05 Noiembrie, 2025, 10:36:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756204 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Decembrie, 2005, 11:57:46 p.m.
Răspuns #1455

Semiramis

Global Moderator
si eu draga hangita ma duc in odaie, dar nu in aia cu levantica, nu-mi place...ma innebuneste mama mea cu mirosul asta...cand ma duc in vizita, imi trazneste-a levantica. :P
o vreau pe cea cu miros de turta dulce...mi-o dai?
nopate buna si fie ca noul an sa-ti aduca tot ce-i mai frumos!!! si fie ca ultima zi a anului asta sa-ti aduca ceva frumos si de neuitat!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Decembrie, 2005, 12:27:52 a.m.
Răspuns #1456

Lady Allia

Nu plecati...nu plecati...ca de abia ce am venit si eu cu dor de povesti si ... uuff, iara a fugit draga mea hangita in odaie, iar regina s-a dus sa isi odihneasca sufletul cu dor de duca...:)...nu e nimic...o sa raman cu Bijou...si o sa invatam impreuna sa infrangem lupii...nu-i asa dragul meu Bijou?
El cica da din cap maraind oarecum furios (sa-l vada ursul cat e de mare si tare  ;D)...si bate labuta...ehh...asta este, eu si Bijou mergem la vanatoare :)
« Ultima Modificare: 31 Decembrie, 2005, 12:30:22 a.m. de Lady Allia »

31 Decembrie, 2005, 08:55:23 p.m.
Răspuns #1457

Gordius

Dragii mei dragi,

Trubadurul vost' va doreste din tot sufletul lui un An Nou minunat, plin de soare, zambet, iubire, sanatate si implinire!

Sa ne vedem sanatosi la anul, dragii mei!

Din inima,

Al vostru Gordius

01 Ianuarie, 2006, 10:36:01 p.m.
Răspuns #1458

Lady Allia

De pe partea mea, iti multumesc din suflet dragul meu prieten. Fie ca Anul 2006 sa te sarute cu fericirea pe funte si sa iti aduca linistea pasilor intr-un loc cald unde sa stii si sa simti ca esti acasa...La Multi Ani...Print al Unicornilor si al lumii viselor. Fie ca sufletul tau sa isi gaseasca linistea, iar, inima sa isi gaseasca adevarata iubire...ca ea este singura care ne da puterea de a mai crede in viata si in frumusete, ea ne da aripi sperantelor si ne saruta sufletele cu stralucire!

02 Ianuarie, 2006, 04:31:29 p.m.
Răspuns #1459

Lady Allia

Hellooo!!!

Craciunul a trecut...Revelionul si el, desi parca si acuma mai tresar speriata de cate o petarda rzaleata si ma intreb.."oare de ce nu invata oamenii mai mult de la trecut?"...apoi imi raspund: "pentru ca sunt oameni.. :)"..., iar aici, in han...toata lumea inca dorme.
Vad cativa drumeti pe sub mese... ;D...hihii, hangita draga cred ca au confundat paiele de pe podea puse acolo de decor...cu un pat caldut langa vreo Domnita... ;), dar nu ar fi nimic, insa sforaie de sparg geamurile  ;D ;D.
Ufff, greu va fi sa ii trezim si sa ii ducem in paturile calde si confortabile... ;D, poate s-or fi obisnuit cu paiele..., dar nu e nimic...:), le punem si pe asternuturi...numa sa urce in odaile domniilor lor.
Pana vine insa cineva...bantui olecuta singura pe aici..., dar..., uite...il vad pe sufletel...si asa zicea el ca fumeaza...a adormit cu capul pe masa, cu tigara in mana...si uitandu-se la poza ingerului sau...siihhttt, liniste...bine ca macar asa il avem in han....ca de vorbit nu prea vorbeste... :)

04 Ianuarie, 2006, 09:23:08 p.m.
Răspuns #1460

Lady Allia

Hmm...da ce somn egoist si rautacios m-a cuprins...imi placea sa va aud cum murmurati si cantati de prin odaitele voastre...si hangita ne trimite mereu ganduri frumoase care ne incalzesc...:)..da...cred ca o sa mai stau un pic sa vad daca, daca mai vine careva cu vreo poveste frumoasa..., iar daca nu...ma ascund in odaita mea la un somnic...

