Autor Subiect: Întâlnirea dintre peroane...  (Citit de 5254 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Întâlnirea dintre peroane...
« : 14 Ianuarie, 2006, 02:37:26 am »
Femeia işi luă fetiţa de mână şi coborî din tren cu lacrimi in ochii. Bagajele mari o trăgeau în jos cu brutalitate. Trupul firav i se încovoia de durere, de gânduri şi de greu. Copila sărută cu dragoste obrajii mamei luându-i lacrimile pe buzele ei micuţe si roşii precum căpşunii.

-Nu mai plânge mami,...nu mai plânge..., într-o zi o să te iubească şi pe tine cineva aşa cum te iubesc eu mami, iar mânuţele ei încercau disperate să o mângâie în speranţa că durerea mamei va trece, dar nu trecea...

Femeia izbucni în lacrimi. Se aşeză pe o bancă de pe peronul aproape gol ţinându-şi chipul în palmele tinere şi frumoase Trupul ei obosit se scutura de plâns. Mai mult de atât nu putea să ducă. Vroia măcar dreptul ei la plâns. La plâns sincer şi din tot sufletul. O durea însă copila ei, dar...poate mai târziu va înţelege.

Copila ofta adânc..."mai bine o las să plângă poate îi trece aşa" gândi ea în timp ce se plimba ţopăind în jurul băncii, muşcând cu poftă dintr-o ciocolată cu lapte.
Cu ochii pierduţi peste liniile ferate urmărind alte trenuri care veneau şi plecau din gară, privirea fetiţei căzu asupra unui băiat ce stătea pe o bancă din apropiere. El o privea aproape fixând-o în timp ce picioarele lui se balanganeau in sus si in jos, iar ochisorii lui negri si frumosi straluceau ca doua luminite.
Simţindu-se privit işi opri brusc picioarele din joc şi se ridică. Fetiţa roşii şi fără să vrea începu să zâmbească. Se apropie de el şi fără să spună nimic îi întinse o jumătate din ciocolata ei. Înainte să apuce să vorbească ceva cu el sau să îl întrebe cum îl cheamă mama ei o luă de mânuţă şi o grăbi spre tren.

-Haide, vino draga mea...o să pierdem trenul!

-Da, mamă, răspunse trist fetiţa...vin, iar capul ei se întoarse spre băieţelul care muşca trist din ciocolată şi îi făcea cu mâna. Revenindu-şi parcă puţin din supărare zâmbi din nou şi flutură şi ea cu mâna spre el...zâmbeau amândoi.

Urcară în tren, iar gara se pierdea undeva departe...şuieratul prelung şi cântecul de ducă al trenului le adormi una în braţele celeilalte...visele îşi făcură apariţia şi...clipele treceau.

...............................................................

-Off, Doamne că greu mai ajunge trenul, se tânguia pe banca gării femeia, în timp ce ochii ei scrutau departe...de parcă ar fi vrut să îşi arunce privirea în faţă şi apoi să o aducă înapoi cu imaginea ce parcă stătea pe loc.

Zâmbind, un bărbat se aşeză lângă ea cerându-şi voie politicos:

-Se poate să mă aşez lângă dvs.?

-Sigur că da, răspunse femeia zâmbind aproape copilăreşte.

-V-am văzut aşa de nerăbdătoare şi nu m-am putut abţine să nu zâmbesc. Ştiu cum este cu aşteptările acestea...şi eu îmi aştept aproape săptămânal fata şi tot am emoţii. Parcă mereu întârzie trenurile astea!

-Da! exclamă femeia uimită că acesta îi lua de pe buze fiecare cuvânt.

