05 Noiembrie, 2025, 05:09:34 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754434 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

27 Iunie, 2007, 09:49:55 p.m.
Răspuns #2055

Eve

Bag eu de seama voinice maine vrei sa-i altoiesti pe aia  :laugh:
Am si de pruna... ca orice han care se respecta. Abia astept sa vad dupa otrava aia cum mai randuiesti slovele :D
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

28 Iunie, 2007, 10:30:59 p.m.
Răspuns #2056

inda

Ei, na... cu slovele ma descurc, domnita, ca doar romanul s-a nascut... cu ele-n mana :D
Mai greu mi-a fost de dimineata (sau de cap?) cu numaratul banilor, ca am fost la targ sa cumpar asternuturi noi, ca vine-un oaspete de seama la han.
Vine de pe meleaguri indepartate si ploioase, cu sufletul greu de dor, si-am socotit ca trebuie sa pregatim totul cum se cuvine.
Am adus cea mai fina panza pentru asternuturi, din borangic tesut de zane din vise copilaresti, am asternut patul si am pus sub perna flori de tei si levantica sa-i fie somnul dulce si leganat, iar la fereastra am pus ghirlande de licurici sa-i vegheze somnul si coruri de privighetori am pregatit sa-i cante : bun venit acasa!
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

28 Iunie, 2007, 10:33:57 p.m.
Răspuns #2057

Escu

Global Moderator
Stau tolanit intr-un sezlong la mansarda. E liniste si bine. Adie usor vantul, doar eu si cu gandurile mele. O liniste de mult cautata si gasita in fosnetul frunzelor, mangaiate de un mic vanticel. Atat de liniste...atat de bine.
Let's put a smile on that face!

28 Iunie, 2007, 10:49:37 p.m.
Răspuns #2058

Eve

Bun gasit, induta mea draga!
Promit sa povestesc cea mai frumoasa parte din drumul meu. Deja am umplut ceva foi... Cealalta jumatate in loc sa notez... am zacut. Dar a trecut. Va pup dulce si cu permisiunea voastra merg langa levantica. Pe curand :-*
"plici-pleoci pe sotron:

28 Iunie, 2007, 10:56:34 p.m.
Răspuns #2059

inda

Vise placute si ingerii sa va sarute  :-*
Voi avea grija sa nu faca nimeni galagie sa nu va tulbure somnul sau visele  :)

01 Iulie, 2007, 06:46:29 p.m.
Răspuns #2060

Semiramis

Global Moderator
ce se mai întâmplă pe aici? eu am venit din lunga-mi şi obositoarea călătorie...ce-mi daţi bun?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

01 Iulie, 2007, 09:13:37 p.m.
Răspuns #2061

Eve

ce doresti, reginuto?
bun revenit! si eu tot din lunga si tot...
singurul dezavantaj ca am picat in Bucuresti de la 16-18 grade, imi doream vara dar acum simt ca m-am muiat :-[
"plici-pleoci pe sotron:

01 Iulie, 2007, 10:23:48 p.m.
Răspuns #2062

inda

Ia haideti voi aici la umbra ca v-am pregatit niste limonada rece si un cosulet cu fragi.
Le-am cules chiar eu dimineata din padure, ca nu stiu pe unde erau gazdele si m-am gandit ca poate vine cineva... iar eu nestiind randul casei, nici nu voi avea cu ce sa-l ospatez :)
Eu plec in padure sa caut niste ciuperci si va las sa povestiti in voie :-*

03 August, 2007, 09:27:44 p.m.
Răspuns #2063

Escu

Global Moderator
Am bagat cheia in broasca usii...nu apuc sa rasucesc...caci usa care scartaie...se deschide. E racoare si bine la han, imi iau bagale si ma duc in pod, la mansarda la vechea mea camaruta. Cam mult praf spun in mintea mea. Da..desfac bagajele si ma apuc sa sterg putin praful. Cu atatea femei, tot un barbat face curat. Dau o raita si la bucatarie, sa le gatesc ceva bun. Or sa vina flamande si trebuie sa isi hraneaca trupurile.
Da..sa nu uit de limonada rece indulcita cu lamaie...
Let's put a smile on that face!

03 August, 2007, 09:29:40 p.m.
Răspuns #2064

Semiramis

Global Moderator
escule, vezi să nu te mănânce păiemjenii până venim noi. să scoţi şi pernele la împrospătat. eu aduc nişte cozonac şi bineînşeles, renumitul meu vin domnesc. să vă îmbăt! >:D

03 August, 2007, 09:30:55 p.m.
Răspuns #2065

Lady Allia

"să vă îmbăt!"

da pana acuma ce crezi ca ai facut?
nu vezi cat de buimaci suntem domnita? ;D

03 August, 2007, 09:31:52 p.m.
Răspuns #2066

Semiramis

Global Moderator
mda, aşa fac eu, vrăjesc repede. dar vă şi împac repede, nu?
adăp inorogul şi zbor cu el la voi, la han.

03 August, 2007, 09:33:24 p.m.
Răspuns #2067

Minerva

Si eu sa nu uit sa-ti zic: bun venit drumeti dragi! ;)
Poate ca o mana de barbat lipsea prin zona. Da ce ma fac daca vreau la horit?
Privesc in zare si... incerc sa strig pe cineva. Sper sa nu-mi raspunda doar ecoul
Fa-te comod, escu. De bucatarie ma ocup eu. Inca nu a venit vremea sa-mi umble careva...in blide ;) Cat despre vin: treci pe la crama semira. De ai altul mai bun eu cedez jumatate de han ;)

03 August, 2007, 09:34:10 p.m.
Răspuns #2068

Just

Seara buna!
 Sper ca mai este o camera libera in Han.
 Ma tot gandeam eu unde e mai bine sa-mi petrec concediul.Tot la han ,la munte trag .O !ce bine e .Asa racoare de multa vreme n-am mai simtit si aroma vinului asta ...ehe!unica.
 Mi-e putin foame de pe drum .Ne asezam curand la masa? Cu totii?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 August, 2007, 09:36:33 p.m.
Răspuns #2069

Minerva

Cum sa nu.Acum sosesc.Vinul l-am adus si pastrama de pui sau de de oaie.Am si un purcelus la tava. Acum ii pun marul in gura si-l asezonez. Ma intorc!!!!!!!! :D ;D
« Ultima Modificare: 04 August, 2007, 02:43:54 a.m. de Minerva »