06 Ianuarie, 2006, 02:04:14 a.m.
Răspuns #1461

Lady Allia

oofff...iarasi stau si privesc si parca mi-e dor de elfii mei dragi...de ingerul meu...si as canta...Cred ca ma asez langa fereastra si cant...

inima mea alearga departe
amin inno cella hyia
alaturi de copaci si stele unde raul te saruta
ar a alda ar elen manke tuine miqul lle
printul meu drag cu ochii negri si frumosi
amin melda haryon m mare hendu ar vanya
padurea te cunoaste dar eu te iubesc
taure sint lle nanimal amin mella lle
noapte buna iubitule
quel undome melamin
cat visele sunt treze inca
tenna kaimelar na tenna telwan

08 Ianuarie, 2006, 08:10:22 p.m.
Răspuns #1462

cv

Vizitator
Hmmm, inca miroase a brad aici. As bea un vin fiert cu scortisoara! Ba nu,  mai bine un ceai de muguri de brad ca de la fiertura de strugure tare imi e ca ma apuca cheful de cantat pana vin musterii.
Dau si opaitul ista mai mare ca e ger si nu s-o vedea poteca ce inghetate is ferestrele. Felinarul din coltul grinzii s-a stins de la sf Ion si n-am prins picior de flacau sa faca ceva acolo sus.
Uff si bietele animale.... sunt ele inchise bine dar la frigul asta...
Ia uite...  e tarziu. Sa pun oarece gustari? Mai bine mai astept. O sa rontai si un biscuitel cu miere...

09 Ianuarie, 2006, 12:13:52 a.m.
Răspuns #1463

Lady Allia

Ufff da e frig este afara si cum mai suiera vantul...la mine fulgii inca nu au ajuns, dar sper sa ninga in curand iarasi...imi place atat de mult cand ninge...cand zapada se asterne peste tot, iar eu pot visa in alb...:)....pot face ingerasi de zapada si ii pot saruta dulce spunand..."te iubesc dragul meu" :)...
Ma bcur ca te vad hangita draga...si ce mancare buna ai facut...uite focul inca mocneste in vatra..., iar in han se simte miros de vin fiert...:)...ce zici ingeul meu...luam o inghititura si apoi...la somn?...Da.., atunci ia-mi sarutul de pe razele lunii si...noapte buna dragul meu...amin mella lle!

Noapte buna dragii mei...pe curand!

20 Ianuarie, 2006, 07:18:21 p.m.
Răspuns #1464

Lady Allia

Offff, dar mie chiar imi este dor de hangita noastra... :'(....o aud cum rade si canta prin odaitele hanului...uneori o simt cum vine si ne inveleste cu paturica, dar tare as mai vrea sa ne stranga pe toti langa soba sa ne spuna povesti si sa ne incante cu glasul ei atat de drag....

20 Ianuarie, 2006, 07:22:01 p.m.
Răspuns #1465

sunshine

Surioara, se anunta zapada, la Arad va ninge, la fel si in Galati ;D Oare e mana LUI? ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Ianuarie, 2006, 07:28:43 p.m.
Răspuns #1466

Lady Allia

DAAA! Mereu cand eram trista si amarata...ziceam: "Doamne da sa ninga...si aici...si acolo la el"...si ningea...Nu pot sa iti spun cu cat drag priveam fulgii cum cadeau...aveam impresia ca ii putem privi deodata...aveam luna noastra...acum avem fulgii...asa ca...DA... draga mea...EL presara fulgusori peste voi si va saruta cu lumina... :) :-* :)

20 Ianuarie, 2006, 08:39:02 p.m.
Răspuns #1467

desdemona

Gata l-am prins!Am prins fulgul mult visat...fulgul care nu se topeste si pot sa il privesc..sa imi incalzesc privirile!
he he daca ninge ce inseamna fetelor?ingeri de zapada...daca este prea frig ne multumim ca ingerasii de aici ;D
imi este dor de hangita si de o poveste.fie-va mila de mine.. :-[ ::) ;D :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Ianuarie, 2006, 09:54:41 p.m.
Răspuns #1468

Lady Allia

dragele şi dragii mei...am să încerc să vă descriu cât mai frumos despre cea mai frumoasă poveste de dragoste din lumea elfilor...

Numele meu este Luthien Galathil...sunt fiica elfilor din Padurea Soulmyrth...Povestea mea am mai pus-o aici...o parte...
Sunt cea nenascuta inca si ma trag din neamul ultimilor elfi din Padurea Soulmyrth...locul unde ploaia este mereu pura, curcubeul rasare intotdeauna pentru prima data, iar inorogii se adapa din boabele de ploaie care curg din sufletul Printesei Serenity...mama tuturor elfilor.
În lumea mea de ani nenăscuţi, dar de unii deja trăiţi, există o poveste..despre Luthien Galathil şi Huor Míriel, adica despre Printesa Elfilor si Printul Ingerilor.
Se spune despre ei că sufletele lor s-au născut deodată sub Copacul Vieţii, dar Serenity i-a pierdut din palma ei..., iar el a căzut departe în lumea astrală, însă se întâlneau mereu în vis... unde erau fericiţi.
Dar când Elfii ei erau pe cale să moară, Serenity a trimis-o în uitare pe Luthien Galathil...pentru că numai aşa putea să fie salvat neamul elfesc.
Se spune că nu uitarea ar salva elfii ci puterea dragostei dintre cei doi.