Începură să discute...în timp ce undeva într-o gară apropiată un alt tren se opri şuierând şi scârţâind prelung. Dintr-un vagon coborî o tânără încărcată de bagaje şi lacrimi...care se opri puţin pe o bancă de pe peron înainte să urce în alt tren. Îşi şterse lacrimile pe furiş şi oftă prelung în timp ce scoase din buzunar o ciocolată cu lapte din care începu să muşte gânditoare. Ochii ei mari şi căprui erau trişti..., lacrimile îi jucau în privire asemeni unor oglinzi micuţe şi strălucitoare şi se simţi dintr-o dată ca un ultim naufragiat a unei bărci demult scufundate. Părea a fi singura supravieţuitoare din lupta cu viaţa şi cu tristeţea...totul se năruise în jurul ei asemeni unui castel de nisip...rămase doar ea...şi parcă nu vroia să se bucure...nu putea.
În timp ce gândurile ei se pierdeau departe...şi i se jucau prin amintiri asemeni unor copii, un bărbat tânăr se opri brusc în faţa ei. Ea îşi ridică ochii spre spre el şi îl privi la început întrebătoare apoi adânc...ca şi când ar fi încercat să şi-l aducă aminte de undeva, dar nu ştia de unde. Simţea doar că îl cunoaşte...parcă îi ştia şi parfumul...şi mireasma cafelei de dimineaţă pe care o bea acesta. Zâmbi..."off mă simt de parcă aş fi un spărgător de bun simţ...cum pot să gândesc astfel?...de unde să îl cunosc eu pe el...şi ce îs cu gândurile astea?"..., dar nu se putea abţine..apoi...ochii ei se deschiseră largi de uimire şi bucurie şi se ridică brusc în picioare în timp ce mâna începu să îi tremure uşor.

Acesta zâmbi şi îi întinse o jumătate dintr-o hârtie veche de ciocolată.

-Se pare că este aceeiaşi ciocolată..., spuse el oarecum emoţionat, oarecum bucuros, dar parcă speriat la gândul că şi de data aceasta fetiţa care în urmă cu mulţi ani îşi împărţise cu el ciocolata se va sui într-un tren şi va fugi fără ca el să afle vreodată cum o cheamă.

Privirea lor se întâlni, iar ochii li se umplură de lacrimi...în timp ce din cer fulgii mari începură să cadă peste ei...departe trenurile se pierdeau în şuierături şi cântece de ducă...doar ei se pierdeau unul în ochii celuilalt ca şi când ar fi încercat să recupereze timpul şi clipele pierdute. Ea se apropie de el şi rupse din nou ciocolata...din ochii lui se prelingeau lacrimi...lacrimi libere fără teama de a fi luate în râs...lacrimi de fericire. Tânăra se ridică pe vârfuri şi tremurând de emoţie îi luă lacrimile pe buzele ei roşii ca şi căpşunii...lacrimi de aşteptare pe buze pline de drag şi dor...

Trenul se opri în gară..., iar ea se întristă...Brusc îşi aminti că era doar în trecere..peronul era singurul care rămânea mereu...şi două suflete..., dar el o luă cald de mână şi sărutând-o cald pe frunte o întrebă:

-Nu urcăm draga mea? Avem acelaşi tren...şi sunt sigur că avem şi aceeiaşi călătorie de făcut în viaţă...ce spui...urcăm împreună în tren sau îl aşteptăm din nou pe următorul?

Lacrimile şi zâmbetul care se amestecau pe chipul ei o făceau frumoasă, iar el zâmbi ajutând-o să urce scările.

Urcară în tren, iar gara se pierdea undeva departe...şuieratul prelung şi cântecul de ducă al trenului îi adormi unul în braţele celuilalt...visele îşi făcură apariţia şi...clipele treceau.

...............................................................

Într-o gară...pe un peron o femeie şi un bărbat stăteau îmbrăţişaţi în timp ce ea bombănea copilaros:


-Off, Doamne că greu mai ajunge trenul, se tânguia femeia, în timp ce ochii ei scrutau departe...de parcă ar fi vrut să îşi arunce privirea în faţă şi apoi să o aducă înapoi cu mai multe informaţii...la fel cum o făcuse în urmă cu mulţi ani.

