05 Noiembrie, 2025, 10:45:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756260 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Martie, 2006, 12:01:11 a.m.
Răspuns #1515

cv

Vizitator
 ce cantec frumos! binecuvantat loc iar licorna... mi-ai citit de pe buze ;)

26 Martie, 2006, 12:09:03 a.m.
Răspuns #1516

cv

Vizitator
Trubadur, in ruptul capului nu pot sa vad hanul fara tine si glasul tau. Iti multumesc mult pentru poveste. Stii tu ca hangita e acum cu ochii albastri asa ca: dragii mei eu ma duc sa pregatesc odaile si mai ales sa ascund o lacrima mica mica... care-mi cam gadila radacina nasului :-[
Seara frumoasa dragii mei
Pe maine! :-*

26 Martie, 2006, 12:12:30 a.m.
Răspuns #1517

Gordius

Hangita mea draga, Lady Allia, domnita frumoasa si calda a elfilor de pretutindeni, cred ca e timpul sa isi odihneasca si trubadurul vost povestile. Maine om vedea ce mai fac inorogii nostri indragostiti din padurea fermecata, iar pana maine... Fie-va somnul lin si visele minunate, inima usoara si zambetul nesecat.

Si... La multi ani fericiti Reginei noastre dragi, Semiramis. Un zambet si cele mai calde urari si dorinte de bine de la trubadurul ratacitor pentru tine, Regina, inainte de a ma retrage in odaia mea! Sa iti fie inima lumina si gandul primavara!

Noapte buna dragele mele. Pe maine.
« Ultima Modificare: 26 Martie, 2006, 12:17:55 a.m. de Gordius »

26 Martie, 2006, 12:37:31 a.m.
Răspuns #1518

Lady Allia

Noapte buna dragii mei...noapte buna! Fie ca somnul vostru sa fie lin si frumos, Luna sa va mangaie cu razele ei frumoase, iar dragostea sa va sarute sufletele...
Va astept si maine...
Acuma am sa incerc si eu sa adorm...am sa incerc sa vad unde si cand s-a nascut viata mea...unde ma aflu eu acuma...cum va invinge dragostea si cum voi putea sa culeg liliac din curtea visurilor mele...

26 Martie, 2006, 12:54:41 a.m.
Răspuns #1519

alexia

Uff! Nu pot sa cred!  :'( Am pierdut petrecerea! Cu atoate astea, azi mi s-a intamplat ceva minunat si sunt fericita!  :D Asa ca, ma retrag si eu intr-o odaie sa ma odihnesc si sa visez frumos! Ne vedem maine, cand bucuroasa voi sta langa foc alaturi de voi!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

26 Martie, 2006, 11:12:22 a.m.
Răspuns #1520

desdemona

am vrut sa fiu prima care va intampina cu un zambet,si am furat si o raza de soare:)
eu va astept..o astept pe Minerva mea draga...si sper ca lacrima acum este doar picatura de roua de pe iasomii..sa se evapore cand vede raza mea de soare;il astept pe trubadur sa ne ia cu el in lumea inorogilor...; o astept pe Lady a mea cu o floare in par pentru a fi sigura ca ii fur un zambet..o astept pe printesa cuvintelor sa ma bucure si pe mine cu fericirea ei.
haideti dragilor  BUNA DIMINEATA!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Martie, 2006, 11:13:47 a.m.
Răspuns #1521

charlie

buna dimineata.

nu ma luati prea tare, abia m-am trezit si eu  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Martie, 2006, 11:14:39 a.m.
Răspuns #1522

Lorelei

Hangita, trubadurul, domnite si cavaleri.... incredibil! Bine v-ati intors cu totii!!!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Martie, 2006, 12:22:13 p.m.
Răspuns #1523

cv

Vizitator
Bun gasit dragilor! Ziua buna!
Alexia, mai sunt zile la han. Bine ca esti domnia ta fericita.
Des: lacrima? Ce lacrima cu asa domnita in preajma?
Charlie: eu tocmai aveam nevoie sa taie cineva lemne dimineata :D
 ;D incredibil? De ce incredibil, domnita Lorelei? Ai vazut domnia ta anunt cu: vindem han? Doar o singura data stiu ca am vrut sa ti-l daruiesc... dar cum am fost refuzata (politicos ce-i drept) nu m-am indurat sa-l las pe alte maini. Acum nici nu stiu daca mai pot... daca trubadurul vrea la han?  :P Iti dai seama: o sa faca "gard" viitoarei hangite. Niciodata!!!  :D