Într-una din zilele fără număr şi clipe din Clepsidra Nenaşterii, Luthien Galathil se salvă de mrejele neputinţei sale şi evadă către casa sa.
În jurul ei se făcu o linişte deplină, iar iarba înaltă şi moale îi mângâia tălpile goale şi picioarele ei mici şi frumoase, albe ca o spumă de lapte pierdută într-o mare verde. Copacii îi şopteau vorbe calde şi pline de emoţie, iar ea începu să plângă de bucurie şi plăcere. Era acasă din nou..., acasă în pădurea ei fermecată unde putea vorbi cu copacii, unde putea comanda apelor, norilor, ploii...., acasă unde din când în când îl vedea pe el..., bărbatul acela al cărui zâmbet îi îmbăta sufletul şi ochii, al cărui privire o încolăcea asemeni unei eşarfe fermecate şi o gâdila în stomac ca un pahar de vin vechi şi dulce.
De fiecare dată când îl vedea inima ei se umplea şi se îmbăta cu fericire. Simţea cum sufletul şi paşii îi tresăltau de emoţie, cum sîngele îi năvălea în obraji şi în vene ca o cascadă năvalnică, îi înmoaia picioarele şi-i bucura fiinţa. Se simţea legată de el, dar nu cunoştea nimic despre acel om frumos şi blînd precum un prinţ. Zâmbi..., prinţul ei!
Nu ştia cine este, îl vedea doar acolo în amintirile din „viitorul” ei, sau visul ei poate? Ar fi vrut să ştie mai multe despre el, despre ea...era nebună, sau toate acestea i se întîmplau? Nu ştia nimic, nimic palpabil, ştia doar că putea rosti cuvinte necunoscute ei, dar atât de familiare în acelaşi timp; ştia că poate vorbi cu natura, cu copacii, florile, iarba, apa, animalele, dar nu ştia nimic în acelaşi timp. Se trezi, cum din ochii ei frumoşi şi calzi, lacrimile începură să i se rostogolească peste obrajii albi precum laptele cel mai pur. O durea inima...vroia să ţipe, să urle, să ...ştie.
Cu un ţipăt înăbuşit lacrimile ei începură să curgă... îşi amintea...era elf, iar el era înger...!
Se cunoscuseră în Pădurea care nu Doarme, unde sunt copacii bătrâni, spiriduşi de frunze, iar Luna coboară din când în când sub forma unei Zeiţe Elfe să îşi spele chipul frumos în Râul de Smarald, unde unicornii veneau să se adape şi zânele să se scalde.
Îl iubise din prima clipă...ochii lui negri erau ca două nestemate calde, zâmbetul lui îi dădea liniştea pe care numai acasă, în camera ei din Copacul  o mai găsea.
Se întoarse brusc...lacrimile ei cădeau, iar natura parcă plângea cu ea...o auzea...o simţea...ar fi vrut să fie altfel..., dar el nu mai era acolo...dispăruse.
Închise ochii...doar îl mai visase de atâtea ori...mai putea măcar o dată..., dar în timp ce pleoapele ei gingaşe se închideau cu putere...parcă dorind să strângă în ele tot timpul....simţi cum cineva o prinse de mână şi o sărută cu căldură pe buze. Încleştarea ochilor ei cedă....lacrimile se opriră de teamă pe colţul genelor...simţea doar o nemărgonită căldură şi dragoste şi auzi o voce duioasă spunându-i:

-Amin mella lle coiamin Luthien Galathil ...amin mella lle...

Ea izbucni în lacrimi şi mânuţele ei se strânseră într-o îmbrăţişare plină de recunoştinţă, dragoste, de căldură şi aşteptare şi îi răspunse cuprinzându-i gingaş chipul lui frumos şi plâns...

-Amin mella lle coiamin Huor Míriel ...amin mella lle...

Atunci Pădurea scârţâi şi se deschise într-o strălucire puternică, iar din Inima Copacului se arătă Serenity...Era orbitor de frumoasă şi strălucitoare. Ţinea de mână o fetiţă mică, cu părul puţin ondulat şi negru, cu ochii negri şi adânci, faţa albă şi frumoasă ca a unui înger...
Cei doi lăcrimară...ştiau că era fetiţa despre care se apunea că este a lor, iar Zeiţa Elfă o luase cu ea ca să o protejeze de Rău..., dar despre asta...o să povestesc  într-o altă seară....acuma vreau doar să visez la îngerul meu...
« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 09:57:51 p.m. de Lady Allia »

05 Februarie, 2006, 07:50:16 p.m.
Răspuns #1469

cv

Vizitator
 :) Am trecut cateva clipe sa-mi reamintesc povestile de iubire, Lady Allia. Mult mi-s dori intr-o zi sa ne readuci vesti din taramurile acelea curate. Fara  vise  lumea e saraca... poate si trista...