- Draga mea...şi buzele lui atinseră fruntea ei ridată...ştiu cum este cu aşteptările acestea...şi eu îmi aştept aproape săptămânal nepoata şi tot am emoţii. Parcă mereu întârzie trenurile astea!

Femeia începu să râdă şi îl înghionti:

-Da, aşa ne-am cunoscut acuma mulţi ani..pe acest peron...aşteptând acelaşi tren...Nu aş fi crezut niciodată că aşteptarea poate aduce cu ea atâta fericire şi iubire, dar mă bucur că am aşteptat împreună.

El o strânse la piept, iar trenul apăru în depărtare, apoi se apropie încetinind scârţâit şi şuierător pe lângă ei. De la uşa unui vagon o fetiţă le flutura fericită şi entuziasmată mânuţa, în timp ce un bărbat o ţinea protector de cealaltă mânuţă să nu cadă. În jurul lui două mânuţe stăteau încolăcite..., iar ochii soţiei lui privea pe lângă umărul lui. Ochii lui sclipiră de fericire, o sărută pe frunte cu aceeiaşi emoţie copilărească şi zâmbind ochii lor se întâlniră.

Trenul se opri şi fetiţa strigă veselă:

-Bunico! Bunicule!

-Augusta! se auziră înapoi glasurile emoţionate ale acestora în timp ce fetiţa se arunca în braţele lor. Offf, dar mare te-ai mai făcut de când nu te-am văzut...exclamară ei în timp ce fetiţa le mângâia obrajii.

-Dar unde or fi iarăşi ai tăi, întreabă zâmbind bunicul?

Nu departe de ei spre emoţia lor părinţii Augustei se opriră îmbrăţişaţi un moment pe peron pentru a lăsa fulgii să le cadă pe faţă, buzele lor se căutau în acelaşi sărut cald şi plin de iubire, iar ochii le străluceau de fericire.
« Ultima Modificare: 03 Iulie, 2007, 01:31:50 pm de Lady Allia »

Offline sufletel

 • **
 • Mesaje postate: 36
 • Karma: 1
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
  • www.catarami.cabanova.ro
Răspuns: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #1 : 14 Ianuarie, 2006, 09:33:34 am »
offfff :'( :'( :'( :'( :'(...scuze, nu ma pot abtine sa nu plang, este mult prea frumos pentru a nu fi adevarat

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Răspuns: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #2 : 14 Ianuarie, 2006, 01:01:22 pm »
Draga sufletel...nu plange...pentru ca...sau plange, dar macar sa plangi de fericire...de fericire ca si tu ti-ai gasit jumatatea care ti-a intins ciocolata cu lapte candva...si sa te bucuri alaturi de ea de fiecare clipa minunata pe care vi-o nasteti voi...sa plutesti...sa o tii mereu de mana...sa o privesti cum straluceste...si sa stii sa o gasesti...oricand si oriunde...
Si...las-o sa iti ia lacrimile pe buzele ei...o sa plangi mai frumos atunci... :) :-* :)

Offline sufletel

 • **
 • Mesaje postate: 36
 • Karma: 1
 • Gen: Bărbat
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
  • www.catarami.cabanova.ro
Răspuns: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #3 : 14 Ianuarie, 2006, 01:15:42 pm »
multumesc pentru vorbele frumoase pe care mi le spui...da, ai mare dreptate, mi-a intins cineva ciocolata cu lapte odata, de asta am plans, m-am vazut, eu eram, in acel topic, m-am vazut alaturi de sufletul meu...da, plang de fericire, pentru ca acum, intradevar sunt fericit, fericit ca exista, fericit ca exista in suletul meu, si fericit ca a reusit sa reinvie acel suflet inert care se afla atunci in corpul meu, fericit pentru ca acum iubesc ...multumesc inca o data pentru suportul moral si sufletesc pe care mi-l oferi... :-* :-* :-*

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Răspuns: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #4 : 15 Ianuarie, 2006, 09:12:19 pm »
Ma bucur ca te-ai oprit in drumul tau sa primesti bucatica de ciocolata...ma emotioneaza ca stii iubi atat de frumos... ma face fericita faptul ca existi si esti atat de minunat...tu si ingerul tau...sa va treziti mereu sarutati de razele lunii muscand din ciocolata iubirii...sa va priviti mereu ca si intaia data...sa nu uitati sa va tineti in brate...si atunci cand va iubiti...fie ca sufletele voastre sa se sarute..., iar intr-o zi...Augusta...sa va umple viata de fericire...intr-o casuta ca si aceea in care ne bem cafeluta...
ingerul tau sa iti sarute sufletul dragul meu...

