Buna seara la toata lumea....si bine v-am regasit domnite frumoase cu suflet cald si plin de dragoste...Ce bine este sa va aud iarasi glasicioarele tinere si sa va ascult pasii gingasi prin han...
Spuneai draga mea alexia ca hanul are ceva magic....are....el insusi este magie nascuta din suflet de lacrima si poveste, din suras de soare si boabe de roua..., iar hangita este insasi inima care ticaie inauntrul lui dandu-i stralucire si viata...Trubadurul face hanul sa se cutremure de fericire la auzul cantecelor lui pline de povete si iubire, iar unicornii renasc in ochii sufletelor dansand fericiti pe raze de luna...
Frumos copil al sufletului meu...draga mea desdemona...lasa lacrimile sa se evapore in sperante, in vise si zambet...intinde-ti aripile gingase de fluturas peste lume si ridica-te sus, sus...acolo unde nu exista lacrimi si durere....si zboara cu aripile sufletului peste tot...lasa-ti inima sa viseze si dragostea sa descopere...zambeste fata frumoasa cu ochii de zana si suflet de inger...zambeste...

..................................................
din flori de ochii de domnite
si suflet
de frunze de printi
cresc peste ape cristaline
visele si iubirea alearga
tinandu-se de mana,
iar basmele renasc
in palme de vis