05 Noiembrie, 2025, 09:07:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755537 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Martie, 2006, 11:32:29 p.m.
Răspuns #1590

Lorelei

Nu stiu, nebunia si frumusetea oricarui inceput cred... Da, si oamenii se mai schimba poate...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Martie, 2006, 11:34:28 p.m.
Răspuns #1591

Lord_Saladin

Vizitator
Am fost de 3-4 ori aici si am gasit paragina si dezastru in ultimul hal... pustietate... nimic... nimeni.... au fost niste momente deloc placute...

Dar zic eu, cu otzara efort, cu un pic de bunavointa, se poate reface hanul....

28 Martie, 2006, 11:35:58 p.m.
Răspuns #1592

Lorelei

se reface, se reface, mie imi salta inima sa vad hangita, trubadurul, piratul, domnite si cavaleri iar la han...  :) mi-era dor...

28 Martie, 2006, 11:38:17 p.m.
Răspuns #1593

Lord_Saladin

Vizitator
ma intreb oare unde sunt ceilalti....

nu de alta, dar din cate stiu eu, prin codri mai umbla si lupi.... :(

oricum, sper sa ajunga cu totii...
Pana cand vin celialti
Hai la un dans domnita Lorelei...
Sa dansam sub lumina lunii... noi doi :)

Vrei ?

28 Martie, 2006, 11:40:48 p.m.
Răspuns #1594

Lorelei

Am facut o reverenta.... Cu placere!  ;)

Or sa apara si ceilalti, daca nu azi... oricum vor veni maine sau in alta zi...

28 Martie, 2006, 11:41:45 p.m.
Răspuns #1595

Lady Allia

vad iar lumina fermecata
ce prin ferestre de vis se asterne
peste dealuri si vai
prin paduri de poveste
strabate carari
dezleaga pasi de drumeti si flacai
de printese si zane
cat de magic danseaza lumina hanului
ca o hora mirifica de stele
prinse in brau la hangita
viselor noastre
ce canta mereu si primeste
in suflet atata frumos
si-atata putere
de vorba-nteleapta
si mangaiere!

Lumina si veselia de la han, povestile si talcurile vorbelor voastre se aud de departe..., iar eu nu am putut sa nu ma reintorc aici...Doar de cateva ore sunt plecata si deja mi-e dor...
Bine v-am regasit...

28 Martie, 2006, 11:45:39 p.m.
Răspuns #1596

cv

Vizitator
Asa pirate...ai gasit paragina. hmmm... nu dai de picior de barbat cand e vorba de batut un cui...norocul meu cu ajutorul unor domnite care au uitat de rang si-au pus umarul.

prin decret: la han Alexandru e binevenit dar pirat. Zis zis :D

trubadurul are misiune grea, trebuie sa incante o anume domnita dar ca toti care stiu hanul nu pleaca el cu una cu doua... ba chiar mi-ar mai face curte o data numai sa nu-l schimb :P

Bun venit frumoasa noastra regina elfa! Sa-ti fie sederea placuta si zambetul aproape! Si sa nu ne mai parasesti nici o clipa  ;)
« Ultima Modificare: 28 Martie, 2006, 11:50:01 p.m. de 1zi »

28 Martie, 2006, 11:52:58 p.m.
Răspuns #1597

Lord_Saladin

Vizitator
Deci, ma reprimesti ca pirat...

Asta inseamna ca va trebui sa imi rotunjesc oleaca sabia mea... sa revin iarasi la sabia mea curbata, la turbanul meu infricosator, la corabia mea , la mare.... Costisitoare aceste schimbari, nu ? :)

Oricum..

Mie dor de o poveste frumoasa, o poveste calda, de dragoste...
Mie dor de o atmosfera calda....

28 Martie, 2006, 11:54:40 p.m.
Răspuns #1598

Lorelei

Eu va urez seara frumoasa tuturor, ii multumesc piratului pentru dans si ma retrag in odaita... Vise frumoase!

28 Martie, 2006, 11:54:53 p.m.
Răspuns #1599

Gordius

Seara buna, Hangita draga, seara buna si tie, draga Lorelei si tie, Printesa Elfa plina de caldura si lumina, draga sufletului nostru si la fel de buna si tie, Cuceritorule!

Va sa zica asa, draga mea Hangita, uitata mi-e fapta de vitejie de cand am vrut sa repar cerceveaua ferestrei, de mi-am betejit bunatate de degete sensibile cu ciocanul ala... de n-am mai cantat o saptamana la chitara? S-apai, ce, cuiele se bat cu piciorul? :)

Inca o clipa doua si vin sa ciocnim o cana de vin impreuna, prieteni dragi.

Cat despre curte, draga mea Hangita... bine ca se face cu flori, cantec si inima, nu cu un ciocan si niste cuie... :)

29 Martie, 2006, 12:02:01 a.m.
Răspuns #1600

cv

Vizitator
Vise placute, Domnita Lorelei. Pana duminica te voi intampina asa cum merita sufletul tau... si am sa revin si dupa

Costisitor da, Alex. Dar mie piratul mi-a placut, mi-a fost prieten drag. Lordul a fost rece iar Machedonul asta de vrea fie oaspetele meu dar inima nu vad sa o poata cucerii. Deci fii piratul drag al hanului si mereu micul meu prieten ;)

Trubadur!Hei trubadur! Iti amintesti ca duminica dimineata mi-ai spus: draga mea hangita uite ce am visat? Povestisi de cui, mi-ai spus ca tu crezi in vise si m-ai rugat sa nu-ti cer sa atingi ciocanul ;D :-*

29 Martie, 2006, 12:03:39 a.m.
Răspuns #1601

Lady Allia

Bine te-am regasit drag prieten  :)... Printul iubitilor mei Unicorni....
Mi-au dat de stire elfii mei ca azi nu ai cum sa lipsesti....si iata-te...poate ii vei darui si Macedonului nostru povestea de iubire pe care o asteapta...ce spui?....iti ungi din nou struna sufletului sa ne canti ceva?... ;)

29 Martie, 2006, 12:07:46 a.m.
Răspuns #1602

Gordius

Si Hangita... mai tii minte ca duminica seara a trebuit sa ma legi de gard ca sa nu il bat in cuie? Ca ma apucase asa un dor de tamplarie cum numai o data la 100 de ani i se poate intampla unui trubadur, si numai unuia ales de soarta? :))

Binecuvantata Domnita Allia, cum nu? Bucuros imi acordez chitara...

29 Martie, 2006, 12:11:37 a.m.
Răspuns #1603

cv

Vizitator
 :D da da. cred si eu. gauri imi trebuiau in fier forjat trubadurule   ;D

29 Martie, 2006, 12:17:32 a.m.
Răspuns #1604

Gordius

Stiam eu de ce cautam bormasina... si nu era de gasit pe nicaieri. :))

Despre ce doriti sa va cant in seara asta, frumoasele mele si Imparate Pirate Luminate?