Avem nevoie de :-150 grame faina
-100 grame unt
-un sfer litru apa
-un varf lingurita sare
-4 oua intregi
Preparare:Se pune apa sa fiarba cu untul si sarea .Cand da primul clocot se ia de pe foc si se adauga faina (toata odata) amestecandu-se repede pana ce se deslipeste de pe cratita.

Dupa ce compozitia s-a racit se adauga ouale ,unul cate unu .Unul ,se amesteca bine ,al doilea ... si tot asa.

Se pun cu lingurita in tava .
Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii .
Crema :Budinca de vanilie . Eu adaug si putina margarina pentru prajituri atunci cand este aproape rece .
Glazura:Eu o prepar dupa ochi ,dar reteta este urmatoarea : 3 linguri de lapte, 200 g zahar, 2 linguri de cacao. Se fierbe putin si se adauga 50 g unt dupa care se mai fierbe inca 5 min .
Pofta buna!