05 Noiembrie, 2025, 06:50:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755362 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Aprilie, 2006, 09:41:31 p.m.
Răspuns #1665

Lord_Saladin

Vizitator
Mie sa nu ajunga Hanul iara in paragina....  :'( :'(

02 Aprilie, 2006, 09:55:00 p.m.
Răspuns #1666

Lady Allia

Hanul nu a fost si nici nu va fi vreodata paragina....decat de cei care vor sa il vada asa...!
Hanul este oglinda sufletelor celor care poposesc aici...fiecare gaseste si lasa ceva...si de fiecare dintre noi depinde ceea ce vedem... ;).
Hanul Viilor... este locul unde prietenia si iubirea sunt la ele acasa...danseaza si canta...isi fac coronite din raze de luna si soare...danseaza pe spuma valurilor si ne saruta cu zambetul si basmul nascut din chitara trbadurului sau a musterrilor de pe aici...!!!
Hanul acesta atata vreme cat va exista prietenia si sentimentele frumoase ce ne aduc aici...nu va avea cum sa piara...este nemuritor, iar asta pentru ca hangita noastra l-a "nascut" asa...din flori de Nu Ma Uita si din boabe de roua curse din ochii unui suflet curat!

...............

In loc sa plangi bunule pirat...mai bine canta-ne despre comori si corabii, despre sirene si mrejele marii..., despre apusuri si rasarituri..., iar eu am sa iti aduc vinul ars pus bine de hangita numai pentru tine... :) ;) :).

02 Aprilie, 2006, 10:26:52 p.m.
Răspuns #1667

alexia

Seara buna, dragilor! Hmmm... Hangita a plecat in calatorie, dar a spus ca se intoarce! Piratul cred ca e pe mare, trubadurul canta cred cuiva de drag, domnitele sunt pe undeva prin odai iar cavalerii, hmmm...cine stie pe unde umbla?  :-\ Piratule, noaptea trecuta am facut galagie prin han si nu ai aparut, iar acum crezi ca ramane in paragina? In nici un caz!  8) Si pentru ca m-ai lasat singura pe aici, imi esti dator!  ;D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

02 Aprilie, 2006, 10:39:31 p.m.
Răspuns #1668

Lady Allia

Seara buna frumoasa si draga domnita....
Demult am sperat sa te gasesc pe aici pe undeva....visand sau asteptand.... :-* Vroiam doar sa iti spun ca vorba ti-e blanda si calda precum un soare de vara, sufletul ti-e frumos precum o gradina plina de flori si pasarele, iar viata si sufletul sper sa iti fie pline de iubire si implinire.... :).
Sper sa il prinzi pe piratul nostru "la inghesuiala" cu o poveste sau macar pentru a-ti tine compnie, caci tare se mai ascunde prin odaite si viseaza la mare...:).

02 Aprilie, 2006, 11:37:20 p.m.
Răspuns #1669

alexia

Multumesc draga Lady pentru cuvintele frumoase si mai ales, ca nu sunt singura prin han! Stii, ma gandeam ca minunatii cavaleri care doar dau tarcoale hanului nu prea indraznesc sa intre. Oare se tem de noi??  :-\ Cat despre pirat... hmmm, sa vezi ce-i fac!  8)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

02 Aprilie, 2006, 11:55:16 p.m.
Răspuns #1670

Lady Allia

Cavalerii sa se teama? Nu se tem..., doar ca unii raman uimiti in pragul hanului atunci cand vad atatea domnite tinere si frumoase, care viseaza si se veselesc razand si dansand...:). Cei care vor indrazni sa intre insa...vor fi si cei mai norocosi probabil sau cei care vor avea intr-adevar nevoie de ganduri calde si suflete frumoase...:). Oricum ar fi...asteptam pe toata lumea cu ganduri bune si povesti frumoase, cu versuri si cantece minunate, cu mancaruri alese si bauturi servite cu sufletul...:).
Eu am sa merg sa aduc cateva prajiturele lasate de hangita, am sa incalzesc niste ceai si vin...apoi cu voia ta draga mea am sa urc in odaita pentru ca tare obosita ma simt .... :-*

03 Aprilie, 2006, 09:21:08 a.m.
Răspuns #1671

Lord_Saladin

Vizitator
Iaca ma intorsai si eu dupa o noapte de pradat...
Viata ca o prada, vorba pradatului de Preda... :D

MI-a fost dor de mirosul amarui al vanturilor marii, de brizele linistitoare, de cerurile-oglinda ale sufletelor noastre, de noptile senine cu luna plina, de mirosul proaspat de praf de pusca, de strigatele oamenilor mei, de drapelul meu cel asa de indragit..

