Ei bine...
Multumesc tuturor pentru primire.
Multumesc Minerva. Mi-a picat bine primirea ta.
...si___n-au intrat zilele in "saculetz" ca sa vezi

Asa cum pentru pamant exista o vreme de arat, una de semanat si-o alta de cules, la fel exista o vreme de venit...eu am venit cu TOAMNA.
"cri, cri, cri, toamna cri, nu credeam c-o sa mai vii"
TOAMNA ...a venit~!!!
Ce-ar zice EA daca in loc de frunze i-am darui ganduri? Sau un secret, dar ramane intre noi...am vazut-o!
Pe Toamna.
Culorile in care se fardeaza sunt inconfundabile. Pete de rosu, galben, ruginiu si verde pe dealurile pe care pasii mei si-au regasit neastamparul vacantelor... spre Varful cu Dor...
Am facut vartejuri prin covorul de frunze cazute la pamant...
Frunze uscate, tentant fosnitoare jos, iar sus altele, verzi, care se pregatesc de calatoria finala...
Sa fii pe o culme de deal si sa vezi totul in jur... cu suflet imens, rasfirat in cele patru zari si dincolo de ele, sa intinzi bratele cat sa cuprinzi... nemarginirea si sa zambesti soarelui, ca un copil pus pe sotii, si la sfarsit, ostenit, sa te intinzi pe spate ascultand vantul cum se ia la intrecere cu gandurile si visele tale.
Sa poti canta printre trunchiuri de copac, intr-o padure de poveste, sa fie totul ca atunci cand erai foarte mic, fiecare clipa sa fie joc, sa fii liber si sa zburzi ___si toate astea sa fie posibile pentru ca ele sunt in tine...
E minunat~!!!
Deschide fereastra Dulce Hangita si lasa Toamna sa-ti joace în par reflexe ruginii!
Primeste-ti drumetii~!
Si spunele~!!! ...cata apa sa puna la florile ce ne miros rasaritul si de cate ori pe zi sa se boteze in roua ?
Acum plec.
Sa nu ma conduce-ti~!!!
Spre nicaieri si pretutindeni, acolo este casuta mea.
Iar pasii mei nepereche trebuie sa faca singuri drumul acesta.
Dar voi reveni atunci cand preaplinul gandurilor mele va cere sa va fie din nou daruit.
Pana atunci, la revedere dragi prieteni~!