06 Noiembrie, 2025, 01:44:41 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756572 ori)

0 Membri și 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

26 Martie, 2006, 09:54:22 p.m.
Răspuns #1530

Lady Allia

Ghiocei...? atunci sper sa nu te superi draga mea hangita ca am sa-ti daruiesc un buchetel frumos precum sufletul si cuvintele tale dragi... :-*

26 Martie, 2006, 10:01:55 p.m.
Răspuns #1531

cv

Vizitator
In sfarsit dau de domnita alexia... Am sa scriu o poveste pentru tine, suflete. Nu in seara asta dar promit sa ti-o daruiesc f curand. O sa incerc sa scriu o poveste adevarata
Multumesc de dar Lady. Zambesc. Azi am un han parfumat si fete calde alaturi :-*

26 Martie, 2006, 10:07:16 p.m.
Răspuns #1532

alexia

O poveste pentru mine?  :o Numai pentru mine, hangita?  :o Abia astept sa te aud depanand la foc povestea mea... Mi se pare un dar nepretuit si ma simt onorata sa-mi scrii o poveste! Abia astept, draga hangita!  :-*

Trubadur draga, te mai asteptam? Nu ne spui o vorba buna, poate in versuri?  ::)  :D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

26 Martie, 2006, 10:22:43 p.m.
Răspuns #1533

cv

Vizitator
Am promis ;) Nu e o onoare, e un dar  promis sufletului tau. Acum asa cum ti-am zis  ;) cu ingaduinta voastra eu ma retrag. O seara dupa inima fiecaruia! :-*

27 Martie, 2006, 01:12:17 a.m.
Răspuns #1534

ONLY DESIRE

am poposit si eu la han,obosita si plictisita!nu nadajduiesc sa mai gasesc pe careva pe aici...insa o sa ma asez langa foc si o sa depan amintiri!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Martie, 2006, 01:29:08 a.m.
Răspuns #1535

cv

Vizitator
Bun venit si sa-ti fie sederea placuta, domnita. cat despre a nadajduii... :)

27 Martie, 2006, 01:32:03 a.m.
Răspuns #1536

Semiramis

Global Moderator
am trecut sa va sarut, o noapte linistita va doresc si plina de visuri frumoase!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Martie, 2006, 01:34:28 a.m.
Răspuns #1537

cv

Vizitator
Si tie, frumoasa regina. Vise linistite si calde si sper sa ne vedem cat mai curand ;)

27 Martie, 2006, 01:35:27 a.m.
Răspuns #1538

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Martie, 2006, 01:36:33 a.m.
Răspuns #1539

ONLY DESIRE

se pare ca m-am inselat totusi :D!ce bine...nu vreau sa fiu singura! :(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Martie, 2006, 01:45:10 a.m.
Răspuns #1540

cv

Vizitator
 :D se pare ca nu erai... uita de suparare domnita. e vremea viselor!
am o odaita speciala pentru domnia ta. acum e albaalba si doar in mijloc are un patut ca de printese. dar cand vei inchide ochii o sa intre zanele sa-ti ghiceasca visele si sa ti-o coloreze iar spiridusii o vor decora asa cum iti doresti. de vei vrea vei putea dormii mai departe de nu zici "poooouf!" si totul se va transforma pe loc ;)
hai sa o incerci! ;)

27 Martie, 2006, 02:10:22 a.m.
Răspuns #1541

ONLY DESIRE

:D......da..ai dreptate e vremea viselor....ma duc numaidecat sa incerc patul ce mi l-ai pregatit!multam' si nopate buna,vise placute!

27 Martie, 2006, 08:36:11 p.m.
Răspuns #1542

Lord_Saladin

Vizitator
  Ma primiti si pe mine la hanul acesta ? Nu de alta, dar dupa ce am cucerit 3/4 din lume, as vrea si eu sa am parte de inca o experienta interesanta.

Alexandru Macedon

27 Martie, 2006, 09:35:07 p.m.
Răspuns #1543

desdemona

bun venit piratul meu...ce crezi ca nu te recunosteam?
uff...tot astept printesa si de fiecare data o ratez...sau cumva fuge ea de mine?haha vezi ca te voi gasi ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Martie, 2006, 09:41:01 p.m.
Răspuns #1544

Lady Allia

Buna seara la toata lumea..ce frumos este sa gasesc atatea suflete dragi in hanul nostru drag....Mi-e dor de o poveste frumoasa...mi-e dor de cantece despre printi si printese, elfi si unicorni....poate, poate o sa ma dau imediat pe depanat amintiri din Padurea Elfilor...., dar asta doar daca trubadurul si hangita nu incep ei povestile lor frumoase...