Totul despre Iubire
Romanian discussion room => La Bucătărie => Subiect creat de: Just din 10 Noiembrie, 2008, 09:11:57 p.m.
-
Avem nevoie de :
-1/2 kg zahar
-5 gr cacao
-1 pachet margarina
-125 ml lapte
-4 oua
-200 gr faina
(http://www.2and2.net/files/49187b6a46811.jpg) (http://www.2and2.net)
Mod de preparare:
Zaharul,cacaoa,margarina si laptele se pun la fiert pentru aproximativ 5 minute sau pana se topeste zaharul.Se ia de pe foc, iar din compozitie vom lua 15 linguri pe care le vom pune intr-un castron (glazura) la care se mai adauga putina cacao ca sa se ingroase.
(http://www.2and2.net/files/49187b8ac3ba7.jpg) (http://www.2and2.net)
Restul compozitiei se pune la racit dupa care se adauga faina, galbenusurile si albusurile batute spuma.Mai punem o lingurita de bicarbonat stins cu lamaie. Prajitura se coace in tava unsa si tapetata, iar cand s-a racit se adauga glazura, se taie si se pune putina frisca .
(http://www.2and2.net/files/49187bad97138.jpg) (http://www.2and2.net)
Pofta buna !