06 Noiembrie, 2025, 01:32:20 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756512 ori)

0 Membri și 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

05 Noiembrie, 2004, 12:20:27 a.m.
Răspuns #675

friend

Vizitator
 :-\ Eu am plecat putin sa vad de ce necheaza calul! Ma intorc eu....

05 Noiembrie, 2004, 12:23:55 a.m.
Răspuns #676

cv

Vizitator
 :) bucuroasa de oaspeti Domnita Lorelei. Lasa calul voinice. Nu-i trubadurul om rau. 
Astept o replica! :D

05 Noiembrie, 2004, 12:32:01 a.m.
Răspuns #677

Gordius

No, bine, frate Voinic! Plecasi la cai acu'... Iaca nu musc, sincer! :D. Spada imi e rupta de ganduri bune si gloantele "e" scumpe! Cat despre colti, mi i-a scos dentistul sapta... luna trecuta :).

Si unde mai pui ca fugisi taman cand vroiam... sa te pup! :))

05 Noiembrie, 2004, 12:36:35 a.m.
Răspuns #678

jucatorul

Sara buna voi mari gospodari! :)

Da' tu mai, trubadure, cu ce vroiai sa-l pupi??! Cu biciushca?!? ;D

Sa curga vinu' al rosh!
Sa vina si friptura! Da' sa hie putzintel in sange... ca'sha-mi place!
Hangitzooo!!!
« Ultima Modificare: 05 Noiembrie, 2004, 12:38:57 a.m. de jucatorul »
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

05 Noiembrie, 2004, 12:37:58 a.m.
Răspuns #679

friend

Vizitator
 ::) Aaaa, nu era nimic afara! Bine v-am gasit prieteni! Aaa, uite-l si pe Gordius!! Salutare prietene!

Lasa, ma asez aici, mai langa usa, poate mai necheaza calul si.... sa fiu pe faza!

aaa... biciushcaaaa??.... v-am pupat!

05 Noiembrie, 2004, 12:39:50 a.m.
Răspuns #680

Gordius

Biciusca ii buna doar sa pupe si sa muste tina din ograda Hangitei, nu spinari de Voinici :). Ca bine zici, Jucatorule, sa curga vinul rubiniu din rani de poloboace si sa ne veselim!

Salutare, Voinice! Bine-mi e sa te vad din nou! Inchina o carafa cu mine!

05 Noiembrie, 2004, 12:42:42 a.m.
Răspuns #681

jucatorul

Haida de!!! ;D

Cand ni'o hi mai rau ... ashe sa ni hie!! Si sa ne crape dushmanii da ciuda!!
Ne luam la intrecere?!?
Cari i primu' la 100 de pocale?  ;)
« Ultima Modificare: 05 Noiembrie, 2004, 12:47:07 a.m. de jucatorul »
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

05 Noiembrie, 2004, 12:44:30 a.m.
Răspuns #682

cv

Vizitator
 :) sa curga vinul! jucatorule imi e drag trubadurul ca nu-i razbunator. cat despre pupicii hangitei... pot da si voinicului ceva ceva. cei pentru trubadur sunt  pusi bine si inca n-am vazut alt voinic sa-i merite :)

sa nu uit: usurel oameni buni...macar 50 :D

05 Noiembrie, 2004, 12:47:33 a.m.
Răspuns #683

Gordius

Tare mi-i frica virgula ca de data asta v-ati gasit nanasul! Hangita draga, ai ceva perne sa asterni sub masa pentru Jucator si Friend? :)

Hangita, draga mea, iaca aici un trubadur care roseste si care iubeste pupicii domniei tale mai mult decat vinul cel dulce!

05 Noiembrie, 2004, 12:48:41 a.m.
Răspuns #684

jucatorul

La 50 se va invarti camera cu mine... da' io tin mortzish sa se invarta hanu' cu mine! ;D

PS: Multe perne!!! Da' muuuulte tare!! ;D

05 Noiembrie, 2004, 12:50:23 a.m.
Răspuns #685

cv

Vizitator
 :D am si pernute si hanul s-o invarti cu si dupa tine Jucatorule.
 trubadur...usurel ca se fastaceste hangita :)

Inger!!! Diana!!! Intrati dragele mele! S-a mai racorit si nu-i asa bine acum sa admirati cerul. Ba azi slabe sperante de stele cu norisorii astia ;)
« Ultima Modificare: 05 Noiembrie, 2004, 12:54:13 a.m. de Minerva »

05 Noiembrie, 2004, 12:53:26 a.m.
Răspuns #686

Gordius

Mi-o spus mie cineva ca Hangita noastra are numai perne de puf, moi ca niste vise minunate de nori albi si parfumate cu levantica si busuioc, de cela ce fetele mari si-l pun in asternuturi pentru a visa chipul ursitului lor. Iaca, atunci cand ne-o dobori vinul, somnul ne-o fi inmiresmat ca o poiana in toiul verii :). Hai noroc, Jucatorule!

05 Noiembrie, 2004, 12:55:49 a.m.
Răspuns #687

friend

Vizitator
Sa se invarta si hanul si masa si scaunul si butoiul si calul..... numai biciushca si sabia sa nu se invarta! ;D

Uite eu ma asez pe perne sa le testez ca tare sunt curios!

Cine numara?

05 Noiembrie, 2004, 12:58:11 a.m.
Răspuns #688

cv

Vizitator
 :D apai nu voi da eu perne sa visati... toti ursitorii!

glumesc. poftiti si... noroc oaspeti dragi!

numaram toti de suntem pe margine ;)

05 Noiembrie, 2004, 12:59:15 a.m.
Răspuns #689

Gordius

Heeeeeeei, friendule, deja sub masa? Dar ai dreptate, pare-mi-se e mai confortabil pe perne decat pe bancuta. Am adus cu mine si ulciorul. Cred ca-i fermecat! Nu seaca deloc! :)

Cat despre sabii si biciusti... astea in Han ?? Nici macar nu imi mai amintesc ce se face cu ele! :)

Hai cu noi pe pernute, Hangita!

Ce spui acolo? Bataie cu perne? :D