Ah, Domnita cat ma bucura raspunsul tau! Se cheama ca tot Domnia ta te vei ocupa de partea cu povesti

si hai sa spun cum ai cazut in plasa:
stiu din sursa sigura ca fiintelelor astora mici, de li se zice spiridusi, le place sa danseze si sa cante; poarta haine verzi (mai rarisor rosii) si fura cadourile de sub brad,
nu le aduc. Sarcina lor este sa pazeasca casa omului de spiritele rele. Si mai stiu ca sunt cumva rautaciosi, dar buni prieteni si ajutoare de nadejde ale lui Mos Craciun.
Eheeei... cat de fericit este cel ce prinde unul...Toate comorile ale lui vor fi!
Concluzie... pisica e in curtea ta, Domnita! Eu fur... nu daruiesc.
Cat despre treaba se stie: pentru cateva conditii pe care le cer a fi indeplinite fac o anumita treaba care tine de gospodaria unui om in cat timp o fac zeci de maini de lucru.

Asa ca am sa ma strecor mai departe printre voi cu o placintica sau o cana de vin si-am sa adun in schimb zambete si povesti. Iar cand veti avea nevoie, cand nu stiti de unde lua sfat... apai veniti la fata ca in hanul ei povestile nu se ratacesc niciodata
"... si erau asa de harnici piticii ... incat terminau toata treaba inainte de miezul noptii. Si cum ei nu dormeau niciodata, ...dupa miezul noptii incepea petrecerea spiridusilor ...
... se adunau in gradinile pe care tocmai le terminasera de aranjat si impodobit si incepeau sa cante si sa danseze ... "