05 Noiembrie, 2025, 10:36:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756207 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Martie, 2006, 09:41:59 p.m.
Răspuns #1545

sunshine

Daaaaaaa, in sfarsit........ne fu tare dor de tine, Lord!  :-*Bine ai revenit! :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Martie, 2006, 09:55:04 p.m.
Răspuns #1546

cv

Vizitator
Buna seara,
vad ca v-ati facut comozi. Ma bucur sa va vad.Sper sa va simtiti bine si astazi aici ;)

27 Martie, 2006, 10:13:42 p.m.
Răspuns #1547

Lady Allia

Bine ai revenit Lord...Muzafer si Alexandru_Macedon...fie ca sa iti regasesti macar aici identitatea si sufletul sa ti se linisteasca...Insa referitor la cuceriri...ai mare grija dragule....mare grija...poti fi cel mai insemnat om, cel mai mare cuceritor si rege, dar de obicei acestia sfarsesc singuri si tristi...pentru ca nu mai pot avea incredere in nimeni decat in ei insasi...
Mai bine un om intre oameni fericit...nu?  ;)

27 Martie, 2006, 10:38:32 p.m.
Răspuns #1548

Lord_Saladin

Vizitator
Din punct de vedere istoric, am sfarsit asasinat de cei care nu m-au inteles....

Oare in viata reala care imi va fii sfarsitul ?

27 Martie, 2006, 10:53:52 p.m.
Răspuns #1549

cv

Vizitator
azi, pustanul, Alexandru
a gasit intr-un sertar
un chipiu si-o sabiuta.
gata...! iata-l general!

el si-a zis-fara gandire:
"Alexandru de ma chiama,
pot s'ajung cuceritorul
care'n lume are faima"...

deci, copiii il aclama
pe-Alexandru Machedon,
general cu sabiuta
ce-a urcat acum pe tron! (versuri ion alinte)

27 Martie, 2006, 11:05:25 p.m.
Răspuns #1550

Lord_Saladin

Vizitator
Dragut ! recunosc !

Ma intreb insa, care este mesajul dincolo de randurile acestea ?

27 Martie, 2006, 11:07:11 p.m.
Răspuns #1551

Lorelei

Buna seara. Cioc cioc. Bun regasit!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Martie, 2006, 11:08:40 p.m.
Răspuns #1552

Lady Allia

Hanul acesta este plin de caldura si dragoste...aici se nasc povesti cu zane si elfi..., cu printi si printese..., sfarsitul nu exista aici...hai sa vorbim despre viata..., despre zambet ..., despre hangita si trubadur..., despre cum nasc unicornii visele ...

Despre Macedon...prefer sa nu vorbesc..., cum nici despre Napoleon , Traian...si stii de ce? Pentru ca mereu i-a preocupat sa domine, sa aduca suferinta si sa li se ridice numele in slavi....au ucis iubirea folosindu-se de ea...au tradat-o fara scrupule si fara o strangere de mana si daca au fost ucisi...au fost ucisi nu de cei care ii iubeau...nu de cei care nu i-au inteles ci de ei insisi...
A trai pentru a implini un vis gol si searbad...inseamna a muri cu mult inainte de a realiza ceva...

Mai bine iubim, mai bine daruim, mai bine credem, mai bine ne lasam iubiti, mai bine invatam sa suferim si sa pierdem, mai bine ne lasam intelesi...., iar atunci cand vom zambi ultima data...sa avem sub ochii cui sa zambim...sa avem pentru cine sa ne dorim sa ne nastem din nou....
Poate a doua oara...flori?....porumbei?...soare?...inima?

27 Martie, 2006, 11:11:51 p.m.
Răspuns #1553

Lady Allia

lorelei draga domnita cu vers de aur si vorba calda....cat ma bucur sa te revad... :) :-* :)
te-a ademenit mirosul mancarurilor facute de buna hangita sau pofta de vorba a drumetilor din han?...eu tot astept povesti cu zane si pitici...si astept sa aud pasii printului meu drag...sa am de ce sa simt ca mi se bucura sufletul...

27 Martie, 2006, 11:14:28 p.m.
Răspuns #1554

cv

Vizitator
Sa zicem: bun venit Alex si... atat :D! Sa continui?