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #5 : 30 Aprilie, 2007, 06:12:50 pm »

 Peroanele s-au apropiat..., liniile nu mai exista decat pentru a ramane...! Trenurile nu mai vin si pleaca...ele doar raman...orice ar face se intorc si o manuta flutura de la geam...in timp ce zambetul zboara sa intampine...
 Pare un vis...pentru ca de abia am adormit cand ai plecat, iar cand m-am trezit eram in bratele tale pe acelasi peron unde suieratul nu se mai auzea...decat poate curentul care imi flutura parul in timp ce fumul alburiu se transforma intr-un nor pe care dorm porumbeii....
 

Offline valentina

 • *****
 • Mesaje postate: 857
 • Karma: 15
 • Gen: Femeie
 • Frumusetea cerului intr-o zi de vara
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #6 : 30 Aprilie, 2007, 08:22:25 pm »
                 E tare frumoasa,banuiesc ca e intalnirea a doua suflete care acum, bat in acelasi ritm si care asteapta un alt sufletel.Sa fiti vesnic indragostiti si iubire vesnica...sa va bucurati de fiecare zii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

Offline Alia

 • *****
 • Mesaje postate: 266
 • Karma: 10
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #7 : 01 Mai, 2007, 08:51:03 am »
Ma bucur tare mult sa vad cum trenurile ajung intr-un depou al fericirii.....

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #8 : 01 Mai, 2007, 12:29:57 pm »

 ...dar drumul a fost greu, rămânerile multe, staţiile prea aglomerate de amintiri şi fantasme, de teamă şi lacrimi... uneori mi se părea că suntem una cu şinele...şi fiecare tren ne trece...ne sapă în carne crudă...ne rupe sufletele...şi ne izbeşte de fiecare peron despre care nici măcar nu ştiam că poate să existe...
 ...uneori...călători prea obosiţi de viaţă, prea serbezi în speranţe ni le sfâşiau şi ale noastre cu răutate, suspiciuni spunându-ne că nu vom reuşi...că dragostea nu există...că iubirile oricum mor înşelate...că vieţile se safârşesc goale de noi...
 ...alteori...ne agăţam unul de altul şi stăteam aşa...doar apropiindu-ne buzele în timp ce obrajii ne erau parcurşi de lacrimi...şi ştiam că odată şi odată va fi bine...vom ajunge în gara potrivită...trenurile nu vor mai sfâşia...călătorii vor uita să vorbească...şi noi nu vom mai plânge...
 ...acum suntem fericiţi...bine încă nu este...pentru că să reiei viaţa de la zero la sfertul ei...este ca şi când te-ai închide într-un tunel unde ai doar o singură ieşire şi...e ultima... dar...acum am putere...ştiu unde să mi-o găsesc atunci când mă simt grea de viaţă...acum ştiu cine mă ajută să trebuiască să reuşesc...acum ştiu că iubirea există...şi viaţa se înfrânge cu o altă viaţă care ne face puternici şi aproape învingători...

...vă mulţumesc de popas...

Offline Alia

 • *****
 • Mesaje postate: 266
 • Karma: 10
 • LoveTime.Ro
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #9 : 02 Mai, 2007, 08:59:40 pm »
    Cred ca noi ar trebui sa-ti multumim, ca existi, ca exista si aceasta posibilitate, ca tu, ca voi...ati putut, ....ca eu, ca altii....vom putea.....macar sa speram la o astfel de intalnire, ca...jumatatea de ciocolata nu se va topi, nu se va dezintegra de intemperii sau doar caldura unor palme, ci...va astepta rabdatoare sa fie oferita.....unei persoane potrivite.....ca soarta va permite ......

