05 Noiembrie, 2025, 09:12:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755568 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Martie, 2006, 11:23:40 p.m.
Răspuns #1620

cv

Vizitator
- de dumneaei iti e dor, pirat?
M-am tot uitat dupa corabia ta si... nimic  :)

30 Martie, 2006, 11:49:13 p.m.
Răspuns #1621

Lord_Saladin

Vizitator

Dar asta de mai sus ce este daca nu corabia mea ?
Nu vii la bord ?

31 Martie, 2006, 12:22:38 a.m.
Răspuns #1622

cv

Vizitator
 :D Piratule, mai ai putin si ajungi la domnita din luna! Bine macar c-ai acostat in ape linistite. Iote acusica imi gatesc trubadurul de drum si venim. A avut treaba multa la imparatie si pe asa taramuri nu s-o prezenta oricum. Nu se cade ;)
Poti sa te odihnesti oleaca linistit, o sa-ti fim aproape :)

31 Martie, 2006, 12:29:45 a.m.
Răspuns #1623

Lord_Saladin

Vizitator
Dar sa nu mai plecati de langa mine...
Ca de plecati, am sa im man corabia dupa voi, pana va gasesc !

Uff. ce pohta  mie de un rom !:)

31 Martie, 2006, 07:55:24 a.m.
Răspuns #1624

sunshine

Cand va fi sa mor, pirate drag, fii bun si-mi poarta cenusa peste oceane si mari , iar cand vei ajunge la un mal drag tie, imprasti-o in zari, peste valuri inspumate , sa ma legene duios, sa-mi aline dorul de iubire, sa pot veghea chipurile voastre cand luna va saruta ochii obositi iar cand soarele va fi pe cer sa va soptesc din dorul de iubiri indepartate.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Martie, 2006, 05:01:46 p.m.
Răspuns #1625

alexia

Hehehe! Ziua buna, dragilor! In sfarsit am prins si eu o pauza (de masa  ;D) pe ziua de azi si nu puteam sa nu poposesc la han. Mi-ati facut un dor de mare, de-mi vine sa urc in trasura mea si sa plec!  ;) Tare mi-e dor sa stau cu voi!
                 Draga Hangita, draga, nu am uitat ca sunt datoare cu o poveste. Promit ca voi gasi ceva vreme in una din serile ce vin!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

31 Martie, 2006, 06:40:09 p.m.
Răspuns #1626

cv

Vizitator
Bun venit, domnita Alexia! E frumoasa tare marea si piratul mi-a deschis pofta de umblat asa ca, dupa ziua de maine, o sa colind o bucata de vreme prin lume. Promit sa revin cat de repede pot sa citesc povestea. ;)

31 Martie, 2006, 07:09:24 p.m.
Răspuns #1627

alexia

Seara buna, Hangita! Inainte de a pleca prin tinuturile unde mi-i inima, mai poposesc o vreme cu tine, aici, ca drag mi-e!

Foaie verde de mohor
M-a cuprins asa un dor...
Dor nebun de suflet drag
Sa ma-ntampine in prag
Sa ma-nvaluie in soapte...
Cred ca plec la el la noapte!  ;)

31 Martie, 2006, 08:01:10 p.m.
Răspuns #1628

cv

Vizitator
poposeste domnita ca tare imi e drag sa te ascult. ai vorba vrajita si inima buna iar hangita tare se bucura de asa oaspeti alesi la han :)
acum unde cauti... sper sa gasesti acel suflet  :)  iar de iti e drag... apai draga ii esti ;)

31 Martie, 2006, 08:12:37 p.m.
Răspuns #1629

alexia

Cred ca-i sunt draga, hangita, ca prea da tarcoale inimii mele, iar vorba-i imi mangaie sufletul! Ii mai arunc asa, intr-o doara, cate o privire pe sub spranceana si incerc sa-i vad sufletul, insa sunt cam nepriceputa iar sangele imi navaleste in obraji... Asa ca, intorc privirea si ma fac ca nu inteleg ce vrea. Insa, fie vorba intre noi, inteleg foarte bine!  ;) Grele dragostele astea, draga Hangita, iar de-ar tine cat lumea si pamantul, he-he ce de sclipiri in ochi si zambete ar mai fi in jurul nostru!

31 Martie, 2006, 09:35:32 p.m.
Răspuns #1630

Lady Allia

Buna seara suflete dragi...dor imi este de voi in fiecare clipa...dor imi este de han mereu... :-*

31 Martie, 2006, 09:41:03 p.m.
Răspuns #1631

cv

Vizitator
 :) si mie imi e dor de vraja domniei tale! bun venit, draga Lady Allia

31 Martie, 2006, 09:47:30 p.m.
Răspuns #1632

desdemona

ha ce dor imi era de tine.Cand am vazut ca ai venit am iesit din coltisorul meu sa vin sa te imbratisez.. :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Martie, 2006, 09:49:49 p.m.
Răspuns #1633

Lady Allia

:)...dragele mele dragi...! Ma intreb cateodata cum ar fi fost lumea fara sa fi cunoscut vocea voastra..., sufletele voastre, puterea voastra si frumusetea gandurilor voastre minunate? Cat de multa lumina stiti voi da lumii si cat de multa frumusete sufletelor... :) :-* :)...sunteti minunate dragele mele...si ma bucur ca sunt aici, cu voi!

31 Martie, 2006, 09:54:54 p.m.
Răspuns #1634

cv

Vizitator
 :) Lady Allia, desdemona aveti un dar de a ma face astazi sa oftez
bun gasit voua, domnite dragi! sunteti doua visatoare frumoase.
eu eram la un sirop de muguri de brad... putin de raceala, putin ca-mi place mult gustul. vreti ceva?