05 Noiembrie, 2025, 09:13:42 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754678 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

09 Mai, 2007, 11:38:15 p.m.
Răspuns #1980

alexia

Cavalere, ce marinimos esti! Prajiturile le-am sterpelit  :-[ (mai am doar vreo doua), friptura am servit - foarte buna!  :-* Imparti si vinul ?  :D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

09 Mai, 2007, 11:41:24 p.m.
Răspuns #1981

Eve

Ai sterpelit dupa ce eu... Dar oricum bucura-te ca ai mai apucat.
Dragilor, frumosilor... pancreasul meu cere somnic. O sa fac doi, trei pasi printre teii infloriti, o sa vizitez liliacul si apoi... odaita care mi-a fost data in seara aceasta. Scuzati-mi plecarea dar imi e un soooomn :-[
 :-* si vise dulci, dulci
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

10 Mai, 2007, 09:06:53 p.m.
Răspuns #1982

alexia

Alooooo!  :happydance: Iar nu e nimeni pe aici?? Oaspetii si cei ai casei sunt plecati prin alte odai iar pe aici...nimic, nicio miscare! Hangita, e vremea povestilor!    :happydance:

10 Mai, 2007, 09:18:41 p.m.
Răspuns #1983

Escu

Global Moderator
Eu repar trasura...si era liniste...iar faceti galagie. Pai e frumos? Spalati si voi potaile alea de caini, ca s-au cam murdarit de la ploaie
Let's put a smile on that face!

10 Mai, 2007, 09:21:59 p.m.
Răspuns #1984

alexia

Am eu grija de catei ca si ei au in paza hanul. Cat ingrijesc de ei, pot sa fac galagie??  Nu te superi??   :( Te rog...  :'(

10 Mai, 2007, 09:56:51 p.m.
Răspuns #1985

Eve

da de ce te-ai intristat domnita? baietul asta nu-i un fioros. se da si el mare sa impresioneze mandrutele dar circula vorba ca are mare inclinatie spre poezie :P
sa nu-i spui ca ti-am spus :-[
"plici-pleoci pe sotron:

10 Mai, 2007, 10:02:20 p.m.
Răspuns #1986

alexia

Promit sa tac! Am vazut eu ceva pe aici. Daca nu ma insel, domnul asta care se da furios ca fac eu mare galagie a cucerit un suflet tare drag mie. Parca am vazut ceva urari si felicitari!  :happydance:
          Daca e asa, cine face cinste?  :cheers: Unde sunt carafele de vin sau gata cu petrecerea? Cavalere, inchini cu noi sau te provoc la duel?   :ninja: Oups!   :angel: ;D

10 Mai, 2007, 10:14:09 p.m.
Răspuns #1987

Eve

Alexia, sa faci bine pana ma intorc sa spui povesti, sa zambesti si sa papi tot.
Semiramis sa ma astepti la ceai!
Domnisor Escu, nu mai speria oaspetii hanului  ca maine-poimaine vine balaurul si nu vad cine-ti mai sare in ajutor. :P

Acum fug sa-mi fac bagajele.  :-*
"plici-pleoci pe sotron:

11 Mai, 2007, 05:49:49 p.m.
Răspuns #1988

Semiramis

Global Moderator
aş fi vrut eu dragă Eve să te aştept la ceai, însă la ora 20.30 dormeam de rupeam patul...sorry!
am coborât acum un pic din cameră, că trag o raită prin oraş dar mai povestim când m-oi întoarce... :D
Eve, ce ai mai făcut cu piticania? am văzut că din beci de la han au dispărut nişte napi...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

11 Mai, 2007, 07:50:39 p.m.
Răspuns #1989

Eve

Semiramis, niciodata nu ajungem in acelasi timp in acest loc asa ca las un mic ravas cu ultimele vesti.
Piticelul drag e inca ascuns in scorbura  :( si, din nefericire, treburi importante ma indeparteaza de han si de castel. Vor urma doua saptamani in care nu o sa conteze oboseala pe langa bucuria ochiului. Am sa aduc vesti si... povesti (pana revin poate o sa se obisnuiasca si Domnul D cu ideea de a fi prietenul unei... "uriase")
Alte noutati nu am. Sunt tot artagoasa si, ca intr-o poveste draga mie, un ochi rade si un ochi plange. Daca-mi cade bine bucataria atat de laudata de marii cunoscatori si mai ales... vinurile, la intoarcere o sa incerc a uita barda printr-un castel baroc ;)
"plici-pleoci pe sotron:

12 Mai, 2007, 01:34:43 p.m.
Răspuns #1990

Semiramis

Global Moderator
am găsit răvaşul. te aştept să te ăntorci, cât mai repede. pe piticanie o mai spionez eu să văd ce face în lipsa ta (poate se însoară).  :D

22 Mai, 2007, 11:21:31 p.m.
Răspuns #1991

Lady Allia

si asa...asteptand trubadurul si hangita...povestile de altadata...mi-a mai murit un inorog intre pleoapele sufletului... nu e nimic. am sa astept noaptea cu luna plina cand hangita ma astepta cu povesti minunate si greierasul canta sub fereastra "cri-cri"..., iar inima imi dansa asemeni unui dervis nebun de fericire. am sa adorm pe o frunza...plangand roua si murmurand timpul...

27 Mai, 2007, 04:09:30 p.m.
Răspuns #1992

Eve

Am revenit la Varful cu Dor, Semiramis. Asa cum planuiam drum lung dar... a meritat. M-am plimbat de la  frumoasa cetate situata la confluenta raurilor Alzette si Pétrusse, pana la fel de renumita Argentaria.
Povestile inca nu le-am scris dar tot nu am venit cu mana goala ;)

Primul popas:

Si...ultimul

« Ultima Modificare: 28 Mai, 2007, 09:54:41 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:

28 Mai, 2007, 09:34:32 p.m.
Răspuns #1993

Semiramis

Global Moderator
frumoasă călătorie frumoasă eva. poveştile? unde sunt? hai la o cafea!

28 Mai, 2007, 09:50:51 p.m.
Răspuns #1994

Eve

vin la o cafea daca dai un pahar de vin...negru sec :laugh:
povestile... poate ca o sa vina si ele. s-au oprit undeva pe drum (tot la o cafea ;) )
"plici-pleoci pe sotron: