05 Noiembrie, 2025, 09:59:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755652 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Noiembrie, 2004, 12:45:48 a.m.
Răspuns #885

D3rb3d3u

Vizitator
"E pustiu e intuneric si mi`e frica de mor...
Locuiesc intr`o hruba la capat de coridor...
Sunt racit si mi`e foame...
si nu am chior de bani...
fericirea`i apusa,
dar nici pe aia n`o am... "

Vinul asta, bata`l vina...

28 Noiembrie, 2004, 12:47:13 a.m.
Răspuns #886

Lorelei

Hangita draga, eu pentru una dintre odaile domniei tale as opta, ca taaaare bine se mai doarme la han. Noapte buna, prieteni dragi.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Noiembrie, 2004, 12:48:02 a.m.
Răspuns #887

D3rb3d3u

Vizitator
  Bine v-am gasit... Sanatate si abia astept sa revin si data viitoare... Ma simt excelent cu asemenea gazda si asemenea prieteni ! Noroc si la mai mare !

28 Noiembrie, 2004, 12:48:38 a.m.
Răspuns #888

cv

Vizitator
Bun venit in han Cavaler Ratacitor. Ciocnesc o cupa in cinstea Domniei tale. Am adus si tuica fiarta. Aici nu-i intuneric niciodata Cavalere ;)

Noroc si sanatate dragilor! :D

Domnita Lorelei, ma balbai cu atatea laude. Sunt bucuroasa ca e un loc unde sa va simtiti bine cand va ajunge oboseala drumurilor

Noapte buna Zeita iubita!
Noapte buna oaspeti dragi!

28 Noiembrie, 2004, 12:50:07 a.m.
Răspuns #889

D3rb3d3u

Vizitator
Noapte buna draga Lorelei si somn pufos !

28 Noiembrie, 2004, 12:51:26 a.m.
Răspuns #890

Gordius

Cavalere Ratacitor...

E caldura, e han si esti azi langa noi
ca sa uiti de-ntuneric, de hrube si ploi
la raceala ti-om da un vin fiert si-un danţ
iar de bani sa n-ai grija, nu ti-om cere un sfanţ
inchinam cupa plina
sa ne traiesti!
si aici fericirea
poti s-o gasesti!

Dragii mei, sarutari de maini domnitelor, zeitei si hangitei, o strangere de mana calduroasa Cavalerului ratacitor... si am fugit in odaia calda, ca visez numai plapumi si perne :). Sa va fie visele frumoase si inimile linistite! Noapte buna!

28 Noiembrie, 2004, 12:54:33 a.m.
Răspuns #891

DIANA

Vizitator
Noapte buna tuturor! Raman flacarile focului sa danseze si sa ne tina de cald. Somn usor, scumpa hangita, marite trubadur, domnite dragi si simpaticule cavaler!

28 Noiembrie, 2004, 12:54:50 a.m.
Răspuns #892

D3rb3d3u

Vizitator
Noapte buna draga Zeita!
Noapte buna prietene Trubadur !
 Iti multumesc pentru sprijinul acordat  :D  .... Sper sa ne vedem si data viitoare, poate si la o partida de vanatoare, sa aiba ce gati stimata noastra hangita. 
« Ultima Modificare: 28 Noiembrie, 2004, 01:49:26 a.m. de D3rb3d3u »

29 Noiembrie, 2004, 12:19:01 a.m.
Răspuns #893

D3rb3d3u

Vizitator
Buna seara dragilor!
 :'(  este inchis hanul?...oare pe unde umbla scumpa noastra hangitza ? Si asa imi era pofta de un vin fiert...uhhh...va trebui sa ma retrag iar in frigul si bezna din care am venit...

29 Noiembrie, 2004, 08:21:12 a.m.
Răspuns #894

Semiramis

Global Moderator
Din lungul drum ce-l am,
O clipa sa rasuflu
Poposit-am ici, la han,
Plosca s-o reumplu.

Un tovaras de povesti mi-a spus ca undeva, intr-o vale adanca, umbrita de murmurul codrilor de cedru, se afla un han uitat, ce-si deschide poarta la zambetul hangitei, ca o cheie magica.
Si m-a sfatuit sa-mi opresc pentru o clipa cautarile si sa mai trag in cate o noapte pierduta de luna, la gura sobei primitoare.
Si mi-a mai zis ca o sa gasesc acolo drumeti ca si mine, ce fac timpul sa-si tina rasuflarea, ascultand si el miturile ce se descopera unduitor, ca vinul.
Si mi-a mai spus ca pernele si cergile miros a basme cu iele si cu flacai ce-ncearca sa afle floarea alba de feriga ce infloreste o data la o suta de ani, in speranta ca asa isi vor castiga iubirea.
Si am mai aflat ca legendele cu crai si cu rusalii isi au inceputurile pe malul raului, chiar in locul unde este astazi inaltat hanul.
Si mi-a mai zis ca noaptea-i lunga si plina de soapte, acompaniate de menestrei ce-si plang iubirile pierdute.
Si am mai auzit ca luceferii uita sa mai apuna, vrajiti  si ei de vorbele ce se inalta printre raze, pe hornul de caramida rosie.
Si ca e-n prag de iarna si drumurile sunt anevoioase, am sa trag la 'cest han, sa iau pocalul plin cu linisti, sa privesc florile de gheata de pe geam, sa-mi ascult tovarasii de doruri, sa uit pentru o noapte viata toata si sa-mi aduc aminte spre dimineata ce voi face si sa surprind zambete si priviri pentru a ma umple pana data viitoare cand voi poposi aici.
Cioc, cioc!
Bine v-am gasit!
Bucurosi de oaspeti?
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2004, 09:26:23 a.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Noiembrie, 2004, 06:10:30 p.m.
Răspuns #895

cv

Vizitator
 :) bun venit Domnita! Bucurosi, bucurosi. Sper sa te simti bine alaturi de noi si sa stam cat de curand impreuna la un pahar de vorba. Ne-om strange la gura sobei si-om depana povesti ori amintiri cand drumurile ni s-or intersecta :)

29 Noiembrie, 2004, 06:15:31 p.m.
Răspuns #896

Lord_Saladin

Vizitator
 E bine ca se aduna lumea din nou la han.
 Prieteni, am sa va anunt ceva foarte important. Am sa parasesc hanul, am sa ridic ancora, si am sa plec intr-o calatorie peste mari si tari, in cautarea unui vechi tovaras ratacit...
 Ma voi intoarce fie alaturi de el, fie alaturi de cateva raspunsuri.
 Sa fiti iubiti, si pe curand

Piratul Muzafer.

29 Noiembrie, 2004, 06:19:12 p.m.
Răspuns #897

cv

Vizitator
Drum bun piratul nostru drag. Curand sper sa fii alaturi de vechii prieteni. Ai grija de tine. Un zambet si un gand bun de la hangita :-*

29 Noiembrie, 2004, 06:26:33 p.m.
Răspuns #898

DIANA

Vizitator
Buna seara, tuturor prietenilor (si dusmanilor, deopotriva! :P). Buna seara, hangita iubita! Iar ai muncit toata ziulica!
Pirat drag, ma intristeaza vestea ce ne-ai dat-o! Dar, daca iti va fi mai bine, trec si peste supararea de a nu te mai vedea! Nu este, totusi,  cale sa mai treci pe la noi, macar din cand in cand? ???

29 Noiembrie, 2004, 06:35:39 p.m.
Răspuns #899

Lorelei

Bun gasit tuturor! Pirat drag, cum se zice? Vant de la pupa!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.