Lorelei, ai dreptate, paradigmele sunt paradigme. Si, da, daca m-as fi nascut intr-o alta parte a lumii, in alta cultura, etc. probabil ca nu as mai fi avut aceleasi conceptii. Insa adevarul era acelasi, indiferent de ceea ce as fi crezut eu sau nu. Tocmai asta e marea problema: nu putem alege ce sa credem pentru ca legile nu le facem noi si ele nu tin seama de cunostintele noastre! 
Acum, sigur ca nu vreau sa spun ca eu detin adevarul absolut! Mai am multe de invatat si imi asum chiar riscul ca pe parcurs multe din convingerile mele sa sufere modificari. Insa cu siguranta nu voi ajunge niciodata sa spun ca a te casatori virgin/a e o prostie! 

Cat priveste judecata mea, ea nu e legata de oameni. Sau nu voit! Dar nimeni nu imi interzice, nici o lege nu imi cere sa nu judec o parere, o conceptie, o afirmatie, si asa mai departe. Deci...una era sa spun ca tinerii de azi sunt nesanatosi, si altceva spune afirmatia mea "tinerii de azi au conceptii nesanatoase". Chiar daca am, chiar daca nu am dreptate! In fond, ce ar insemna sa luam de bun tot ce ni se spune, tot ce cred ceilalti, fara a trece prin propriul filtru de valori? 
Lorelei, am tot respectul pentru ortodoxie. Dar atat: respect. In rest... nu se poate spune ca sunt formata in spirit ortodox. Nici pe departe! 
Si, ca sa revin la subiectul discutiei, nu doar religios ci chiar biologic, istoric, social, moral, filozofic, eeeetc. toate argumentele sunt in favoarea virginitatii! Daca nu ma crezi, verifica!