05 Noiembrie, 2025, 10:30:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756130 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Noiembrie, 2004, 12:14:34 a.m.
Răspuns #870

Lorelei

trubadure vorba ta
s-a infipt chiar in sanda
care-ncepe a juca
cu opinca dupa ea
hai in hora dar sa joc
cin' m-o prinde de mijloc
sa ma prinda mai cu foc
si nu m-oi opri deloc.
une doua si-alte trei
hora merge vin de bei
si-n ulcele daca-l iei
vorba aia: un' doi trei  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Noiembrie, 2004, 12:16:30 a.m.
Răspuns #871

cv

Vizitator
zicea cineva cam asa:
usurel si pe hodina,
sa se tina si-a batrana!
faceti pauza mai mare,
sa fumam cate-o tigare! (tutunul dauneaza grav sanatatii :D )
ce-i drept am cam ostenit. a inceput dantuiala abia dupa alergatura zilei. o sa ne revenim noi cu ceva antrenament (bine zicea cineva) ;)
imi era dor de voi si recunosc ma bucur ca sunt inca aici

28 Noiembrie, 2004, 12:20:09 a.m.
Răspuns #872

DIANA

Vizitator
Nici eu nu m-oi lasa deloc!
Cat timp lumea-i prinsa-n joc
Nu mi-i teama nici de foc
Foaie verde flori de soc
Batem pasul tot pe loc?
(Dar acuma, zau asa,
Bine-ar fi sa bem ceva! ;))

28 Noiembrie, 2004, 12:22:39 a.m.
Răspuns #873

Gordius

Trubadurul vost' s-o cam ghemuit langa foc, privindu-va si zambind. Rade inima in el. Tare bine e ca ai ramas, Hangita draga! Si tare bine e langa prieteni!

28 Noiembrie, 2004, 12:24:46 a.m.
Răspuns #874

Gordius

Cavalere Der, hai sa inchinam o cupa in sanatatea si bucuria hangitei, zeitei si domnitelor noastre! Hai noroc!

28 Noiembrie, 2004, 12:28:43 a.m.
Răspuns #875

D3rb3d3u

Vizitator
Cavalere Gordius, sa inchinam ! Toata noaptea am baut in cinstea ei, sa`i dea Dumnezeu sanatate si voiosie, sa ne poata servi si in alte nopti, cum a fost aceasta ! Noroc !
« Ultima Modificare: 28 Noiembrie, 2004, 12:30:52 a.m. de D3rb3d3u »

28 Noiembrie, 2004, 12:31:55 a.m.
Răspuns #876

Lorelei

Vad io vad ca beti in cinstea hangitei si a noastra, dar fara noi.  :D Unde e zeita care zicea ca ii e sete?

28 Noiembrie, 2004, 12:32:45 a.m.
Răspuns #877

Gordius

Cu sanatate si cu tihna, ne-o servi bucuroasa si cu inima deschisa, ca tare bun suflet are!! Inchin si pentru linistea si bucuria ta, Cavalere! Fii intotdeauna binevenit la han intre prieteni!

28 Noiembrie, 2004, 12:34:27 a.m.
Răspuns #878

DIANA

Vizitator
Zeita a adus apa proaspata ca... buna-i apa de izvor, daca pui o picatura intr-un kil de vinisor! :)

28 Noiembrie, 2004, 12:35:54 a.m.
Răspuns #879

cv

Vizitator
sanatate si veselie tuturor. am adus ulciorul cu vin. aduc si bucatele. am prajit si ceva nuci. cine vrea vin sau tuica fiarta sunt pe soba calde. asezati-va dar sa va ospatati. pregatesc intre timp odaile pentru cei de raman si caii pentru drumetii de pleaca. drumurile-s cam inzapezite  va sfatuiesc sa ramaneti peste noapte ;)

sa nu uit: dupa obiceiul casei fiecare poarta aici un nume. D3rb3d3u pentru han dorinta mea e primeste sa fii Cavalerul Ratacitor. Daca iti doresti insa altceva poti alege

am cam rosit flacai.

28 Noiembrie, 2004, 12:38:02 a.m.
Răspuns #880

Gordius

Domnita si Zeita, acum avem vin proaspat fiert, dati-mi voie sa va umplu cupele!

28 Noiembrie, 2004, 12:40:04 a.m.
Răspuns #881

D3rb3d3u

Vizitator
Ce ispititor suna... cred ca as vrea o tuica, ca iti incalzeste sufletul . Draga hangita, mi se potriveste de minune numele dat de tine... Si eu am rosit...vinul asta, bata-l vina !

28 Noiembrie, 2004, 12:42:13 a.m.
Răspuns #882

Lorelei

Ca bine zici, draga trubadure, ca bine zici. Zeita, picatura domniei tale buna e, totusi, ca strasnic am mai jucat! Hangita draga, han ca al domniei tale nici minte de om nu ar fi putut inchipui. Sa ne traiesti! Cavaer Ratacitor, fii binevenit si ciocneste cu noi. Noroc, prieteni!

28 Noiembrie, 2004, 12:44:28 a.m.
Răspuns #883

Gordius

Sa fie intr-un ceas bun, Cavalere Ratacitor! :) Dragele mele, trubadurul vostru ostenit cam merge la odaie... Cu drag va visa la voi, mandrelor mandrute si tot cu drag o veni si maine seara sa ne veselim impreuna!

28 Noiembrie, 2004, 12:44:53 a.m.
Răspuns #884

DIANA

Vizitator
Cu bucurie mai inchin o cupa de vin, prieteni dragi! Marite trubadur, mltumesc pentru grija pe care ne-o porti! Cinste tie si tuturor celor care au poposit azi la hanul drag! Cinste tie, Der, cavaler ratacitor! Sa bem!
Apoi eu ma retrag in camera mea. Ma asteapta sfat mare maine in padure! Dar pe seara vin din nou sa ne veselim!