Bunicutzul povestea celor doi nepoti cateva amintiri din tinerete.
- Si cum spuneam , m-am dus la vanatoare in ziua aceea. Si cum mergeam asa prin padure, cu pusca pe umar, aud un zgomot in spatele meu. Ma intorc si vad un mistret. Si venea mistretul asa de repete, si era asa mare, ca am pus deodata pusca la ochi....si cand am vrut sa trag, era piedica pusa. Am tras repede piedica, si mistretul se tot apropia, si cand era foarte aproape l-am impuscat, exact in frunte. Mistretul era mare si nu puteam sa il iau tot acasa; asa ca am taiat o pulpa , am pus-o pe un umar si am plecat. Am mers ce am mers, cand.. aud un zgomot, ma intorc, alt mistretz, cred ca era masa. Acum stiam cum sa fac, iau pusca, o duc la ochi, si trag direct in capul mistretului. Ma duc, ma uit, mistretzul era mare , nu puteam sa il iau pe tot. Tai o pulpa si din asta,si iau o pulpa pe un umar, una pe un umar .......
Intre timp apare bunicutza :
- Bai Nicule, ti-ai luat pastilele azi?
- Ce pastile zici tu acolo?
- Off .. ai uitat si de pastilele astea.
- Aaaa .. pastilele.
Ia bunicul pastilele .. si pe urma se uita la nepoti si intreaba :
- Aaaaa.. Unde am ramas nepoteii mei ?
- Pai bunicule, ai pus o pulpa pe un umar, una pe un umar..........
- Aaaaaaaaa .. da.. am pus o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt umar.. si am prins-o de c*r si am inceput sa dau niste limbi !!!
----------------------------------------------------------------
Intr-o zi o tanara femeie cauta in tot orasul un cadou pt. sotul ei.
La un moment dat trecand pe langa un magazin cu animale, isi zice :
"Da' de ce nu i-as cumpara un animalut de companie ?!?"
Intra in magazin si se opreste in fata unei broaste. Pretul afisat era exorbitant: 10 000 euro. Intrigata se idreapta spre vanzator intrebandu-l :
- Ce are de special aceasta boroasca pt. a costa asa de mult???
- Costa asa de mult pt. ca fece sex oral mai bine decat o zeita.
Femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou f. original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei (mai ales ca ei nu prea ii place sa faca asta.....).
Cumpara broasca si pleaca bucuroasa.
Seara i-o ofera barbatului ei ii ureaza La multi ani si se duce la culcare.
Pe la 3 dimineata o trezesc niste zgomote ciudate. Sotul ei nu era langa ea.
Era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de rosii pe foc etc. etc. si cu broasca langa el (care se uita la el cu ochii bulbucati)
- Dar ce faci draga la ora asta Huh?
Barba-su ii raspunde:
- Daca reusesc sa o invat sa faca de mancare ... tu te cari...
-------------------------------------------------------------------
Elefantul o întreabã pe cãmilã: "De ce ai sânii pe spate?"
"Hmmm", rãspunde cãmila, "Interesantã întrebare de la cineva cãruia îi atârnã scula din moacã....