10 Octombrie, 2025, 03:55:24 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Daca esti violata si ramini gravida.. ce ai face?

AVORT
16 (64%)
ADOPTIE
1 (4%)
TIN COPILUL
8 (32%)

Numărul total de membrii care au votat: 18

Autor Subiect: VIOL  (Citit de 17825 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Septembrie, 2004, 06:05:49 p.m.
Răspuns #30

nightwish

Bun Friend, sa admitem ca s-ar naste o fetitza, in cazul in care tu ai fi femeie si ai pastra copilul... si ar fi asa de adorabila... dar saracutza cam dezechilibrata mintal.. nu-mi spune ca ai fi fericit ca ai adus-o pe lume!! ca mai apoi sa o dai spre adoptie sa traga altii ponoasele cu probleme fetii. Din cercetari recente facute prsonal am certitudinea  ca nici un copil care s-a nascut ca urmare a unui viol nu este sanatos din nici un punct de vedere.. totul se datoreaza perioadei de sarcina la care a fost supusa mama, d emulte ori fortata sa pastreze copilul in urma constrangerilor din partea "societatii" si a "religiei".

24 Septembrie, 2004, 07:30:42 p.m.
Răspuns #31

nightwish

Consider ca in acest subiect ne-am aruncat cu totii mai mult sua mai putin cu superficialitate, mai degreaba unii fata de opiniile altora. Cred ca pentru multi dintre noi este prea mult acest subiect, aceasta tema de discutie...pentru ca vad eu fiecare avem opinii impartite pe diverse categorii...
Eu ma simt bine.. si stiti de ce?? Pentru ca desi putini au sustinut multi au votat pentru avort... Oare cei care au votat pro avort, au vrut  doar sa voteze si atat sau s-au ascuns in umbra unei opinii false ;)...

27 Septembrie, 2004, 05:43:19 p.m.
Răspuns #32

androgin

Vizitator
femeile nu-si pot pastra obiectivitatea in cazul unui subiect ca acesta. un barbat ar alege foarte usor fie avortul, fie pastrarea copilului (in functie de inclinarea religioasa). femeile, insa, sunt sensibile, caci sunt in mod direct vizate.

lasand la o parte implicatiile genetice sau religioase, ar trebui sa luam in calcul efectul pe care un viol in are in plan sentimental. efectele sunt devastatoare!!! asa ceva nu se poate uita!!! (in atentia Dianei) daca urmele socului fizic pot fi sterse in timp, cele sentimentale,in schimb, raman puternic gravate. victima unui viol nu-si va putea recapata niciodata integritatea emotionala.

cand am citit prima data acest post, m-am simtit depasita de intrabare...si inca mai sunt. doar cand ma gandesc la posibilitatea de a trece eu insami prin asa ceva, simt tremuraturi prin piele si o mare presiune in cap!... primul meu instinct ar fi sa avortez si cred ca, dupa multe procese de constiinta, tot la optiunea asta as ramane.

de ce?

pentru ca stiu ca n-as putea sa iubesc niciodata copilul ca pe ceva AL MEU. nasterea lui ar anula orice sansa la o viata normala, atat pentru el, cat si pentru mine. iar adoptia nu m-ar scuti de chinul celor 9 luni de sarcina, timp care n-ar face decat sa mentina vie amintirea momentului blestemat.
intr-o asemenea situatia nu cred ca se mai pune problema egoismului. tot ce poti face e sa te gandesti la tine, sa gasesti o modalitate de a merge mai departe cu povara trecutului si sa speri ca iti poti reveni!

27 Septembrie, 2004, 05:53:31 p.m.
Răspuns #33

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu te contrazic, Androgin , dar nu ma mai amestec in discutie, cei ce ma cunosc imi stiu clar  opinia... Rog din toata inima pe mai marii forumului sa inchida acest subiect. E un subiect ce creeaza tensiuni pe forum... tensiuni care nu cred, sincer, ca isi au locul.

08 Octombrie, 2004, 06:07:47 a.m.
Răspuns #34

aicul_

Vizitator
dupa parerea mea nici o fata nu ar trebui sa treaca prin asa ceva.mai ales sa se aleaga cu un copil din toata chestia asta.
daca as pati asa ceva,sincer,nu stiu in ce stare as fi dar as pastrea copilul.el nu are nici o vina.

08 Octombrie, 2004, 02:08:09 p.m.
Răspuns #35

pysy

nu am postat prea mult pana acum pt k vreau sa citesc tot ce s-a scris pana cand imi dau si eu parerea. insa acum, sincer, nu am avut rabdarea sa citesc toate aberatiile, toate comentariile... din afara. sunt la inceput, nu ma cunoasteti, poate va simtiti jigniti, unii dintre voi, insa, mai mult sau mai putin, am trecut prin asta. tot 15 ani aveam si eu. si ink nu vreau sa recunosc. putini stiu ce s-a intamplat, cei care ar fi trebuit sa ma ajute mi-au intors spatele si mi-au zis ca i-am dezamagit. de aceea ink mai cred k a fost vina mea. cu greu, cineva a incercat sa ma faca sa vorbesc despre ce s-a intamplat atunci, dar prea tarziu. trecusera deja 2 ani. nici acum nu pot. nici acum nu recunosc ce a fost, pt k nici eu nu am inteles. cert este ca am spus "nu", si ca nu mi-a facut nici o placere. m-am schimbat dupa aceea. am devenit alt om. eram matura si atunci, insa, in acel moment, m-am izbit de zidul dur al realitatii. din fericire, am luat "pastila de a 2-a zi" [vorbise cineva despre asta - pana acolo am ajuns cu cititul, apropo], dar unele nu au sansa aceasta. pt unele e prea tarziu. oricum, pe mine m-a obligat cineva. asta a fost singurul lucru bun pe care l-au facut, pentru ca eu eram distrusa, si nici acum nu pot spune ca sunt... intreaga decat din punct de vedere fizic. ce e dupa aparente... nici eu nu stiu. asa ca ce-ar fi sa nu va mai dati cu parerea si sa ii condamnati pe altii, cand nu stiti despre ce e vorba? e atat de usor sa privesti din afara si sa acuzi! cati ar avea suficient sange rece incat sa treaca peste?
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire --, si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