Dar tot nu am gasit aceea mare comoara pe  care caut... N-am aflat-o in insulele niciunui tinut...

06 Aprilie, 2006, 09:35:52 a.m.
Răspuns #1672

black rose

Seara buna,dragii mei!m-a trezit mirosul de vin fiert si de povesti.
         Nici nu aveai cum sa gasesti comoara pt ca ea este aici la han......posibil sa fie si alte comori prin lume dar cele adevarate sunt aici in acest colt de rai ;D
          Am promis ca va voi delecta cu niste povesti si cum sunt noua aici m-am gandit sa ne cunostem mai bine ;)
          Visul s-a indragostit de o femei pamanteana pe nume Rosa....a aparut in somnul  ei si i-a daruit nemurirea.Dar Rosa suferea foarte mult pt ca Visul nu putea fi aproape de ea tot timpul,insa o data cu lasarea serii totul se transforma pt ea in minune........Visul o alinta si o ducea pe cele mai frumoase si mai minunate locuri din univers dar afland Mai Marele de iubirea lor care nu era interzisa prin legile divine i-a pedepsit pe cei doi despartinu-i pt totdeauna....Visul a fost inchis in castelul  Luceafarului....iar Rosa a suferit ingrozitor pt ca Mai Marele ii luase toata frumusetea.
          Insa ea aflase ca este potir de viata....si asta i-a dat putere sa continue.Peste ceva timp naste o fetita care avea frumusetea mamei si nemurirea tatalui......si Rosa traise ascunsa pt ca Mai Marele sa nu i-o poata lua.Dar datorita vietii grele pe care o traise Rosa se stinge lasand copilasul singur pe lume.Visul vazand ca nu poate avea parte de iubirea celei pierdute se stinge si el astfel ...minunea de fata ramane singura pe lume fiind crescuta de bunica sa.si cum anii treceau ea tot mai frumoasa se facea.asta a atras si privirile Mai Marelui care vroia sa o ia de sotie....deoarece aflase k avea nemurirea tatalui.
         Fata urandu-l pt ca i-a distrus viata fuge.......se ascunde langa sirene in mari........pe muntele Olimp langa zei.....in cele mai dese paduri alaturi de duhurile padurii....dar Mai marele a gasit-o.Insa un duh ii spune de existenta unui han.....Hanul Viitor in care poate fi in siguranta.si fata pleaca spre acel han.
         Si asa am ajuns la voi si cum sunteti foarte draguti va voi marturisi ceva:adevaratul meu nume e Speranta si va rog sa ma ascundeti in inima voastra adanc adanc nu permiteti ca acel om fara inima sa ma gaseasca.....nu permiteti sa ma smulga din inimile voastre pt ca am nevoie de voi ca sa pot trai......da shhhh asta ramane doar intre noi! :-*
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

07 Aprilie, 2006, 09:41:57 p.m.
Răspuns #1673

Lady Allia

Fata cu suflet nascut din floarea iubirii,si scaldat in apele adanci din lacrimile nemuririi...fi binevenita la acest minunat Han...unde poposesc cei care vad lumina fermecata a gandurilor bune si a zambetului prietenesc nesfarsit niciodata si nascut mereu la timp...
Bine ai venit in fiecare palpaire de lumina din sufletele noastre....si te rugam...fa-ti bine datoria de Speranta si nu inceta niciodata sa stralucesti....straluceste frumos si cald...puternica si iubitoare ca sa te vada si sa te simta toata lumea....Nu lasa omenii sa invete regretul si nici sufletele sa invete disperarea...ramai ceea ce esti...o lumina plina de caldura si...magie!
Bine ai venit draga noastra...fie ca minunatele cantece de sirene sa le auzim si noi, iar Mai Marele sa nu poata niciodata sa gaseasca calea catre han...

