Autor Subiect: Regulamentul site-ului - Inainte de a scrie ceva citeste aici!  (Citit de 5783 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Iosif

  • *****
  • Mesaje postate: 1272
  • Karma: 26
  • Gen: Bărbat
    • Vezi Profilul
    • Despre iubire
Termeni si condiţii de utilizare:

1.   Toţi membrii forumului, inclusiv moderatorii se obligă să respecte acest regulament. Toţi utilizatorii au drepturi şi obligaţii egale.
2.   Fiecare utilizator LoveTime este direct responsabil de ceea ce se scrie pe forum de pe contul său.
3.   Se urmăreşte calitatea, nu cantitatea mesajelor. Mesajele exagerat de scurte sau neclare, incoerente, cu multe greşeli de ortografie vor fi şterse.
4.   Sunt interzise mesajele strict personale. Pentru discuţii personale sau în direct există secţiunea de mesagerie privată.
5.   Tema discuţiei trebuie respectată. Dacă doriţi să discutaţi despre o temă nouă va invităm să deschideţi un subiect nou, de asemenea, înainte de a deschide un subiect este indicat să verificaţi ca acel subiect să nu fi fost deja deschis de altă persoană.
6.   Este interzisă scrierea aceluiaşi mesaj de două sau mai multe ori, chiar dacă sunt scrise în secţiuni diferite.
7.   Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual sau orice alt material ce poate încălca legile aflate în vigoare. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum. Atacaţi idei, nu persoane!
8.   Este interzisă exprimarea conţinând sh, tz, k precum şi prescurtările de orice natură. De asemenea posturile trebuie sa fie scrise corect gramatical si coerente. Moderatorii îşi rezervă dreptul de a şterge orice mesaj care încalcă această regulă.
9.   Nu este permisă promovarea de adrese web, numere de telefon sau adrese de orice tip, în scop publicitar sau matrimonial, reclamele prin mesageria privată sau semnătură sunt de asemenea interzise (excepţie făcând reclama plătită; pentru detalii contactaţi administratorul).
10.   Numele de utilizator (contul), respectiv numele afişat nu vor conţine cuvinte vulgare sau adrese web.
11.   Conturile neaccesate timp de 3 luni vor fi şterse.
12.   Nu este permisă crearea de două sau mai multe conturi pentru acelaşi utilizator. Încălcarea acestei reguli va duce la ştergerea tuturor conturilor acestuia.
13.   Plângerile împotriva utilizatorilor sau a măsurilor luate de moderatori se vor trimite în căsuţa personală a moderatorilor, dacă problema nu se rezolvă pe cale amiabilă se contactează administratorul.
14.   Sunt interzise mesajele în limba română în secţiunea engleză, precum şi cele în limbi străine în secţiunea de limba română.
15.   Sancţiunile pe care moderatorii au dreptul să le aplice constau în:
- avertizare personală, prin mesaj privat adresat celui în cauză
- avertizare publică pe forum
- editarea sau ştergerea fiecărui mesaj ce conţine încălcări ale regulamentului
- ştergerea contului utilizatorilor cu abateri frecvente şi interzicerea accesului definitiv şi irevocabil.
16. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Ca utilizator, trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul dvs. (excepţie făcând încălcările legislaţiei în vigoare), al administratorului şi moderatorilor care nu pot fi făcuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.
17. Acest forum utilizează fişierele tip cookie pentru a stoca informaţiile pe calculatorul dumneavoastră. Aceste fişiere cookie nu conţin informaţii despre alte aplicaţii ci ele sunt folosite doar pentru uşurarea navigării pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator şi pentru parolă (şi pentru trimiterea unei noi parole dacă aţi uitat-o pe cea curentă). De asemenea înştiinţările importante vor fi trimise pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat.
18.   Acest regulament nu acoperă toate situaţiile care pot apărea pe parcurs. Pentru situaţii neprevăzute, moderatorii vor lua măsuri care vor ţine cont de bunul simt şi buna funcţionare a forumului.
19.  Pentru înregistrarea unui cont trebuie să fiţi de acord cu acest regulament, regulamentul poate fi modificat pe parcurs şi este de datoria dumneavoastră să îl citiţi periodic, totuşi, modificările majore vor fi anunţate public şi/sau pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat..
20. Nu uitaţi: cei şapte ani de acasă nu sunt doar vorbe, dacă îi respectaţi pe cei din jur noi vom avea grijă să fiţi respectaţi la rândul vostru.Termeni de copyright:

1. Dreptul de autor asupra materialelor publicate pe acest site revine în exclusivitate autorului. Lovetime.Ro isi rezerva dreptul de a folosi materialele in scopuri publicitare precum si de a continua publicarea lor chiar daca autorul lor nu mai este membru pe forum.
2. Copierea şi distribuirea totală sau parţială a conţinutului acestui site este permisă numai cu acordul scris al administratorului.
3. Copierea unor texte din alte site-uri sau cărţi, fără ghilimele şi citarea autorului (autorilor) se pedepseşte cu avertisment. A doua abatere se pedepseşte cu excluderea definitivă de pe forum.
4. Orice încălcare a acestor drepturi va fi rezolvată pe cale amiabilă între părţile direct implicate, dacă acest lucru nu este posibil se va contacta administratorul cu documentaţia legală care să ateste apartenenţa respectivului text, dacă şi acest demers eşuează dreptatea va fi stabilită de organele statului abilitate să rezolve astfel de probleme.
« Ultima Modificare: 25 Decembrie, 2008, 01:11:55 am de viulian »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

 

Related Topics

  Titlu / Creat de Răspunsuri Ultimul mesaj
5 Răspunsuri
1852 Vizualizări
Ultimul mesaj 30 Iunie, 2006, 08:52:36 pm
de black rose
31 Răspunsuri
15222 Vizualizări
Ultimul mesaj 08 Mai, 2010, 02:01:48 pm
de Semiramis
3 Răspunsuri
1936 Vizualizări
Ultimul mesaj 14 Martie, 2007, 11:26:39 am
de Zantiala
28 Răspunsuri
6544 Vizualizări
Ultimul mesaj 22 Iunie, 2007, 05:26:05 pm
de no_matter
0 Răspunsuri
499 Vizualizări
Ultimul mesaj 28 Septembrie, 2013, 06:21:54 pm
de goeteri