05 Noiembrie, 2025, 10:03:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755783 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Ianuarie, 2005, 07:33:52 p.m.
Răspuns #1110

cv

Vizitator
Te-om ierta daca ai sa ne canti asa cum numai tu poti, trubadur. Sapuneala... mai tarzior. Unii au luptat aseara, acum refac fortele. Dar ce ziceai ca ai facut in ast timp?

14 Ianuarie, 2005, 07:36:26 p.m.
Răspuns #1111

DIANA

Vizitator
Numa' bine au inghetat bulgarii peste noapte! Vai de capul aluia care va incasa vre-unul din ei! :D Bun gasit, domniilor voastre! Am amanat lupta cu bulgari! Ieri ne-am dat la pace si am pecetluit cu vin. Dar azi nu mai merge asa! Taberele sunt facute?
Marite Gordius, ce ma bucur sa te vad!  La multi ani cu bucurie!  (clopotei)
Ai pregatit cantecul de lupta?  ;)

14 Ianuarie, 2005, 07:38:39 p.m.
Răspuns #1112

cv

Vizitator
Zeita draga doar nu luptam cu asa ceva?Incercam ceva mai bland? Si stoc ai Domnia ta....Eu doar de placinte ;)

14 Ianuarie, 2005, 07:41:46 p.m.
Răspuns #1113

DIANA

Vizitator
Ei, hangto, am glumit, fii linistita! Si daca te uiti bine in curte, o sa vezi o multime de omulei de zapada, mici si veseli. M-am jucat toata noaptea, nu m-ai vazut pe fereastra?  :)

14 Ianuarie, 2005, 07:48:09 p.m.
Răspuns #1114

Gordius

Prin orase am umblat
cantece am adunat
pe regi i-am inviorat
cu un cantec vechi, uitat
am cantat si-am colindat
am zambit, m-am intristat
dar fie lumea frumoasa,
tot mai bine e acasa
si la han am poposit
sa va iau la... sapunit

haideti voi voinici fartati
degraba va adunati
ca domnitele dragute
cu zapada in manute
ne asteapta pe la han
cu un dor mai ortoman
nu asa de-o sarutare
ci d-o bulgareala mare
nu cu mare gingasie
ci cu dor de batalie
si pline de vitejie

Deci, voinici nu zaboviti
pe la han sa va grabiti
c-altfel trec singur la fapte
si-o sa le sarut pe toate!

14 Ianuarie, 2005, 07:50:46 p.m.
Răspuns #1115

Gordius

La multi ani si bine te-am gasit, Zeita draga! Frumosi omuleti ai mai facut! M-am speriat cand am venit incoace, credeam ca-i plin la han si-s oameni si in ograda ninsa... s-apai trubadurul va trebui sa imparta... placintele cu drumetii ceia multi! :)

Hangita draga, in mine poti arunca (virgula) cu cate placintele ti-o pofti inima, sa stii ca nu ma supar! :D

14 Ianuarie, 2005, 07:53:00 p.m.
Răspuns #1116

cv

Vizitator
Am vazut Zeita Diana ;)

Asa dragii mei... strabateti coline si vai, rataciti prin tari fara nume, veniti si targuiti si nu uitati sa va-ntoarceti la Varful cu Dor. Aici inca e vin din al bun si inca nu au plecat vorbele bune (bautura calda). Noaptea e intunecata si stelele-s cam pierdute in nori. Acele pinului suspina in bataia vantului, dar norii vor pieri goniti de veselia voastra.
Si sa nu uit: trubadur mai aduc Domnite? Placinte am adus dar gusta si... om vedea daca-s bune doar de lupta :D
« Ultima Modificare: 14 Ianuarie, 2005, 07:59:12 p.m. de Minerva »

14 Ianuarie, 2005, 07:55:38 p.m.
Răspuns #1117

cv

Vizitator
trubadur drag, o Domnita  draga sufletului meu da tarcoale hanului si nu cuteaza a intra.te-a asteptat acum ceva vreme si a adormit cu gandul ca o veni si vremea sa-i canti ei.ce zici?a venit?

14 Ianuarie, 2005, 07:57:05 p.m.
Răspuns #1118

DIANA

Vizitator
Hangito, petec de cer insorit iti aduc eu la schimb cu o placinta minunata a domniei tale. Vrei?  :)

14 Ianuarie, 2005, 07:58:30 p.m.
Răspuns #1119

alexia

Cioc! Cioc! Seara buna tuturor si ma bucur sa vad atat de multa veselie la voi! :)  Mai e loc la han?
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

14 Ianuarie, 2005, 08:00:34 p.m.
Răspuns #1120

Gordius

Sigur ca a venit, draga Hangita!

Avem un locsor cald pentru Domnita Alexia pregatit in mod special aici, langa foc... si promit sa ii ofer si din placintele cele mai maiestrite pregatite de manuta domniei tale. Si o cana de vin fiert, de cel de busuioaca, dulce precum inima domniei sale!

Si, dupa datina, un cantecel timid care spera sa o faca sa se simta ca acasa!

Pofteste, domnita draga!

14 Ianuarie, 2005, 08:02:15 p.m.
Răspuns #1121

cv

Vizitator
Da,  pofteste Domnita draga sufletului. Hanul are locuri cati drumeti nu-s :)
Zeita, schimb mai mult decat convenabil pentru mine. Dar demn de o zeita ai adus :)

14 Ianuarie, 2005, 08:07:26 p.m.
Răspuns #1122

alexia

Multumesc, hangita, ca m-ai poftit! Nu prea aveam curaj, dar mirosul de placinte si ... voinicul ce promite sa-mi cante nu au dat pace sufletului meu. Te asteptaram, voinice, acu vreo cateva seri, de ni se lungira ochii, dar... ;) ma bucur sa te gasesc in han!

"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

14 Ianuarie, 2005, 08:09:54 p.m.
Răspuns #1123

DIANA

Vizitator
Ma gandeam ca de la hanul nostru e bine sa nu lipseasca nimic. Ce daca e iarna? Si verdele crud se asorteaza asa frumos!  ::)

Domnita Alexia, recunoaste, nu ai intrat pentru ca te-au speriat omuletii mei de zapada!  ;D ;D

14 Ianuarie, 2005, 08:12:16 p.m.
Răspuns #1124

cv

Vizitator
Ca au bucurat-o, zeita draga. Sa nu uitam: conform datinei hanului hangita da nume noii venite

Deci, Domnita Vers de Dor
Opreste pasul usor
Ici la Hanul Viilor

multam trubadur de ajutor ;)