11 Octombrie, 2025, 10:23:17 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 732655 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Octombrie, 2004, 10:06:12 p.m.
Răspuns #615

cv

Vizitator
Pe maine prieteni dragi. Sa aveti o seara pe masura inimilor!  :)

30 Octombrie, 2004, 10:07:42 p.m.
Răspuns #616

Gordius

Asa va fi, Domnita draga. Va spune si trubadurul Noapte buna si sa ne vedem cu bine la han maine seara!

30 Octombrie, 2004, 10:11:46 p.m.
Răspuns #617

Lorelei

Dupa asa poveste si gur vom avea o noapte frumoasa. Noapte buna, prieteni dragi!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Noiembrie, 2004, 12:53:52 p.m.
Răspuns #618

Lord_Saladin

Vizitator
 Si iata ca acuma, dimineata, piratul se arata in fata hanului, strigand in gura mare...
 Ma primiti pe mine inapoi, prieteni ?!
 Am lipsit ca , supararile mi-au fost cumplita si triste, dar acuma as dori sa ma reintorc, odata ce razele soarelui sperantei s-au aratat si peste corabia mea cu panze negre...
 Primiti-ma inapoi , prieteni, de veti voi,  si mai ales iertare tie, hangita, ca am lipsit atata vreme.

02 Noiembrie, 2004, 04:36:13 p.m.
Răspuns #619

Jocelyne

"Nu nu nu... - zise soricelul de padure - am mai vazut eu puisori, dar nici unul nu avea pene aurii. Oi fi vreun cocosel de vita nobila, vreun print?"

Nu - continua soricelul -  nu cred sa fii un print, printii umbla cu alai, tu esti asa mic si singur...totusi, daca esti un print blestemat de vrajitoarea aceea din coliba de fum din luminis? cred ca ai nevoie de un prieten sa dezlegam impreuna blestemul.
Dare for more

02 Noiembrie, 2004, 06:54:50 p.m.
Răspuns #620

AL`Xandra

Vizitator
       ___Hop si EU "vesnic intarziata"___

Felicitari~!!! ... sunteti minunati...
Astazi  am citit cu atentie multele texte pe care le-am ignorat, pana acum.
Trebuie sa recunosc un lucru: surpriza mea este totala...
Daca aveam o palarie, era demult jos...
Felicitari, respect si la mai multe~!

02 Noiembrie, 2004, 07:17:03 p.m.
Răspuns #621

cv

Vizitator
Bun venit la han!
 :D AL`Xandra, n-au intrat zilele-n saculet! Asa zicea... uff am uitat cine ;) Multumesc pentru vorba buna si ma bucur ca oaspetii mei te-au impresionat.

Muzafer, drumetii vin si pleaca. Unii sunt atrasi, altii cauta locuri mai bune ori vorbe pe gustul lor. Stiu ca n-am sa-i pot impaca pe toti ;) Cei care-mi calca pragul primesc o vorba buna. De nu vine piratul... hangita n-are dreptul sa se supere

Jocelyne, sa se adune drumetii si ne-om pune pe povestit :-*
« Ultima Modificare: 02 Noiembrie, 2004, 07:40:51 p.m. de Minerva »

02 Noiembrie, 2004, 08:37:32 p.m.
Răspuns #622

Lorelei

Mmmm, ma inseala nasul au se simte miros de scortisoara? Hangita draga, vinul domniei tale sa fie? Ca tare bine mi-ar mai prinde dupa atata umblet prin vremea grea de afara...

02 Noiembrie, 2004, 08:40:03 p.m.
Răspuns #623

DIANA

Vizitator
Si zeita se intoarce dupa zile lungi de umblaturi si treburi! Si-a gasit un loc minunat de unde vede mult mai bine ce se intampla in padurile ei. Acum, in tihna, nimic nu ar fi mai bine-venit ca o cana cu vin si compania prietenilor dragi!

