10 Octombrie, 2025, 05:52:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cauta un barbat la o femeie ?  (Citit de 20030 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Noiembrie, 2006, 12:11:13 a.m.
Răspuns #30

viulian

Administrator
Ummm... m-a cam atins ce a zis serenity :D - pot fi exploatat acuma.

Cu toate ca da, e frumos ceva neconditionat, totusi utopii nu exista decat pana la prima cearta.. Dupa aceea ? Adica e cumva diferenta intre o dragoste adolescentina, in care dai tot.. si o dragoste matura in care dai ca sa primesti ?
Eu ma simt amenintat de posesivitatea unei femei daca totusi nu ma simt implinit alaturi de ea. Adica nu vreau sa ma dau legat.. pana la urma un ou prajit ma descurc sa-mi fac singur, menajul e simplu cu cata aparatura exista deja...

Dar n-as avea nimic impotriva sa fiu sufocat de femeia pe care o iubesc :)

12 Ianuarie, 2007, 07:06:21 p.m.
Răspuns #31

valentina

Fiecare dupa gust ,isi alege partenerul(a).Cunosc un barbat care si-a dorit ca sotia sa-i fie inalta,supla si frumoasa.A ales pana a cules.Iar el este micut de statura,asa ca poate de aceea si-a dorit o femeie inalta.Insa in acest cuplu exista acel ceva...iubirea.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

14 Ianuarie, 2007, 05:27:53 p.m.
Răspuns #32

Alia

Tot nu m-am lamurit pe deplin ce cauta un barbat la o femeie ???? Cunosc o persoana(ciudata dupa parerea mea) dar fiecare cu "fluturii lui" care pretinde ca-mi iubeste prietena, dar nu ascunde ideea de a face sex cu orice blonda intalneste in cale.....nu ca nu i-ar place si brunetele.....se cauta pe el...in fiecare relatie...... si asteapta de la EA sa-l inteleaga si eventual sa participe la acest joc??? Va rog sa-mi explice si mie cineva....ce fel de femeie isi doreste acest barbat ? Ca le vrea pe toate, am inteles, dar oare...este in stare sa iubeasca pe cineva cu adevarat?

14 Ianuarie, 2007, 05:42:13 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Caută ceva care să-l completeze şi să îl împlinească pe toate planurile...Dacă un bărbat (dar este valabil şi femeilor) mai caută şi după căsătorie este absolut cert că el nu este lângă persoana potrivită şi nu şi-a găsit încă locul unde într-un fel sau altul să se simtă bine...să se simtă acasă.

17 Februarie, 2007, 08:57:20 p.m.
Răspuns #34

Alia

Inteleg asta, dar...atunci de ce mai sta langa fata???? Ca doar nu sunt casatoriti?! Ori ea este masochista, ori ei...au totusi ceva in comun, roi ei ii este teama de singuratate, ori il iubeste (desi nu prea merita), ori eu....nu mai inteleg nimic....Certamente barbatii (unii dintre ei) sunt greu de inteles, chiar si pentru mine, care imi petrec destul de mult timp printre ei si...le ascult ofurile.....

18 Februarie, 2007, 05:18:25 p.m.
Răspuns #35

Lady Allia

Alia dragă...de câte ori ai fost angrenată într-o relaţie şi la un moment dat ai simţit că...nu mai merge..., că nu mai e la fel şi ar trebui să pui punct? De câte ori ai putut să faci asta simplu, fără să te complici şi să nu te intereseze de faptul că răneşti? E destul de greu să "ieşi" dintr-o relaţie care durează de ceva timp...Cu cât trece timpul cu atât mai mult îţi este tot mai greu să priveşti omul în ochii şi să îi spui "gata". În afara iubirii sunt multe alte lucruri care ţin oamenii împreună, iar alteori speranţa este cea care te ţine încă într-o relaţie moartă demult.
 Un alt motiv este... obişnuinţa...
 Însă te întreb...pe o femeie ce o ţine într-o relaţie care pur şi simplu nu mai merge? Ce o face să accepte injurii, jigniri, nefericire, lacrimi, durerea, trădarea? Eu consider că şi femeile sunt la fel de vinovate în acest caz ca şi bărbaţii... Când nu mai eşti respectată, nu mai eşti iubită, nu te mai simţi importantă în viaţa cuiva...eu consider că ar trebui să se pună punct şi nu să te laşi angrenat într-o relaţie care nu mai are nimic în comun cu magia cuvântului..."doi"...!

