Avem nevoie de:
1.Un piept de pui mediu (sau doua piepturi mici)
2.O rosie proaspata si un ardei
3.Ulei de masline
4.Pasta de tomate(concentrata)
5.Sare ,piper si jumatate lingurita zahar
6.Un usturoi micut
7.Macaroane (de preferat fontite)
Optional:
8.Cascaval ras (sarat)
9.Unt
(http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lovetimejust/primamica-1-1.jpg) (http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lovetimejust/doimica-1.jpg)
Cum procedam :
Se rade rosia si ardeiul ,iar usturoiul se taie marunt .Pieptul se taie bucatele potrivite.
Dupa ce am spalat bine pieptul de pui il punem intr-o cratita si il lasam la fiert in suc propriu pana cand incepe sa se moaie si scade tot sucul. Adaugam apoi uleiul (dupa gust) si lasam pipetul sa se rumeneasca usor dupa care se adauga rosia ,ardeiul ,usturoiul ,pasta de tomate (pentru culoare) ,condimentele de mai sus si zaharul.
(http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lovetimejust/treimica-1.jpg) (http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lovetimejust/patrumica-1-1.jpg)
Prepararea macaroanelor (indicat si pentru spaghete) :
Fierbem macaroanele si le stoarcem .
Intr-o cratita separat se topeste cascavalul in unt si peste se adauga macaroanele. Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot cascavalul ,iar mai apoi se ia de pe foc.
(http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lovetimejust/DSC02010-1.jpg)
Pofta buna si nu uitati ca mancarea iese mai buna cand e preparata cu drag pentru cineva drag .
:wub: