05 Noiembrie, 2025, 08:18:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755497 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Noiembrie, 2004, 01:00:07 a.m.
Răspuns #690

jucatorul

Hâc!! Noroc Gordius!!!
Hâc!!
Pai'shpeee!!! :)
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

05 Noiembrie, 2004, 01:01:28 a.m.
Răspuns #691

cv

Vizitator
 :D nee 12 abia.
aci langa voi ca bag seama curand aduc si plapumioare ;)

05 Noiembrie, 2004, 01:02:17 a.m.
Răspuns #692

Gordius

Haaaaac, Jucatorule, parca "era" sai'spe! Hic!!!!!!

05 Noiembrie, 2004, 01:03:13 a.m.
Răspuns #693

DIANA

Vizitator
Zeita nu mai sta mult azi ca mai are treaba. Dar maine...eeee...o sa fiu printre primii aici la han! Voinicilor, sa nu va imbatati (prea tare!)! Nu de alta, dar dimineata o sa va doara capul! ;) Hangita draga, domnitelor, va salut! Pe maine! Incalec si plec! Ramaneti cu bine, prieteni dragi!

05 Noiembrie, 2004, 01:04:28 a.m.
Răspuns #694

Gordius

Mergi cu bine, Zeita draga! Trubadurul te saluta si te insoteste cu gandul! Si promite sa nu se imbete... prea tare ;) :).

05 Noiembrie, 2004, 01:05:59 a.m.
Răspuns #695

cv

Vizitator

05 Noiembrie, 2004, 01:07:09 a.m.
Răspuns #696

DIANA

Vizitator
Iti las un pupic aici sa te vegheze in caz ca ai nevoie, trubadurule drag! :-* Cu bine, dragilor! Desi e tare greu sa ma despart de voi!

05 Noiembrie, 2004, 12:09:22 a.m.
Răspuns #697

cv

Vizitator
 :D oameni buni cred ca trebuie sa pregatesc odaile. trubadur vin de-mi da o mana de ajutor ca flacaii au ajuns greu de urnit :)

05 Noiembrie, 2004, 12:11:16 a.m.
Răspuns #698

Gordius

Bucuros, Hangita draga! Flacaii au ajuns deja la cea de-a 24-a cupa... si tare mi-i ca pana la urma eu o sa raman cel mai indragostit de pernutele domniei tale :). Ceva miscare mi-o prinde bine. Noapte buna tuturor si pe maine, dragilor!

05 Noiembrie, 2004, 12:13:58 a.m.
Răspuns #699

friend

Vizitator
"C-asaaa beuuu oameeniii buni.... de sambataaaa pana luuuni!"

Haaacc! Lipseste cineva?

05 Noiembrie, 2004, 12:17:31 a.m.
Răspuns #700

jucatorul

... si uite cum se duce si douash'cinci.. si douash'shas'..  Hâc!! .. si douaj'shap... Da' io beu singur?!?! Hâc!!  Nuuuu!! Uite-l si pe friend!
Hâc!!
Prietene tu la ce numar ai ajuns?!?
Hâc!!
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

05 Noiembrie, 2004, 12:20:28 a.m.
Răspuns #701

jucatorul

Poa' sa-mi spuie careva de ce te vad dublu my friend??!?! ;D Hâc!!

05 Noiembrie, 2004, 12:23:19 a.m.
Răspuns #702

friend

Vizitator
 :o Paaaiii.... lasasem pe hangita sa numere, parca asa fusese vorba! Da... unde e? Si nici Trubadurul nu mai e! Ce crezi... o fi vreo legatura, frate, ... intelegi tu?! ;)

Hai, lasa cupa aia de la gura pentru doua secunde si raspunde!

Jucatorule, bei din doua cupe odata... hac!...? :o

Si ai si doua capete... parca ai fi zmeul! >:(

Hac!

05 Noiembrie, 2004, 12:39:55 a.m.
Răspuns #703

jucatorul

WAW!! Incepem sa ne clonam! Hai la culcare!

Hangitza noastra este ea un pic hâtra... dar daca sarim prea mult calu'... nu ne mai spalam noi cu toata apa din Dunare! :)
Io unu'... inchin steagu'!

Noapce buna!

05 Noiembrie, 2004, 03:54:43 p.m.
Răspuns #704

Lord_Saladin

Vizitator
 Si iaca, intotdeauna cand vin eu, gasesc pe toata lumea dormind...
 Hangita si toti ceilalti stau pitulati sfiosi sub ale lor plapumioare... voinicul sforaie de n-are noroc, se aude in toata padurea.... sau lasa, mai bine nu spun , sa nu se supere  :D.
 Jucatorul a adormit cu sticla-n gura... nu ca ar fii fost el prea treaz si inainte...
 Unii vorbesc in somn povesti frumoase... ma intreb, oare ce vise de iubire frumoasa si curata viseaza unii ? ;)
 M-as culca si eu pe langa ei, dar mai bine ma duc afara sa dorm in sura... nu de alta, da sa nu supar pe nimeni...  sa nu scol pe careva din somnuletul linistit... .

Off, da bun ii fanul asta de culcus.... e drept, mai sunt si goange prin el, nu se compara cu plapumioara...  ::)
 Pun pariu ca maine zi nimeni n-o sa stie ca am dormit aici...
 O sa dorm toata noaptea ce a mai ramas, ziua, si cu siguranta nenorocul va face sa ma trezesc atunci cand toti cocheteaza frumos cu Mos Ene. :(