19 Februarie, 2007, 12:15:21 a.m.
Răspuns #36

Dedeiu

Raspuns: Depinde de barbat.

19 Februarie, 2007, 09:50:58 p.m.
Răspuns #37

Semiramis

Global Moderator
dacă e doritor de aventură caută ceva de care va fugi când va fi doritor de căsătorie...(nu asta este ordinea neapărat... :D)
ăsta este un semiramis-ism (v-aţi prins, nu?)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Februarie, 2007, 10:58:58 p.m.
Răspuns #38

Zantiala

Sunt mii si mii de oameni pe aceasta lume, fiecare dintre ei cautand ideale diferite. Ceea ce pentru unul dintre noi poate fi un ideal - pentru altii poate sa fie doar aparitie, o umbra banala. Un chip, un suflet, pe langa care treci si il uiti, fara regrete.

Sunt atatea mii de idealuri, atatea nazuinte, dorinte in fiecare om, lucruri ce nu pot fi explicate nicidecum prin fraze banale, intrebari care nu pot primi un raspuns simplu si exhaustiv.

In mod normal, fiecare dintre noi ar trebui sa reprezinte un ideal cel putin pentru o persoana de pe acest pamant, nu ? :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

04 Martie, 2007, 09:40:37 a.m.
Răspuns #39

Alia

Trebuie sa recunosc, draga Lady Allia, ca eu, cam fug de astfel de relatii. Poate , uneori cam prea cerebrala, cam prea pragmatica si ingrozitor de sigura pe mine, refuz sa ma las angrenata in suferinte. Este adevarat ca, si aceasta atitudine isi are riscurile ei. Te feresti de "foc", nu te arzi, dar nu simti nici caldura lui. oricum multumesc pentru raspuns. Incerc totusi sa inteleg, de parca natura umana poate fi intotdeauna inteleasa...... Eu sunt ingrozitor de corecta, si mi s-ar parea normal ca, atunci cand doi oameni nu se mai simt confortabil impreuna, sa-si spuna, frumos, civilizat, gata, ramanem prieteni, dar...atat. Sau macar sa lasam sa se inteleaga asta.
Cat priveste cel de-al doilea aspect expus de tine, sa stii ca, uneori ma gandesc serios sa infiintez o fundatie, prin care sa ajut astfel de femei. prea ades (prin natura meseriei mele) intalnesc femei (majoritatea deloc proaste) care accepta resemnate, blazate, orice din partea partenerului. Care sunt debusolate si nu au curajul sa-si ia viata in propriile maini si accepta orice din partea celuilalt. Pe majoritatea le ajut neconditionat, dar, Doamne, sunt atat de multe....Nu sunt o feminista convinsa, dar cred ca, respectul de sine si optimismul este foarte important in viata.Fiecare dintre noi, indiferent de sex trebuie sa aiba , macar o viata linistita, daca decenta nu se poate.
Na, ca sunt off topic....sorry!

10 Martie, 2007, 11:45:10 p.m.
Răspuns #40

valentina

Hm ,parerea ta care este?Tu de exemplu ce cauti ,ce vrei sa aibe o femeie.Vrei sa fie asa cum iti place ,cum ti-ai dorio tu ?
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Martie, 2007, 02:32:27 p.m.
Răspuns #41

Alia

Pe mine ma intrebi, sau pe Iulian??? Eu sunt femeie si ...speram sa gasesc raspunsuri aici...cam ce cauta un barbat la o femeie, chiar cu o particularizare, daca se poate....(cand barbatul este scorpion).... ;)

11 Martie, 2007, 02:43:16 p.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator
sa facem o mica gluma,

mancare, un pat cald(pentru somn), si sex....si o sa fie foarte multumit.  :laugh:  :laugh:  :laugh:
« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 02:45:54 p.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

11 Martie, 2007, 07:34:11 p.m.
Răspuns #43

diablo4u

o jumatate necesara........mai simplu femeia e o necesitate ca telefonul mobil! :peck:

11 Martie, 2007, 08:52:16 p.m.
Răspuns #44

Escu

Global Moderator
o jumatate necesara........mai simplu femeia e o necesitate ca telefonul mobil! :peck:

e o gluma, sau ai fost serios ?
Let's put a smile on that face!