08 Octombrie, 2004, 02:21:17 p.m.
Răspuns #36

pysy

Resemnare

Daca tie ti-am dat trupul,
Sufletul de ce nu l-as fi dat?
Diavol esti si tu, ca si diavolul
Ce parca aseara l-am visat.

Dar nu a fost un simplu vis –
Nici tu n-ai fost un cosmar!
Pe tine si pe el Satana v-a trimis
Sa-mi faceti viata un calvar.

Si-ati reusit. Nu mai am nimic.
Un suflet doar, si el pustiu,
L-am dat. Nu suna tragic,
Desi am ars firul ruginiu!

Voi fi inger? Voi fi diavol?
Ce mai conteaza? Cer ori  iad,
Sa trecem azi de protocol –
Se stie ca-n sus nu pot sa cad!
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire --, si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

20 Noiembrie, 2004, 11:08:50 p.m.
Răspuns #37

bke

Vizitator
daca prietena mea este violata al doilea scop al meu in lume este sa il termin pe violator...

20 Noiembrie, 2004, 11:44:11 p.m.
Răspuns #38

|ngerMorT

care este primul?

A spus cineva ca ar pastra copilul pentru ca nu este vina lui...Dar gandeshte-te ca eshti o fata de 15 ani, care traieshte intr-o garsoniera impreuna cu parinztii ei de 60 de ani shi altzi 4 fratzi...Oare este vina copilului ca s-a nascut shi ca trebuie sa traisca intr-un ambient ca acesta? eventual sa moara de foamne? Daca nu ai posibilitatea sa iei pilula de a doua zi, aceasta fiind varinata cea mai buna, ajungi intr-adevar intr-o situatzie nasoala...Dar trebuie sa te gandeshti bine dak atunci cand vei accepta sa pastrezi copilul atat viatza ta cat shi a lui vor fi groaznice, si daca vei ajunge la aceasta concluzie solutia nu este decat avortul, cat mai rapid...Este intr-adevar un pacat, nu este un lucru bun in fata lui Dumnezeu, dar la momentul respectiv este solutia cea mai buna, nu numai pentru tine, dar si pentru el. Pentru ca a mai zis cineva de eventualele malformatii sau boli de care copilul este posibil sa sufere...si totusi parca mai bine ar fi sa nu treaca prin toate astea...

Intr-o alta ordine de idei...violatorii ar trebui omorati...dar nu impuscati, pentru ca ar fi prea usor...o moarte lenta, si dureroasa...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Noiembrie, 2004, 11:48:01 p.m.
Răspuns #39

bke

Vizitator
nu am zis cum il termin, poate l-as jupui de viu si as turna sare pe carnea lui...

20 Noiembrie, 2004, 11:52:59 p.m.
Răspuns #40

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu sunt deacord cu cruzimea... sunt deacord insa ca ar trebui ucisi prin impuscare...
 Existenta unor pedepse grele ar descuraja pe violatori.

20 Noiembrie, 2004, 11:57:01 p.m.
Răspuns #41

bke

Vizitator
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , asta e si ideea , ar descuraja, terorismul, gandeste-te ce se intampla daca, astia mai baga un avion in casa alba si americanii fac niste trupe speciale de ii tortureaza pe teroristi
le smulg carnea de pe ei... cine ar mai indrasni a doua oara?in germania nu sunt atacuri teroriste... de ce? ca in ultimii ani nu au mai exista teroristi si ostatici, au exista numai victime si trupe de exterminare(KSK, GSG-9)...

21 Noiembrie, 2004, 12:00:24 a.m.
Răspuns #42

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu te-ai gandit ca poate acest val de terorism a aparut ca urmare a unui exces de autoritate din partea SUA ?
 Nu te-ai mai gandit ca poate chiar CIA a permis aceste atentate pentru a avea pretext de invadare a Irakului ?
 A platit poporul american nevinovat pentru masinatiile "bubuliilor"...

P.S: scuze ca am cam deviat de la subiect.

« Ultima Modificare: 21 Noiembrie, 2004, 12:02:31 a.m. de Muzafer »

21 Noiembrie, 2004, 12:06:57 a.m.
Răspuns #43

bke

Vizitator
irak=petrol= efective militare=apropiere de URSS =... terorismul a existat mereu dar poate fi potolit prin aceeasi arma...  ce se vede la televizor trupe swat sau chestii de genu asta... nu prea il pot opri, ce au facut rusii impotriva terorismului? victime...

21 Noiembrie, 2004, 12:14:17 a.m.
Răspuns #44

Lord_Saladin

Vizitator
 Problema terorismului face parte din eternul conflict dintre societatea seculara si cea religioasa... nu cred ca e cazul sa discutam aici despre asta...
 Lumea occidentala incearca sa isi impuna ideile si conceptele morale asupra Islamului retrograd, care reactioneaza prin jihad= razboi sfant..