Bun găsit, dragi oaspeţi! Nu ştiu cât e hangiţa voastră de bună dar voi ştiu că tare frumoşi sunteţi.
Să încep prin a spune dragului de Muzafer (şi celor care sunt pesimişti) că acest loc nu cred să fie paragină, că şi-a câştigat câţiva prieteni care nu cred că-l vor uita de tot? Deja el şi mulţi o ştiu, iar cei care nu o ştiu... o vor afla.
Să spun că am ascultat din colţişor cuminte povestea Domnitei Black Rose, că-i urez bun venit încă o dată ei şi poveştilor? Deja sper că a înţeles din privirea mea şi din

Sau poate să o contrazic pe Lady Allia care mi-a făcut o prezentare atât de frumoasă încât habar n-am pe unde să scot acum cămaşa să mă vadă lumea cum m-a zugrăvit ea? Sau să o strâng în braţe că e aşa caldă?
Nu ştiu care ar fi ordinea... Nu ştiu nici să aleg acele cuvinte care să spună ce-mi doresc. Aşa că o să trec sub tăcere şi sper ca din zâmbetul meu puţin timid, puţin încurcat sa aflaţi mai multe
Cât despre noutăţi...
Dintotdeauna
o rândunicã duce
în cioc fire de iarbã
si gândurile mele
colindã la-ntâmplare
Posibil să vină curând poveşti, posibil o să ascult doar... cine ştie. Acum sunt acasă şi e tare bine.