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #10 : 02 Iulie, 2007, 10:58:47 am »

Dragul meu Sufleţel...!
Din nou la margine de peron, din nou la margine de drum...alt drum între atâtea drumuri între noi... Pare că de acuma fiecare peron e mai mare şi fiecare aşteptare mai lungă... liniile sunt lungi şi reci, iar trenurile...offf, cât aş mai vrea să se mai oprească din drumul lor...măcar pentru noi! Am obosit de peroane, am obosit de băncuţe vechi şi scorojite..., am obosit să tot aştept. Vreau şi eu o dată în viaţă să stea tot în loc şi să fie bine! Vreau în braţe la tine, vreau să fim iar toţi trei, vreau să fim o familie aşa cum am fost mereu...vreau să mergem la servici...oriunde ar fi el...să venim acasă, să povestim, să râdem...să ştim că putem adormi împreună fără teama că mâine trebuie iarăşi să plce unul ca să caute un rost şi un loc în viaţă pentru noi...
îţi întind din nou bucăţica de ciocolată iubitule...să îţi ţină de dor săruturilor mele şi să ştii că te voi aştepta mereu...oricât ar fi să fie acest mereu!!!

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #11 : 03 Iulie, 2007, 01:15:43 pm »

 Umbre şi lumini, veniri şi plecări, aceeiaşi voce care ne anunţă cum sufletul ni se îmbracă în zâmbet sau în tristeţe.
 Sunt din nou între peroane, dar sunt cu tine...încă. Trenul nostru nu a venit şi te pot privi. Sub sprâncenele tale frumoase întrezăresc întrebări şi tristeţe, dar ochii-ţi mă privesc cu căldură. Parcă ai vrea să învingi lacrima din colţul ochilor de dragul meu. Zâmbesc amărâtă şi mă ridic pe vârful picioarelor sărutând-o.
 - Las-o aici îngerul meu! Las-o aici pe buzele mele. Promit să ţi-o înapoiez de fericire.
 - Mi-e dor de tine elfule încă de pe acum! Mă dor braţele de dor şi ochii. Aş vrea să fiu mai tare! Fii tu bărbat pentru mine...eu nu mai pot se pare! şi un râset cristalin ne învăluie pe amândoi.
 - O să fim bărbate tati, o să fim! Dar nu promitem nimic după ce nu mai îţi mai vedem mânuţa fluturând, iar trenul va fi deja departe!
 - Atunci...să ţii cerul între palmele tale iubita mea. Aşa cum ai făcut mereu! Să ţii cerul nostru fără să-l strângi prea tare! Lasă printre degetele tale micuţe şi iubite să mai intre soarele...să scalde lăcrimuţele şi să apară curcubeul lor.
 - Off, cum ştii tu să alungi norii...
 - Iar tu să îi transformi în vată de zahăr!
 - Daaa! şi râdem din nou. Ne bucurăm de clipele puţine care ne apropie şi mai mult de despărţire.
 Te privesc şi aş vrea să am o radieră cu care să şterg timpul, liniile, aşteptările şi trenurile, să înlocuiesc şuieratul tăios cu o bătaie de inimă fericită. Nu pot şi simt cum mă sufoc. Simt cum îmi încremenesc trenurile între tâmple de atâta aşteptare şi neputinţă.
 E ultima oară când mai îmbrac rochia aşteptării iubite!
 E ultima oară când îmi mai pun flori de iasomie la fiecare capăt de gând şi îmi gătesc zâmbetul cu busuioc tămâiat de iubire...asemeni unei rugăciuni care să te păzească de toate.
 Mi-au îmbătrânit până şi scoicile sărate din colţul privirilor, iar sufletul de abia îl ţin ţin legat la gură să nu strige. Uneori, cred că strigă singur, însângerat în ciulinii dorului şi umblă în vârfuri să nu îl auzi cum îşi afundă picioarele în pământuri grele.
 Ţi-am prins la suflet o broşă de săruturi şi te-am gătit de drum dându-ţi biblie dragostea mea şi o floarea soarelui pe colţ de zâmbet...să ştii că acasă e mereu vreme bună şi cald, oricâte vânturi ar mai bate peste noi.
 - Vine...trenul!
 Vocea îţi tremură. A mea a murit demult, dar a rămas surâsul şi îmbrăţişarea.
 - E ultimul care te duce singur şi mă lasă aşteptând! Altul nu va mai fi niciodată! Dar...
 - Dar...?
 - Mereu este cel care vine... şi nu mai este mult. Te iubesc! E tot ce pot să îţi dau sfânt să duci cu tine!
 - Şi eu vă iubesc pe amândouă şi e tot ce vreau să simţiţi! Pe tine pentru cât de frumos ştii să ne iubeşti, iar pe ea care încă nu s-a născut...pentru cât de mult poate să fie de iubită! Să strângi cerul în palme iubito..., iar ploaia...
 - Dacă va fi să vie...va fi toată a ta, dar va fi caldă şi senină... Mai am o bucăţică de ciocolată...dacă o mai vrei!
 Timpul s-a oprit şi băieţelul de altădată era din nou cu mine. Zâmbea larg şi fâstâcit cu ochii mari şi licărind a fericire. Trenul a şuierat, dar nu mai doare nimic...acum. Va durea, dar atunci va fi prea târziu să îmi amintesc. Acum simt doar gustul dulce de ciocolată din privirea dragului meu.