09 Aprilie, 2006, 10:12:17 p.m.
Răspuns #1674

black rose

Mutumesc muld draga hangita!pup dulce de tot.esti aceeasi scumpica de intotdeauna.ce noroc pe noi ca te avem pe tine!dar unde sunteti cu totii?nu mai avem povesti in seara asta? :'(.unde evinul fiert si atmosfera de poveste?eu mai sunt pe aici poate mai vine cineva. ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

09 Aprilie, 2006, 10:41:51 p.m.
Răspuns #1675

Lady Allia

...Draga mea Speranta...sunt onorata pentru cuvintele tale frumoase, dar sa stii ca eu nu sunt altceva decat un drumet ratacit care a vazut lumina frumoasa a acestui han...care a auzit cantecele fermecate ale trubadurului si ale sufletelor poposite pe aici..., dar nu sunt nici pe departe ceea ce am gasit eu in pragul acestui han...adica nu sunt hangita noastra draga...:)

Hangita noastra ai sa o recunosti dupa glasul cald, dupa vorbele pline de minunatie si intelepciune...dupa lumina pe care sufletul ei o emana aducand atatia drumeti aici in acest loc de basm si vise....hangita noastra este fiica Vantului de Primavara si a Florilor de Nu Ma Uita....este iubita de magicii Unicorni si de Trubadur..., iar inima ei palpaie mere asemeni unei candele magice...imprastiind in jur numai iubire si prietenie...

Pe ea insa va trebui sa o astepti....vine in fiecare clipa pe aripi de gand si vant...te acopera uneori noaptea in somn si lasa pentru fiecare dimineata pe soba mancare calda si vin fiert...flori pe mese si mireasma de fericire...Intr-o zi ai sa o cunosti...este magica Hangita noastra...Magica !

10 Aprilie, 2006, 10:08:11 p.m.
Răspuns #1676

black rose

scuze de confuzie! oricum si tu esti la fel ca scumpa hangita!acum sper ca ea nu se va supara pt confuzia facuta.
iarta-ma hangita,nu era intentia mea!
de fapt ce mai........... toti sunteti minunati......unul mai ceva ca celalalt!pupici pt toti

12 Aprilie, 2006, 11:08:33 p.m.
Răspuns #1677

Lady Allia

Se mai intampla draga mea...se mai intampla... :)...Eu sunt de vina pentru ca bantui non-stop pe aici in asteptarea minunatei hangite, a trubadurului ei drag, a povestilor de iubire si a cantecelor..., mereu stau la geam si astept ca sufletel al meu sa se apropie..., sa imi zambeasca si sa stiu ca e aici...

Hangita nu cred ca se va supara pentru ca este un suflet nobil si minunat... :-*, iar eu o iubesc nespus de mult si sper ca toate gandurile mele bune sa o insoteasca in calatoria ei si sa o apere de tot ce e rau...Tare mai vreau sa imi vad hangita fericita si vesela...!!!  :-* :-* :-*

13 Aprilie, 2006, 10:33:11 p.m.
Răspuns #1678

cv

Vizitator
Bun găsit, dragi oaspeţi! Nu ştiu cât e hangiţa voastră de bună dar voi ştiu că tare frumoşi sunteţi.

Să încep prin a spune dragului de Muzafer (şi celor care sunt pesimişti) că acest loc nu cred să fie paragină, că şi-a câştigat câţiva prieteni care nu cred că-l vor uita de tot? Deja el şi mulţi o ştiu, iar cei care nu o ştiu... o vor afla.
Să spun că am ascultat din colţişor cuminte povestea Domnitei Black Rose, că-i urez bun venit încă o dată ei şi poveştilor? Deja sper că a înţeles din privirea mea şi din  :)
Sau poate să o contrazic pe Lady Allia care mi-a făcut o prezentare atât de frumoasă încât habar n-am pe unde să scot acum cămaşa să mă vadă lumea cum m-a zugrăvit ea? Sau să o strâng în braţe că e aşa caldă?
Nu ştiu care ar fi ordinea... Nu ştiu nici să aleg acele cuvinte care să spună ce-mi doresc. Aşa că o să trec sub tăcere şi sper ca din zâmbetul meu puţin timid, puţin încurcat sa aflaţi mai multe

Cât despre noutăţi...

Dintotdeauna
o rândunicã duce
în cioc fire de iarbã
si gândurile mele
colindã la-ntâmplare

Posibil să vină curând poveşti, posibil o să ascult doar... cine ştie. Acum sunt acasă şi e tare bine.  ;)  :-*

13 Aprilie, 2006, 10:41:43 p.m.
Răspuns #1679

black rose

pupici dulci scumpa 1 zi!merci pt cuvintele adresate...sa stii ca astept cu nerabdare noi povesti.....voi mai veni si eu cu alte povesti culese din cele 7 zari pe care le-am strabatut ca sa ajung in acest colt de Rai,dar sunt putin obosita asa ca acum astept sa citesc alte povesti...alte imagini din viata voasrta dragii mei.