11 Octombrie, 2025, 05:39:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sugestii subiecte  (Citit de 28470 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Septembrie, 2004, 11:47:59 a.m.
Citit de 28470 ori

Iosif

Aici sunt aşteptate sugestiile voastre pentru subiectele următoare.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Septembrie, 2004, 04:46:57 p.m.
Răspuns #1

absint

Fragilitatea iubirii intre persoanele de acelasi sex.
« Ultima Modificare: 30 Septembrie, 2004, 04:53:02 p.m. de friend »

30 Septembrie, 2004, 04:54:22 p.m.
Răspuns #2

friend

Vizitator
Cum adica... de acelasi sex?! :D :P Zau asa!

30 Septembrie, 2004, 05:07:04 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
  :o :o

30 Septembrie, 2004, 05:15:46 p.m.
Răspuns #4

friend

Vizitator
Muzafer si eu am facut aceeasi fata! Pai daca tot e fragila atunci eu ii urez s-o tina tot asa! Ma distreaza insa gandul sa trebuiasca sa scriu si poezii pe tema acestei iubiri. ;D

Dar poate n-am inteles noi bine si se referea la altceva, eventual la prietenie. :)

30 Septembrie, 2004, 05:27:09 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 Sincer sper ca se refera la prietenie...

30 Septembrie, 2004, 07:00:27 p.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator
 ;D ;D ;D zau ca aveam nevoie de asta!
Dar...atentie fratilor! S-ar putea ca "cineva"...intelegeti voi cine...sa creada despre noi ca suntem...niste oameni cel putin prea conservatori, daca nu...chiar absurzi!  ;D ;D ;D

02 Octombrie, 2004, 04:05:20 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

obsesia pentru persoana iubita pe care ai pierdut-o
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Octombrie, 2004, 11:11:17 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Pai eu cred ca daca e vorba de iubirea intre doua tipe, atunci poate fi fragila si tandra, da.. dar daca e vorba de iubire intre 2 barbati.. banuisesc ca nu mai e fragila deloc ci cat se poate deeee rigida.. ma rog, intelegeti voi.

Deci despre care discutam  :-* ?

Ha! Si ca ma amuza :) acum realizai ca emoticoanele (unele) pot fi privite cu o tenta mmm sexoasa:

";D" ":o" ":P"  ":'(" (<- asta ultima,  e urmare a iubirii rigide a barbatilor, nu ?)
"::)" (<- asta e cand femeia se uita in tavan si vede calitatea varuielii, dar nu uita sa mai si zica ooh)
« Ultima Modificare: 02 Octombrie, 2004, 11:21:27 p.m. de viulian »

02 Octombrie, 2004, 11:41:50 p.m.
Răspuns #9

cv

Vizitator
stiu ca nu acum se pune prima data problema iubirii intre persoane de acelasi sex dar cred, repet cred, ca despre acest subiect nu au ce spune decat cei care stiu ce inseamna asta.
cata vreme nu putem intelege ce duce la o asemenea iubire cred ca cel care a deschis subiectul nu va avea partener de discutie.
eu una prefer ideea de a trece peste subiect si daca cineva are ceva serios de zis...sa o faca

02 Octombrie, 2004, 11:57:17 p.m.
Răspuns #10

Lord_Saladin

Vizitator
 Ca subiect de poezii, propun SINGURATATEA & LIPSA IUBIRII ADEVARATE.

28 Octombrie, 2004, 04:29:14 p.m.
Răspuns #11

vamp_girl

As avea si eu ceva de spus, dar sper sa nu supar pe nimeni...nu stiu cine a propus acest subiect, dar din pacate zic eu, depaseste putin mentalitatea actuala a romanilor...poate cei aflati in strainatate, mai la curent cu astfel de "practici" ne pot ajuta...
din pacate homosexualitatea e o problema care are un NU foarte hotarat in fata cand este dezbatuta de cei din estul Europei.
Unii spun sus si tare ca "vinovata" de comportamentul acestor persoane ar fi o gena, care face si desface treburile astea (medicina nu e punctul meu forte :)). Altii spun ca e o boala ce poate fi vindecata prin educatie...mai sunt si altii care spun ca e un moft...dar in culturile occidentale practica homosexuala a fost acceptata ca o stare de fapt, incontrolabila de vointa persoanei in cauza...poate careva dintre voi sa sustina, sus si tare, ca el detine raspunsul corect?
Sa nu te temi niciodata de umbre. Ele nu inseamna altceva decat ca exista o lumina undeva, in apropiere!

