M-am gandit si am analizat mult motivele care duc la a scrie sau nu acest mesaj.
Am constatat inca odata ca de fapt timpul nu are valoare in sine. Si, astfel, in clipa de fata, nu vreau sa se scurga searbad si sa traiesc ca un magar, intre paie si apa.
Binecuvantata sa fie ziua si binecuvantata sa fie judecata ta, Joey, ca ai pus numele Comunitatii - forum "Totul despre iubire". Poate ca in strafundurile sufletului tau simteai si vedeai ca lumea in care traim scoate la fiecare pas strigate de alarma. Si poate ca tu, mai mult decat noi, esti un om cu auzul fin.
Spuneam intr-unul din mesajele mele trecute ca esenta forumului nostru s-a diluat.
Patinam cu totii, astazi, prin postarile si, mai grav, prin preocuparile noastre , intr-o directie falsa, iluzorie. Risipim cel mai formidabil dar pe care l-a pus Dumnezeu in noi, ca pe un simplu ban marunt - IUBIREA.
Ce dovada am putea sa ne oferim noua insine si celor din jurul nostru, noi ca purtatori ai stindardului iubirii, al unei intelegeri adevarate, a acceptiunii pe care o dam cuvantului IUBIRE?
Cata nevoie de iubire are o mama de 70-80 de ani, astazi a nimanui, si care intr-un spital sau intr-un camin de batrani asteapta pe cineva sa ii mangaie parul pe frunte?
Cati copii parasiti si tristi, si insingurati in leagane de copii asteapta o bomboana, o hainita, ca un semn al iubirii din partea oamenilor mari?
Cati batrani care trec pragul spitalelor nu au pe nimeni?
Putem sa le oferim si lor ceva din prea-multul sau prea – putinul nostru? Da! Putem aduce in fiecare clipa oda IUBIRII, DRAGOSTEI, prin astfel de fapte. Asta ar insemna sa ne asumam pe deplin responsabilitatea a ceea ce numim TOTUL DESPRE IUBIRE.
Propun sa facem in primul week-end al fiecarei luni, dovada iubirii noastre, cu sau fara mediatizare, chiar daca asta ar constitui un exemplu si pentru alte forumuri, indiferent ca sunt sau nu de calibrul nostru.
Si toate astea numai pentru a aduce un zambet intr-o lume prea plina de ura si pentru a ne indelplini destinul nostru: CREATIA – IUBIRE.
PS: detaliile participarii la aceste activitati propun sa fie analizate si coordonate de un colectiv care sa se ocupe de toata logistica.