05 Noiembrie, 2025, 11:53:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754837 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2007, 11:21:45 p.m.
Răspuns #1875

Semiramis

Global Moderator
hai caveler european, vino, că singură oricum nu fac faţă la mancat cozonaci... ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Ianuarie, 2007, 11:24:14 p.m.
Răspuns #1876

ONLY DESIRE

susan am uitata sa cumpar...dar stafide sunt din belsug.il aduc numaidecat!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Ianuarie, 2007, 11:28:20 p.m.
Răspuns #1877

Semiramis

Global Moderator
vin la fiert a pus careva? cu scorţişoară şi zahăr... ;D
Lorelei, băgăm un vinişor roşu mamă?
8)

08 Ianuarie, 2007, 11:30:39 p.m.
Răspuns #1878

ONLY DESIRE

presimt ca maine ne vom trezi cu dureri de cap!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Ianuarie, 2007, 11:36:09 p.m.
Răspuns #1879

Semiramis

Global Moderator
şi ce dacă...e abia luni.

08 Ianuarie, 2007, 11:40:03 p.m.
Răspuns #1880

Paul

Iata-ma si pe mine... Impins de vantul de apus... am poposit pe aici "noi ordine". Sunt foarte infometat, Semiramis, mai pune un rand de cozonaci la copt, ca mi-e o sete... de n-au unde dormi la noapte.
Iubesc, deci exist.

08 Ianuarie, 2007, 11:44:34 p.m.
Răspuns #1881

Semiramis

Global Moderator
lasă că mi-a lăsat hangiţa minerva cheile de la odăi. vrei vedere spre pădure sau spre curte...cerceafurile-s date cu niscaiva miros de brad. sper să nu fii prea greu că de te îmbeţi, nu am ajutoare să te care în odaie. punem si cozonacii la copt. dar pănă atunci...am făcut o fasole cu ciolan...te îmbie dragă cavaler de...(ce-oi fi tu, că nu mi te-ai prezentat)... 8)
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2007, 11:49:43 p.m. de Semiramis »

08 Ianuarie, 2007, 11:45:32 p.m.
Răspuns #1882

ONLY DESIRE

cozonacii sunt gata domnisorule! am avut eu grija sa fie.....stiam ac veti veni infometati! haideti atunci sa ne punem la masa,sa spunem bancuri si sa petrecem pana in zori!

08 Ianuarie, 2007, 11:51:49 p.m.
Răspuns #1883

Paul

Numele meu este Contele de Berbeq Marhe, Trimisul Europei in acest taram de vis... Sa aprindem sfesnicele, sa incingem focul. O sa va cant ca mi-am adus si mandolina...
Iubesc, deci exist.

08 Ianuarie, 2007, 11:53:18 p.m.
Răspuns #1884

Semiramis

Global Moderator
sper că ştii să canţi, asta ca să nu ne obligi să luăm drumul pustiei după primele acorduri... 8) :o

OLE!

09 Ianuarie, 2007, 12:00:59 a.m.
Răspuns #1885

Paul

Pai depinde cum va fi vinul...  ;)
Iubesc, deci exist.

12 Ianuarie, 2007, 05:48:36 p.m.
Răspuns #1886

Just

Seara buna ,seara buna! Este cineva prin preajma sa-mi auda glasul? Hangita ,oaspeti ai hanului? Tare mult as vrea sa ma asez alaturi de voi sa mai gust o bucatica din cozonacul gustos pe care-l preparati si sa inchin un pahar de vin pentru voi,pentru sufletele frumoase si pentru ca ne-am gasit.
 Poate ca pe mai tarziu ,la lumina si mirosul unei lumanari cu iz de iasomie cineva o sa ne spuna si o poveste.Eu astept cuminte intr-un coltisor.Mi-e dor...
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

12 Ianuarie, 2007, 05:53:39 p.m.
Răspuns #1887

Semiramis

Global Moderator

12 Ianuarie, 2007, 06:04:21 p.m.
Răspuns #1888

Just

De o poveste la caldura sobei :).
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

13 Ianuarie, 2007, 12:30:44 a.m.
Răspuns #1889

anushca

Vizitator
misiunea mea aici s-a terminat. e un loc care nu-l pot admira fara sa-mi tremure putin pasii.
imi pare rau dar nu va voi putea urmarii destul timp. sa fiti cuminti, sa zambiti si sa aveti grija cum dati navala in pivnita ;)
 :-*