28 Octombrie, 2004, 06:21:22 p.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Intre minte si corp este o legatura foarte fina.. sunt unul extensia celeilalte. Corpul nu se poate descurca fara minte, si nici mintea fara corp.

Asta e simplu de vazut intr-un exercitiu de hipnoza in care hipnotizezi subiectul, si-i pui o moneda fierbinte in palma... si ii spui ca moneda e OK, corpul NU va avea reflexul de a o arunca.
Invers, daca ii spui mintii ca moneda e fierbinte, o va arunca chiar daca moneda de fapt e una rece.

Si atunci.. urmatorul pas este sa vezi ca de fapt orice problema psihica are repercursiuni asupra fizicului - si viceversa.

Pe scurt - orice tensine pshihica are si o manifestare asupra trupului (de exemplu creste tensiunea, sau incepe sa te doara stomacu, sau iti vine sa mergi la baie, sau iti transpira palmele).
Se poate rezolva efectul fizic, insa cum sursa este psihica, efectul va trebui mereu calmat (de aceea somiferele, analgezicele, si toate astea trebuiesc luate mereu).
Agitatia vine din psihic. Poti modifica o gena, si impiedica astfel psihicul sa nu mai aiba acea cale de legatura - dar asta nu inseamna ca decat ai taiat o chestie, nu rezolva sursa.

Si invers.. daca e ca organismul sa aibe probleme, si etc, omul va deveni deprimat, sau mai rau, sau mai inchis in el, oricum... se va apara. E normal... (dar psihic direct nu poti actiona decat prin terapie).

Deci nu se va putea spune de unde vine homosexualitatea caci limita intre minte si corp e foarte fina.. poti sa distrugi schimbi o gena, dar de unde stii ca de fapt n-ai taiat o cale de comunicare intre psihic si fizic. Aparent problema e limitata, dar daca acea tensiune eventual pshihica se duce in alta parte ?

Cu toate ca eu cred ca lumea, in efervescenta asta de a lua o pastila mai usor decat a merge la o terapie, prefera doar sa calmeze chestiile fizice. Pana cand sa apara Freud, la fel, totul era considerat de natura fizica, acum se accepta clar stressul ca fiind un factor important de dezechilibru.
Dar pentru ca se poate lucra asupra organismului, din lasitate, e mai usor sa o dai pe o gena..

« Ultima Modificare: 28 Octombrie, 2004, 06:30:03 p.m. de viulian »

28 Octombrie, 2004, 10:51:27 p.m.
Răspuns #13

friend

Vizitator
Asteptam aici, in continuare, numai propuneri de subiecte pentru "Tema de casa". Despre homosexualitate exista o discutie inceputa intr-un alt loc pe forum. Multumim. :)

06 Noiembrie, 2004, 01:39:00 a.m.
Răspuns #14

AL`Xandra

Vizitator
Cateva sugestii:
-Oare meriti ceea ce iti doresti?
-In ce fel de lume traiesti tu ?
-Ce te face nefericit?
-Care este rostul armoniei?
-Iubirea insemna sacrificiu?
-In lumea ta este loc pentru minciuna?
-Placerile simturilor sunt calitativ inferioare celor ale intelectului?

Intrebari existentiale:
-De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
-Care este sinonimul cuvantului " sinonim " ?
-De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
-De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
-Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie ?
-Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni ?

Acum zambeste, ca asa-i frumos! :)

« Ultima Modificare: 06 Noiembrie, 2004, 04:59:16 p.m. de friend »