esti tu cel adevarat...esti tare intortochat, daca e vreo "masca" cum se prea poarta, incearca sa fii tu insuti, ai sa vezi lumea o sa te placa mai mult asa cum esti.Daca nu...sper sa iti dai seama si sa incerci sa te schimbi.
Hai da cu minusu' ala ca stiu ca te mananca.
Continuum
Viata e grea pt toata lumea.Am inteles ca vrei sa te schimbi.Cineva mi-a spus ca ai un suflet deosebit si o sa ii dau crezare, dar pana la proba contrarie.Un lucru e clar, nu asculti manele...iar de aici ai tot respectul meu.Fii tare, e mult mai greu sa faci ceea ce spui ca faci.
Daca vrei sa dai minus...be my guest..
Rudy Valentino
In afara faptului ca sti sa scrii poezi, in rest esti varza.Habar nu ai sa respecti un om.Mi-e mila de sufletul tau pt ca si ceilalti se poarta exact cum te porti tu cu ei.(Ma refer la viata reala, nu la "admiratoarele" tale de aici).Nu meriti nici macar un salut, pana nu inveti sa te porti in fata mea esti = 0.
Ai nevoie de niste lectii de viata, ca se pare ca duci lipsa.Cartile pe care le-ai citit nu te-au invatat cum sa treci strada...ci doar sa treci pe zebra.In viata nu ai cum sa treci numai pe zebra.Esti baiat istet si stii ce am vrut sa zic.
Da si tu cu minus, poate asa o sa te simti mai bine.
PS:Renunta la tampenia aia cu marele maestru international, suna putin gay si putim mai mult a MANELIST.
charlie
super baiat.
PS: asta doar ca sa mentin traditia de cel mai mic post.
**************************************************************************************
PS GENERAL: In caz ca o sa fiu penal asainat, nu imi PASA, pentru ca asta gandesc.Cei care nu au curajul sa spuna ce gandesc, o fac din prea mult bun simt si va menajeaza!Un lucru e clar, nu sunt singurul care gandeste asa despre voi!