26 Martie, 2006, 02:12:18 p.m.
Răspuns #1524

alexia

Buna dimineata la...amiaza!  ;D E drept, cam intarzii peste tot in ultima vreme dar, stiti voi, cei din urma vor fi cei dintai! (inca nu stiu la ce anume  :-\). Oricum, pe hangita am s-o astept sa ne depene povesti iar domnitele si cavalerii de prin imprejurimi sper sa ni se alature la Han, pentru ca aici oricine este binevenit! Are Hanul asta ceva magic, de poveste! Ca sa nu mai spun ca trubadurul imi e dator de ceva vreme sa-mi cante si sa ma incante!  ;D  ;) 

26 Martie, 2006, 08:13:32 p.m.
Răspuns #1525

desdemona

hehe...bn bun ca am reusit sa evapor lacrima aia prapadita...
dar totusi printesa mea nu a mai zis de ce era fericita... >:(nu vrea sa ma bucur cu ea
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Martie, 2006, 09:07:56 p.m.
Răspuns #1526

Lady Allia

Buna seara la toata lumea....si bine v-am regasit domnite frumoase cu suflet cald si plin de dragoste...Ce bine este sa va aud iarasi glasicioarele tinere si sa va ascult pasii gingasi prin han...
Spuneai draga mea alexia ca hanul are ceva magic....are....el insusi este magie nascuta din suflet de lacrima si poveste, din suras de soare si boabe de roua..., iar hangita este insasi inima care ticaie inauntrul lui dandu-i stralucire si viata...Trubadurul face hanul sa se cutremure de fericire la auzul cantecelor lui pline de povete si iubire, iar unicornii renasc in ochii sufletelor dansand fericiti pe raze de luna...
Frumos copil al sufletului meu...draga mea desdemona...lasa lacrimile sa se evapore in sperante, in vise si zambet...intinde-ti aripile gingase de fluturas peste lume si ridica-te sus, sus...acolo unde nu exista lacrimi si durere....si zboara cu aripile sufletului peste tot...lasa-ti inima sa viseze si dragostea sa descopere...zambeste fata frumoasa cu ochii de zana si suflet de inger...zambeste... :-*

..................................................

din flori de ochii de domnite
si suflet
de frunze de printi
cresc peste ape cristaline
visele si iubirea alearga
tinandu-se de mana,
iar basmele renasc
in palme de vis

26 Martie, 2006, 09:31:34 p.m.
Răspuns #1527

alexia

Hehehe! Seara buna, dragilor! Azi am venit si eu mai repede la han. Am inteles ca cineva vrea sa ma vada dar e cam gol pe aici, ca sa nu mai spun ca gazda noastra draga iar e plecata numai ea stie pe unde iar trubadurul inca nu si-a facut curaj sa ne cante si sa ne incante. Dar sunt hotarata! Ma asez aici, langa foc si va astept! Si nu plec pana nu veniti!  ;)

26 Martie, 2006, 09:35:58 p.m.
Răspuns #1528

cv

Vizitator
Buna seara dragelor! Bun regasit. Nu-s plecata, draga alexia ;) Primavara mi-a dus pasii pana la marginea padurii. Am cules ghiocei si am ascultat ciripit vesel. Off... nici nu stiu cum a trecut timpul. Ma bucur ca am lasat bucatele aproape si luminita sa vegheze. Acum glasurile voastre-mi prelungesc bucuria :)

26 Martie, 2006, 09:53:37 p.m.
Răspuns #1529

alexia

Buna sa-ti fie inima, hangita draga, asa ca intotdeauna! Cine spune in seara asta o poveste?