05 Noiembrie, 2025, 10:20:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756048 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Martie, 2006, 05:39:13 p.m.
Răspuns #1485

alexia

Pentru ca vinu-i bun pentru femei cand il beau barbatii...  :P
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

19 Martie, 2006, 11:36:07 p.m.
Răspuns #1486

Lady Allia

departe se aude pasul
sufletului ei gingas
cum atinge stelele
fara sa le ia stralucirea
doar sa ni le puna
in priviri...

aici in suflete se aude
glasul ei suav
cum ne saruta inimile
grele si obosite

auziti cum canta
hangita noastra draga
si cum tresalta
hanul l-apropierea ei

auzi draga mea cum
te asteptam mereu
sa te intorci la noi
ca si cand am stii
sa privim campul cu maci,
dar fara tine el
ar fi doar...un camp!

...ma bucur sa va gasesc din nou...vad ca focul inca arde, prajiturelele si mancarurile sunt calde inca, iar vinul este pregatit...
...ma bucur sa vad ca hanul nu e gol...si, desi stiu ca amintirile canta si se zbenguie peste tot parca totusi ma bucur sa stiu ca sunt inca suflete dragi pe aici...
...vad inca drumeti obositi care stau privind in gol sau zambind din senin...vad mancarurile calde pe soba...si simt inca mireasma de iarna pe la geamuri desi ar trebui sa apara primavara..., dar de hangita mea  :-* :-* :-* pe care o port in suflet si o aud cantand mereu...tot mi-e dor... :-\ :'( :-\
...mi-e dor de vorba ei dulce si calda, de povestile ei si de fericirea si linistea care era aici cand manutele ei pregatea aluatul si mancarea....sau cand ne canta incet despre trubadurul ei...care vad ca si el a disparut... :-\
...stiu insa ca ea ne iubeste de ori unde este....se gandeste la noi si intr-o zi va reveni cu povesti frumoase si noi...stiu asta... :-*

...voua drumetilor si celor care sunteti pe aici pe la han...va doresc o sedere placuta si hanul sa va cuprinda in mrejele povestilor sale frumoase...., iar luna sa coboare sa va sarute in somn pe frunte sa va alunge toate relele din preajma...

.............................

alerg
printre frunze si copaci
pasarile imi pun
floricele in par
si licuricii imi tin
calea luminata
locurile
imi vorbesc despre
iubitul meu
iarba ma striga
si apa imi aduce vesti
alergati elfi dragi
catre stele
si rugati-le sa straluceasca
catre inima lui
sa il sarute
cu caldura buzelor mele

amin mella lle coiamin...sufletel!

25 Martie, 2006, 12:37:02 a.m.
Răspuns #1487

alexia

Draga hangita, ce spui? Pregatim hanul de petrecere? Ca tare mi-e dor...  :)

25 Martie, 2006, 12:47:24 a.m.
Răspuns #1488

cv

Vizitator
Mi-ar place domnita draga. Si mie imi e dor de han, de zambet, de povesti. Promit sa stau cu voi in seara ce vine si inca ceva seri de acum incolo
Multumesc de caldura, alexia. Esti un suflet bun, tare bun :-*

25 Martie, 2006, 12:51:11 a.m.
Răspuns #1489

Lorelei

Heeeeeeei, asa deci - de maine seara redeschide hangira hanul! Pai veste mai buna... nici ca imi trebuia.
Somn usor si pe maine atunci.  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Martie, 2006, 12:51:33 a.m.
Răspuns #1490

alexia

"Acasa e acolo unde iti este si inima!", dar eu voi spune sufletul. Te-am asteptat, hangita draga, iar acum, ca te-ai intors, eu m-am fasticit!  :D Si inca nu am baut din vinul tau dulce!  ;D

PS Mi-ar mai trebui niste  :D sa ma pot manifesta!
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2006, 12:55:33 a.m. de alexia »

25 Martie, 2006, 12:55:06 a.m.
Răspuns #1491

cv

Vizitator
 :D si hangita nici nu v-a imbiat. Recuperam. ;) Poate punem mana pe draga de Semira. Ca dor imi e de vremurile vechi si mi-ar place sa-i stiu pe cei care abia i-am cunoscut alaturi de vechii mei prieteni. :-*
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2006, 11:45:17 a.m. de 1zi »

25 Martie, 2006, 08:03:13 p.m.
Răspuns #1492

cv

Vizitator
 :) Buna seara! Am dereticat o tara, am incins jarul, am aprins luminita... sper c-am adus si pe cineva ;) si nu-mi ramane decat sa astept. Oare domnita Semira o fi auzit urarea noastra? :-\

25 Martie, 2006, 09:20:40 p.m.
Răspuns #1493

desdemona

hmm..nu stiu sa speram.Am auzit-o eu...Des..ma primiti,nu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Martie, 2006, 09:28:21 p.m.
Răspuns #1494

cv

Vizitator
 :D mai incape vorba, frumoasa mea domnita! esti asteptata. chipul tau lumineaza hanul. dar... tu deja o stiai ;)
intra, aseaza-te si povesteste-mi ce mi-ai mai facut. multa vreme e de cand nu te-am auzit  :)

25 Martie, 2006, 09:33:30 p.m.
Răspuns #1495

desdemona

:D ;D cu grija sa nu dau foc la ceva...ca tare neindemanatica mai sunt!
am fost tare ocupata..mi-am vizitat un vechi prirten...suflet il cheama..si mi-a fost mila de el...ca am cam uitat de el,l-am neglijat.Si am facut curat pe acolo...am stat m-am uitat la toate tablourile...a fost frumos...avea lacrimi in ochi cand a vazut ca mi-am amintit de el..se simtea atat de singur.Acum e mai bine...era nevoie de vizita asta..

dar acum cu forte noi..sau cel putin asa cred,ma ofer sa ajut pe aici...aveti nevoie?macar sa luminez,merge? ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Martie, 2006, 09:42:00 p.m.
Răspuns #1496

cv

Vizitator
Ajutor? Nu stiu.E ceva lume dornica de o mana intinsa. Eu am sa stiu ca ma pot baza in caz de nevoie.Momentan ma bucur de lumina ta. ;)

25 Martie, 2006, 09:48:59 p.m.
Răspuns #1497

Gordius

Seara buna Hangita, seara buna domnita Des, primiti un trubadur infrigurat si ratacitor?

25 Martie, 2006, 09:52:41 p.m.
Răspuns #1498

cv

Vizitator
 :) bun venit, trubadur. chiar imi doream sa dau stafeta cuiva. e vremea povestilor si tare ma tem ca eu sunt inca obosita sa povestesc :)

25 Martie, 2006, 09:56:07 p.m.
Răspuns #1499

Gordius

Oare au mai ramas pe lume povesti, Hangita? Sau s-au imprastiat faramitate pe poteci, asa cum s-a intamplat si cu inima mea? Stiti, domnitelor? Uneori si sufletul ia forma unui codru de paine ale carui firimituri le lasi in urma ta pe drum pentru a gasi drumul catre casa... Si uite, totusi nu au fost toate adunate de salbaticiunile codrului, de am reusit sa regasesc drumul catre han in seara asta.

Mi-e gatul uscat iar ochii umezi, domnitelor dragi. Despre ce sa povestesc?