Bun venit Drumetule, intra chiar fara sa bati!
Intra in han. Fruntea îti va fi racorita. Vei gasi hrana credintei si a nadejdii si vei pleca mai departe întarit si refacut. Vei purta în suflet acest han fara sa stii. La orice ora din zi si din noapte iti este deschisa poarta, gazda si hangita binevoitoroare te asteapta mereu, te iubeste si vrea sa-ti vina în ajutor.
De tine însa depinde totul.
Asa a inceput povestea...
Atunci dadeam tarcoale hanului, acum mai poposesc aici in dorul vremurilor trecute... Mi-e drag hanul desi e mai mereu gol. Uneori nu inteleg ce s-a intamplat. Cred ca il cautam aici pe "Mihail" sau poate ma cautam pe mine...Oricum, acum nu mai e nimic...Pustiu...
Intrebari, versuri, proza, ganduri gasesti mai peste tot, dar han nu am mai intalnit. Mie imi lipseste! Dar cel mai mult imi lipsesc oamenii acestui loc. Toti! Orice discutii au fost, acest loc ne-a adunat, ne-a unit... Ce s-a intamplat cu voi? Sunt sigura ca printre "oaspetii" ce ne viziteaza sunteti si voi.
Minerva, Gordius, Robert, d3rb3d3u, Lord Saladin si mai nou, Lorelei si Semiramis, unde ati plecat?
Da, povestea acestui han nu se termina intr-o zi, insa va indepartati si mai mult. Iar mie imi lipsiti... Cat de mult conteaza asta oare?