Si-a croit si-o mustacioara
Ca sa semene-a barbat,
Si primeste defilarea
Foarte mandru si'ngamfat!

Ia priviti cu luare-aminte
Cum saluta pe-un ostas,
Ce-are'n cap coif de hartie
Si falfaitor penaj...

E o poveste frumoasa. Dar e lunguta si nu am rabdare sa o scriu. Evident e o glumita. Intelege ce vrei. Eu o sa-ti spun, ca de fiecare data, Alex... pentru ca esti putin mai mic decat Alexandru al meu ;)  Alex cel mic :)

Bun venit domnite frumoase! Ma bucur de popas

27 Martie, 2006, 11:21:03 p.m.
Răspuns #1555

Lady Allia

hangita iubita fiica de soare
scaldata-n povesti
nemuritoare
ce tii luna-n palma
si stii sa zambesti
mai stai inca-o clipa
si spune povesti
cum numai tu stii
despre printi si printese,
despre simpli drumeti,
despre flori si padure,
ramai sa ne-ncanti
cu zambetu-ti tandru
si asculta cum canta
un fir de leandru
sub geam langa han!

............................................................

Draga mea hangita.... :) :-* :)...stiam eu ca trebuie sa raman prin preajma si sa nu ma grabesc sa urc in odaita mea ticsita cu frunze si flori...Ma bucur ca ti-am auzit din nou glasul ...sunt tare fericita ca esti aici...

27 Martie, 2006, 11:26:57 p.m.
Răspuns #1556

Lord_Saladin

Vizitator
Ma bucur pentru primirea calda...
Si ma bucur, Hangita mea, pentru prezenta ta aici :)

Vreti sa discutam despre elfi, unicorni, paduri fermecate... Exista deci un gust pentru fantezie... Un gust interesant si frumos, de altfel...

Deocamdata, nu pot sa scornesc decat povesti triste... acuma bineinteles, nu va speriati, nu am sa va povestesc despre strigoi, varcolaci, vampiri, balauri, samca, vrajitoare si alte cele... doar ca am asa, cumva, un gust pentru intamplari triste...

Cred ca acest gust, se trage de la o incapacitate...
AS dezvolta subiectul, dar nu vreau sa va plictisesc.

Cert e ca omul modern se plictiseste de moarte in lumea desacralizata si supertehnologizata, si se va plictisi inca si mai tare pe viitor...
Si ne vom intoarce, vrem-nu-vrem , la vechile basme...

Am sa scriu si eu astfel de intamplari, pe viitor... dat fiind ca am de ceva vreme o "boala" cu dacii, ma voi inspira din folclorul asta autohton...
Pana atunci insa, va dau o tema de gandire... cum se numesc elfii in mitologia romaneasca ?

Si sa mai bem o dusca!
Gal, Gal , Gal , pe soseaua gatului !

27 Martie, 2006, 11:31:15 p.m.
Răspuns #1557

cv

Vizitator
Inca 5 zile tine "petrecerea" hangitei. Apoi voi lua un alt drum si ma rog elfilor tai, Lady Allia, sa-mi indrume pasii. Mi-as fi dorit sa simt sufletul fiecaruia zambind, sa plec cu el asa mai departe.
Ehei, multe si-ar fi dorit hangita! Dar sa lasam gandurile triste. Povestea care va incheia aceste zile o dedic unei domnite anume- asa am promis -dar si pentru voi ma voi straduii sa scriu ca alta data;)
... fiecare are insa povestea lui, iar eu de ceva vreme pe multi nu i-am auzit ;)

Alex, sa nu uit: eu nu ma plictisesc de lumea reala. Basmul, povestile, legendele sunt doar o vacanta... altfel

27 Martie, 2006, 11:38:58 p.m.
Răspuns #1558

Gordius

buna seara, Hangita, buna seara, Printesa a Elfilor si tot buna seara si Domnitei Lorelei cea buna si Machedonului cel viteaz.

27 Martie, 2006, 11:39:56 p.m.
Răspuns #1559

Lord_Saladin

Vizitator
Hangito, sa nu care cumva pleci.... nu uita, acuma mi-am asumat identitatea de Alexandru Macedon, si 3/4 din lumea cunoscuta este sub stapanirea mea... Nu ma fa sa te caut prin toata lumea...