Pai initial si mi-e mi-a luat muuuult timp sa ma dezghet si sa incep sa postez. 
De ce ? 
1. Pentru ca mi se parea dificil (si nu ma starnea cu nimic perspectiva asta) sa ma apuc sa exemplific, etc.. sa explic ce cred, etc..
2. Si chiar mi se parea ca e prea fragil si firav si prea sensibile subiectele, ca sa ma simt suficient de relaxat sa dezbat problemele. 
3. Pentru majoritatea oamenilor, "firea" lor, felul in care se raporteaza la probleme, NU se schimba. Deci pot citi o gramada de sfaturi, dar tot ca ei vor incerca/esua in probleme, tot in aceleasi relatii vor ramane, etc. Plus ca e nevoie totusi de curaj sa afirmi in public ce crezi sau ce simti. Egoul e fragil.. o parare contra, si dezamagirea e mare. Deci e destul de riscant pentru imaginea de sine ca cineva sa isi expuna punctul de vedere.
De aceea cred ca sunt putini care scriu.. probabil sunt destul de multi cei care citesc si se insipira. Dar inca timizi..
O idee de a atrage mai multi oameni (pana la urma e o chestie statistica, din N vizitatori, XX.XX% se inregistreaza) este cumva restructurarea topicurilor.
De exemplu in loc de "Totul despre iubire" (Care suna prea generic.. nu ?)  as imparti-o in "Suferinta din dragoste"/"Iubirea care innalta"/ .... etc. Adica un fel de self help. Cand vine cineva, sa stie exact unde sa se duca in functie de ceea ce simte.
In loc de "Arta de a face dragoste" (care suna prea intim si intruziv dupa parerea mea) as pune "Sex sau dragoste" (care e mai incetatenit, lumea stie deja despre ce e vorba).
In loc de "Life help" (la partea de limba romana) as pune "Ai nevoie de un sfat ?"
Ceva care sa fie si personal in acelasi timp, dar nu intim sau intruziv.
Rubrica cu "nou veniti" este iar prea brusca, din cauza (cum am zis ca vad eu) ca a te inregistra si a scrie, implicit inseamna a te expune. Sa mai mergi sa mai scrii si la "Nou veniti" despre tine, e deja prea mult.
Deci ce vreau sa zic este ca sentimentul meu e ca numele topicurilor nu este ales cum trebuie, si mai mult sperie si indeparteaza pe eventualii participanti. Nu sunt atractive (adica trebuie sa sune un pic mai trivial, sau cum sa zic, sa nu fie asa de "penetrante", caci.. cati fac fata la lucrurile astea directe).
Ma rog.. astea au fost cele cateva idei care mi-au venit acum.. Voi mai parsa forumul, ideile mi le voi mai rafina, si am sa mai zic.
PS:
1. meta tags - trebuie ca forumul sa apara cat mai sus la cuvinte standard de cautare: iubire, suferinta, deceptie, dezamagire, etc.. trebuiesc toate trecute acolo.
2. oamenii trebuie sa se simta cumva familiari cu topicurile. Deci "Familie, Sex sau Dragoste, Iubire - Bucurie sau Suferinta ? , ...." etc.