« Ultima Modificare: 03 Iulie, 2007, 01:23:53 pm de Lady Allia »

Offline Zantiala

 • *****
 • Mesaje postate: 353
 • Karma: 30
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #12 : 03 Iulie, 2007, 10:51:43 pm »
Lady, povestea iubirii tale este impresionanta. Nu numai ca incurajeaza pe cei care spera sa gaseasca iubire, dar stii bine, mie, cel putin - care iubesc la fel, mi-a dat foarte multa putere ! Citindu-ti randurile stiu sigur ca ceea ce fac, fac bine ... si ca ascultandu-mi inima nu pot sa fiu decat fericit.

Multumim pentru tot !! :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

Offline Lady Allia

 • *****
 • Mesaje postate: 2081
 • Karma: 100
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
Re: Întâlnirea dintre peroane...
« Răspuns #13 : 03 Iulie, 2007, 11:18:18 pm »

Mulţumesc Zantiala pentru gândurile tale mereu calde şi frumoase, pentru minunatul zâmbet prietenesc şi pentru soarele de deasupra sufletului tău!

Eu...VĂ MULŢUMESC pentru că aveţi încredere în iubirea voastră şi că în ea aţi găsit puterea de a merge mai departe! Fie ca viaţa să vă surâdă mereu la fel de frumos!  :-* :-* un pupic dulce şi prietenesc pentru amândoi  ;)!

 

Related Topics

  Titlu / Creat de Răspunsuri Ultimul mesaj
0 Răspunsuri
2505 Vizualizări
Ultimul mesaj 31 August, 2003, 10:03:03 am
de Un_Om
DINTRE DOI....?

Creat de HERRA Psihologie

5 Răspunsuri
3418 Vizualizări
Ultimul mesaj 19 Noiembrie, 2003, 10:23:54 pm
de J'adore Herra
8 Răspunsuri
2743 Vizualizări
Ultimul mesaj 06 Februarie, 2006, 10:57:37 am
de digitty
0 Răspunsuri
3004 Vizualizări
Ultimul mesaj 09 Februarie, 2006, 03:27:42 pm
de sunshine
3 Răspunsuri
4377 Vizualizări
Ultimul mesaj 29 Octombrie, 2008, 09:14:35 am
de lumycriss