05 Noiembrie, 2025, 10:24:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 56092 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Octombrie, 2004, 12:38:54 a.m.
Răspuns #60

bke

Vizitator
dar nu trebuie sa zambesti fortat , toate sunt trecatoare, toate sunt momente ca si viata.. dar trec si speranta ramane ca trec...

31 Octombrie, 2004, 12:44:43 a.m.
Răspuns #61

|ngerMorT

Maine este de fapt duminica...:) Dar lasand asta la o parte...Mey lacramioara, mey, ce-i cu pesimismul asta? Parca vorbisem ceva... Ti-am zis ca starile vin si trec, dar zic eu ca ti-ai face tie un bine, daca nu le-ai mai lasa p'astea negative sa-ti faca vizite...Evident ca toate sunt trecatoare...si e valabil pt tot, nu doar pt starile astea...dar isi au si ele rolul lor...te fac sa te simti naspa intr-o seara, ca sa stii sa pretuiesti mai mult zilele in care zambesti...Prostii...:) Adevarul e ca e nasol sa fii tris...poate nu te incurajez spunandu-ti asta, dar de fapt vreau sa te fac sa-ti dai seama ca nu rezolvi nimic trecand prin starea asta...am trecut si eu prin ea de atatea ori shi tot ce mi-a adus a fost deprimare...care sincer, nu ajuta la nimic! So cheer up! Ce naiba! Ai o viata de trait! Si lasa prostiile astea cu moarte...dupa 80 de ani de viata (cel putin) o sa ai parte de ea...momentan bucura-te de viata...ca e frumoasa, desi uneori vrei sa scapi de ea. Asta e tot farmecul! adrenalina! nu stii ce iti rezerva ziua de maine, dar stii ca trebuie sa traiesti ca sa afli! ;)...common! cheer up girl! Doamne cate pot sa zic cateodata :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

31 Octombrie, 2004, 12:54:23 a.m.
Răspuns #62

bke

Vizitator
azi e duminica si maine e luni :P asculta la ingermort, ca zice ce am zis si eu dar pe larg :P :P

02 Noiembrie, 2004, 08:52:28 p.m.
Răspuns #63

AL`Xandra

Vizitator
...si tristetile au dreptul lor la viata ... si nu putem decat sa le acceptam ca fiind parte din noi.
Vor trece , insa, vor veni zambete...si tot asa  :D
 Nu e imposibil~!

02 Noiembrie, 2004, 09:35:57 p.m.
Răspuns #64

bke

Vizitator
Fericit nu vei fi decat in unele momente, si alea putine apoi urmate de tristete si dupaia iar fericit si dupaia iar trist... ca nu exista fericire fara tristete si invers.Totul e sa accepti si sa treci peste...

02 Noiembrie, 2004, 09:53:48 p.m.
Răspuns #65

AL`Xandra

Vizitator
"POT SPUNE" :
      "Imprumuta-mi UITAREA sa te uit ... TRISTETE"

02 Noiembrie, 2004, 11:06:52 p.m.
Răspuns #66

bke

Vizitator
Poti spune vreau sa uit si pot sau vreau sa uit si nu pot...

02 Noiembrie, 2004, 11:12:04 p.m.
Răspuns #67

just_a_tear

Vizitator
  Acum ,nu pot uita si cred ca niciodata nu am sa uit...dupa 3 zile e la fel.Cand va trece,oare?
« Ultima Modificare: 02 Noiembrie, 2004, 11:17:56 p.m. de just_a_tear »

02 Noiembrie, 2004, 11:19:57 p.m.
Răspuns #68

arcticwinds

stiti uneori greu realizezi ca esti fericit este exact ca atunci cand esti sanatos nici nu te gandesti la asta... mi-e unu asa mi se intampla ... si in momentul de fatza ... sunt ... sa zic bine dispus...
hell si paved whit samariteans

02 Noiembrie, 2004, 11:23:51 p.m.
Răspuns #69

AL`Xandra

Vizitator
Nu stiu sa uit ... vreau sa-nvat __ sa pot uita. :P

INVATA_ma TRISTETE~!!!
Cum pot fugi din calea ta.
E tot ce-ti cer... si nu-mi poti da.

03 Noiembrie, 2004, 11:31:41 p.m.
Răspuns #70

bke

Vizitator
imi place ca la alexandra totul e poezie, asa, sa poti uita... sa nu ai ganduri rele cum zicea viulian de mistici ca aia pot sa scape de aceste ganduri... o fi solutia de a te impaca cu ideea si sa treci mai departe??

04 Noiembrie, 2004, 08:32:38 p.m.
Răspuns #71

AL`Xandra

Vizitator
Pana si FERICIREA e frumoasa toamna, pentru ca se simte oarecum ca la ea acasa..

Ce-as mai bate si eu campii, voind a intrupa regasirea in FERICIRE.
         ...numai ca nu am axul asta la'ndemana  8)
"Ufff, e seara acum,am uitat si campii trebuie batuti cu gratie."

...mai aproape de stele.

11 Noiembrie, 2004, 12:06:41 a.m.
Răspuns #72

just_a_tear

Vizitator
 Parerea mea opusa parerii tale ALE' .Eu cred ca Toamna este mult mai greu sa fi fericita,mult mai greu sa ajungi la acea stare din cauza ca,acum suntem cu totii mai melancolici,mai nostalgici ...mai posomorati,mai procupati...(cel putin eu...asa cred ...asa sunt).
    Raman totusi la ideea mea ,FERICIREA e doar o iluzie...

11 Noiembrie, 2004, 12:17:13 a.m.
Răspuns #73

|ngerMorT

"fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata...dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata" - Vama Veche...
Eu una cred in fericire...pentru ca am simtit-o...ce e trist dar adevarat e ca nu dureaza mult si nici nu ti se arunca in brate...asa ca atunci cand o prinzi, tine-te bine de ea!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

11 Noiembrie, 2004, 10:50:30 p.m.
Răspuns #74

just_a_tear

Vizitator
 Draga ingeras,si eu am crezut in fericire,dar acum nu mai cred
     "...asa ca atunci cand o prinzi, tine-te bine de ea!"...off...dar de geaba incerci sa te ti cat mai strans de ea,nu vrei sa-i dai drumul ,ea tot pleaca...si cu greu se intoarce,daca...se mai intoarce vre-odata.
 Ma rog,eu am mai spus,sunt o fata pesimista si probabil ca din acest motiv gandesc asa...Poate se dau cu parerea si optimistii?? :P