05 Noiembrie, 2025, 10:04:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755825 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2005, 11:00:48 p.m.
Răspuns #1245

Evangeline

Daca mai ai si ceva cozonac serveste-ma si pe mine ca tareeeeee-mi mai place cozonacul :P
Cat despre dans...imediat ce termin de mancat ma alatur voua ;)

:-*
Never, never quit!

08 Decembrie, 2005, 11:04:04 p.m.
Răspuns #1246

Lady Allia

Bine te-am gasit...Nienna Ancalimë...adica littleangel.... :)...caci acesta iti este tie numele elfesc...Am sa gust cu placere din cozonac si as gusta chiar si din faimosul vostru vin fiert...caci de cand am intrat ii simt mireasma si ma imbie parca sa iau o gurita. Apoi...voi canta putin, caci noua ne place sa cantam...la dans acuma nu ma incumet...drumul a fost lung, iar frigul parca m-a obosit. Insa maine...precis voi dansa  :)

08 Decembrie, 2005, 11:05:51 p.m.
Răspuns #1247

Gordius

Vedui', Luthien Galathil, elen sila lumenn omentilmo! Nae saian luume'! Cormamin lindua ele lle!

08 Decembrie, 2005, 11:07:45 p.m.
Răspuns #1248

littleangel

Mai e cozonac pentru toata lumea...atmosfera de aici il mentine cald...si vin fiert...va servesc cu cea mai mare placere...Sa aveti pofta!
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

08 Decembrie, 2005, 11:09:49 p.m.
Răspuns #1249

cv

Vizitator
Este, este si cozonac si vin si bucate alese. Scuze, dragi oaspeti de intarziere. Am venit intr-o fuga sa urez bun venit.
kytty17: uite vin, cafea bucate calde de pe vatra.
Lady Allia: cozonac si vin fiert si... o sa stau aici, in colt, sa te ascult ca adevar graiesc de ceva vreme mi-ai cazut draga.

Odaile-s gata de culcare de vreti.
Va fie sederea placuta!
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2005, 12:59:27 p.m. de Minerva »

08 Decembrie, 2005, 11:12:20 p.m.
Răspuns #1250

littleangel

Hangito...bine ai revenit...sper sa nu te superi ca m-am ocupat eu de oaspeti cat ai fost plecata. Multumim din nou pentru ospitalitate. :-*
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

08 Decembrie, 2005, 11:16:24 p.m.
Răspuns #1251

cv

Vizitator
ba eu iti multumesc de ajutor :)
cu voia voastra ma retrag. a fost o zi plina dar si cu multa bucurie. promit sa fiu si maine cu vorbe calde langa voi iar azi... iertati balbele hangitei....varsta.
sa nu uit: bucatele-s inca dupa vatra din plin pentru 20 de suflete ;)

08 Decembrie, 2005, 11:17:16 p.m.
Răspuns #1252

littleangel

Noapte buna, hangito...sa ai un somn cat mai pufos si presarat cu cele mai frumoase vise... :-*

08 Decembrie, 2005, 11:18:32 p.m.
Răspuns #1253

Gordius

Mi se pare mie, sau in seara asta nu am invitat la dans pe Domnita Kitty si pe MyLady Allia inca?

08 Decembrie, 2005, 11:24:20 p.m.
Răspuns #1254

Lady Allia

A'maelamin nápoldë Ar-Feiniel...naa lye omentien, cormamin lindua ele lle. Mani ume lle quena...lle salk tanya kwentra (lye) i'narn?

Dragul meu print Gordius...nu ne-am vazut demult, inima mea canta de bucurie sa te vada. Ce spui acum...dansezi sau ne povestesti ceva?

08 Decembrie, 2005, 11:24:49 p.m.
Răspuns #1255

littleangel

Si-am incalecat pe-o sa
Si v-am spus povestea asa
Maine zic si mai departe
Daca am timp printre toate...
Caci va las cam doua zile
Printre povesti si idile
Ca la munte am sa plec
Si-o sa beau si un vin fiert
Si cu gandul tot la voi
O sa fac un bulgaroi
Si-nca unul si-nca doi
O sa pun si-un maturoi
Si un morcov si o oala
Pana la un om de zapada...

Noapte buna...si vise cat mai placute si frumoase...dar inainte...dinstractie placuta si va multumesc pentru aceasta seara minunata.

08 Decembrie, 2005, 11:25:33 p.m.
Răspuns #1256

Evangeline

Draga Hanghita iti multumesc ca m-ai intampinat cu bucate de pe vatra :-*

La Han am poposit
Si multi oameni am gasit
Cu bucate alese m-au intampinat
Sedere placuta mi-au urat

Am mancat, am dansat
De vorba cu oaspetii am stat
Atmosfera calda am gasit
Intr-un Han cum n-am mai intalnit

:-*

Never, never quit!

08 Decembrie, 2005, 11:40:43 p.m.
Răspuns #1257

Gordius

Lady Allia :) elfeasca mea a ruginit o idee, mult e de cand nu am mai auzit-o si am mai vorbit-o. Povestile cu aroma de brad si de munte le-om pastra si pentru serile care vor veni, la gura sobei si promit sa o aleg pe cea mai frumoasa pentru Printesa Elfilor. :)

Mai bine dansam putin apoi om merge pe la odaile noastre!

Noapte buna, Ingeras si iti multumesc pentru dans!

08 Decembrie, 2005, 11:48:22 p.m.
Răspuns #1258

Lady Allia

Ilúvënis Tasartir...cin's amwa tingilya nin. Le fea's lauca ar rima, ar queta vaniya ar fea, a'maelamin. Amin re-titta lle lasta, ten re-fea amin as lle fea lle.

Printesa Minerva...esti o adevarata stea calauzitoare pentru mine. Sufletul tau e cald si dulce, iar vorbele iti sunt  frumoase si sincere draga mea. Am sa stau putin langa tine sa te ascult, pentru ca imi incalzesti sufletul cu sufletul tau.

08 Decembrie, 2005, 11:52:16 p.m.
Răspuns #1259

un_suflet

mai primiti "un suflet "CU DOR..aici la hanul din VARF?  :'( :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!