02 Noiembrie, 2004, 09:05:51 p.m.
Răspuns #624

cv

Vizitator
Bine ai revenit, zeita! :)
 Vine si vinul cum sa nu vina. Dar povesteste despre colina cea verde de pe care admiri toamna tarzie. Dor imi e de vorba Domniei tale! ;)

Rosesc. Scuze Domnita Lorelei dar acum observ ca te-ai asezat langa soba si nu ti-am dat binete cum se cuvine. Seara buna!
« Ultima Modificare: 02 Noiembrie, 2004, 09:08:01 p.m. de Minerva »

02 Noiembrie, 2004, 09:28:15 p.m.
Răspuns #625

DIANA

Vizitator
Dulce hangita, dragi prieteni, colina pe care stau acum e un loc minunat. Dar nici aici nu voi sta mult. Doar pana la iarna. Intre timp imi pregatesc un mic palat, un loc asa cum se cuvine unei zeite cu pretentii. :) Si cand ma voi muta in micul palat o sa am in sfarsit linistea deplina dupa care tanjesc! Pana atunci, ma bucur de culorile toamnei, desi aici e aproape totul verde, ca intr-o zi de iunie. Vantul imi mai sopteste uneori cate un vers, cate o poveste, scurta, ca e tare grabit si are muta treaba. Iar seara... noaptea, imi asez oasele obosite pe patul primit cadou de la priceputele veverite. :) Mi-a fost tare dor de voi! :-*
« Ultima Modificare: 02 Noiembrie, 2004, 09:52:34 p.m. de DIANA »

02 Noiembrie, 2004, 09:48:18 p.m.
Răspuns #626

cv

Vizitator
Daca sopteste vantul atunci suntem salvati. Auzisem veste cum ca arborii padurii au fost blestemati de  vrajitoarea intunecata sa ascunda vantul intre frunze... dar daca vocea lui blanda se intoarce in fosnet inseamna ca vraja a fost rupta :)

02 Noiembrie, 2004, 09:55:06 p.m.
Răspuns #627

Lorelei

Pai cu atatea povesti la han... se rup toate vrajile. Bine te-ai intors, zeita, ca si noua taaare dor de tine ce ne-a fost!

02 Noiembrie, 2004, 10:57:33 p.m.
Răspuns #628

AL`Xandra

Vizitator
Ei bine...
Multumesc tuturor pentru primire.
Multumesc Minerva. Mi-a picat bine primirea ta.
...si___n-au intrat zilele in "saculetz" ca sa vezi  :D
Asa cum pentru pamant exista o vreme de arat, una de semanat si-o alta de cules, la fel exista o vreme de venit...eu am venit cu TOAMNA.
"cri, cri, cri, toamna cri, nu credeam c-o sa mai vii"

TOAMNA ...a venit~!!!
Ce-ar zice EA daca in loc de frunze i-am darui ganduri? Sau un secret, dar ramane intre noi...am vazut-o!
Pe Toamna.
Culorile in care se fardeaza sunt inconfundabile. Pete de rosu, galben, ruginiu si verde pe dealurile pe care pasii mei si-au regasit neastamparul vacantelor... spre Varful cu Dor...
Am facut vartejuri prin covorul de frunze cazute la pamant...
Frunze uscate, tentant fosnitoare jos, iar sus altele, verzi, care se pregatesc de calatoria finala...
Sa fii pe o culme de deal si sa vezi totul in jur... cu suflet imens, rasfirat in cele patru zari si dincolo de ele, sa intinzi bratele cat sa cuprinzi... nemarginirea si sa zambesti soarelui, ca un copil pus pe sotii, si la sfarsit, ostenit, sa te intinzi pe spate ascultand vantul cum se ia la intrecere cu gandurile si visele tale.
Sa poti canta printre trunchiuri de copac, intr-o padure de poveste, sa fie totul ca atunci cand erai foarte mic, fiecare clipa sa fie joc, sa fii liber si sa zburzi ___si toate astea sa fie posibile pentru ca ele sunt in tine...
E minunat~!!!
Deschide fereastra Dulce Hangita si lasa Toamna sa-ti joace în par reflexe ruginii!
Primeste-ti drumetii~!
Si spunele~!!! ...cata apa sa puna la florile ce ne miros rasaritul si de cate ori pe zi sa se boteze in roua ?

Acum plec.
Sa nu ma conduce-ti~!!!
Spre nicaieri si pretutindeni, acolo este casuta mea.
Iar pasii mei nepereche trebuie sa faca singuri drumul acesta.
Dar voi reveni atunci cand preaplinul gandurilor mele va cere sa va  fie din nou daruit.
Pana atunci, la revedere dragi prieteni~!

02 Noiembrie, 2004, 11:28:47 p.m.
Răspuns #629

cv

Vizitator
Cum sa nu te conduc Domnita AL`Xandra? Se poate?  :D Dar nu mi-ai spus de vrei odaie la han sau pregatim caii de drum. A...  vad ca deja iti pregateste caii. Atunci nu-mi ramane decat a-ti ura drum bun. Pofteste cand te-o indemna inima. Ti-am pus in cos cateva placinte si un ulcior cu vin negru.
Cu bine si pe curand sa speram