09 Octombrie, 2025, 11:51:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 54087 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Iulie, 2006, 11:03:13 p.m.
Răspuns #135

anna_butterfly

M-am indoit mult timp ca exista fericirea adevarata pe lumea asta, dar pot sa spun ca de 1 an si 7 luni traiesc intr-o fericire continuua.Ma simt implinita sufleteste si in fiecare zi ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat sansa sa simt aceasta minune care se numeste "fericire"..
Nu exista nimic pe lume mai frumos ca noi, oamenii! Daca am stii sa apreciem viata, daca am stii sa lasam la o parte egoismul si vanitatea am putea simti ce inseamna sa fii fericit ca traiesti!
Eu cred ca poti fi fericit in orice moment: poti fi fericit cand iubesti si esti iubit, poti fi fericit cand ai o familie minunata alaturi de tine ce te sprijina mereu, poti sa fi fericit daca ai succes din punct de vedere profesional...poti fi fericit chiar si daca mirosi o floare sau privesti un apus pe malul marii!
Fericirea nu vine mereu din lucruri marete!Fericirea e in noi!Trebuie doar sa ne lasam purtati pe aripile ei...
"Bunatatea inimii se daruieste fara ostentatie, cu blandete...Este ca o boare de vant care iti presara in cale flori inmiresmate!"

15 Iulie, 2006, 05:08:39 p.m.
Răspuns #136

Empress

Am simtit acea fericire care te face sa renasti o fericire de copil ...pur si simplu prin simpa reaparitia a unui om in viata mea parca am renascut ,parca acum am mai multa incredere in mine ,ma simt mai frumoasa mai puternica sa inving toate greutatile ....Iti multumesc din suflet ca ai reaparut in viata mea scumpul meu ....imi era dor de tine
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

16 Iulie, 2006, 08:25:44 p.m.
Răspuns #137

valentina

De multe ori ni se intampla sa spunem DA.
 FERICIREA E O STARE DE SUFLET.Dar cine e fericit cu-adevarat ?Pot spune ca eu,am un sot care-mi arata la tot pasul ca ma iubeste,am doua fetite care ma iubesc,am parintii,am socrii,preietenii,dar...poti fi fericit cu-adevarat intr-o lume nefericita?Sunt tari in care copiii mor de foame,mamele nu au cu ce-si hranii pruncii,tatii le mor, si pentru ce oare?Nu ,nu pot spune ca sunt fericita pana ce nu vom traii cu totii cat decat decent...pana cand nu va fi (Doamne daca ar fi posibil)PACE MONDIALA.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

17 Iulie, 2006, 01:24:43 a.m.
Răspuns #138

Strumfita

Nu stiu .. Fericita? Nu cred .. Insa multumita de mine? Multumita sufleteste .. linistita .. DA ...!!!  :D .. ii adevarat ,., am si o stare de zburdalnicie da nah .. se pune?  ;D
    :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Iulie, 2006, 12:46:06 p.m.
Răspuns #139

oblivion

DA.pot spune asta, de ceva timp o spun incontinuu, si in egoismul meu cred ca am descoperit fericirea.
sunt fericita pentru mine, sunt fericita prin iubire si mai ales prin echilibru.
sunt fericita pentru ca cei pe care ii iubesc sunt fericiti.
sunt fericita pentru ca exista natura superba, pentru ca oamenii pot fi si buni la ceas tarziu in noapte, pentru ca nu mai e nevoie sa plang, pentru ca am de cine sa ma sprijin si pentru ca pot sa vad ideile cum zboara.
sunt fericita pentru ca mama a facut efortul suprem de a ma naste, de a-mi spori versurile si de a ma corecta cu drag acolo unde fluierul de os stramosesc era infundat, acceptand ideea ca sunt o poezie...
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

26 Iulie, 2006, 01:54:46 p.m.
Răspuns #140

Escu

Global Moderator
definiti mai intai fericirea....
Let's put a smile on that face!

26 Iulie, 2006, 02:09:15 p.m.
Răspuns #141

charlie

de ce nu o definesti tu daca esti asa destept ?
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Iulie, 2006, 03:17:48 p.m.
Răspuns #142

desdemona

a fost un topic,chiar eu l-am propus...unde sa definim feriicrea...dar bateam apa in piua pentru ca asta faceam aici...
si asa cum este si la iubire fericirea are definitie proprie pentru fiecare
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iulie, 2006, 08:33:34 p.m.
Răspuns #143

Escu

Global Moderator

de ce nu o definesti tu daca esti asa destept ?

Nu sunt destept...asta nu inseamna ca sunt prost...am pus doar o intrebare...nu trebuie sa fii ironic.
Let's put a smile on that face!

27 Iulie, 2006, 08:37:39 p.m.
Răspuns #144

charlie

sti de ce nu poti sa o definesti?

pentru ca nu are definitie.

asa cum este si la iubire fericirea are definitie proprie pentru fiecare

ea are dreptate. o definitie pentru fiecare om in viata. o definitie pentru fiecare om mort.

daca te apuci sa scrii o carte cu definitii despre si legate de fericire, nu o sa termini niciodata.

prin urmare, fericirea are un infinit de definitii, si totodata, nici una.

ps: scuze
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 07:59:19 a.m. de dead to the world »

27 Iulie, 2006, 10:34:52 p.m.
Răspuns #145

Miss M.

Gandindu-ma bine in aceasta clipa a vietii mele nici nu prea stiu ce ar putea sa mai insemne fericirea pentru mine ... e trist sa nu mai stii ce ar putea sa te faca fericit ...
       Au fost vremuri cand credeam cu toata fiinta mea in fericire ...
       Au fost clipe cand am amutit in fata fericirii ... cand am plans de bucurie , Doamneee ce lacrimi dulci ... Acum s-a dus totul ... si in urma a ramas un gust amar si durerea acelor amintiri cand simteam ca lumea e a mea !
        Caci asa e fericirea - efemera , apare si dispare ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

28 Iulie, 2006, 05:10:27 a.m.
Răspuns #146

Marcat pentru stergere...

Cu siguranta cred ca sunt si voi fii singurul de pe lovetime spunand: EU NU VOI FII FERICIT NICIODATA!  Fericirea imi este Interzisa!

28 Iulie, 2006, 08:00:59 a.m.
Răspuns #147

charlie

Cu siguranta cred ca sunt si voi fii singurul de pe lovetime spunand: EU NU VOI FII FERICIT NICIODATA!  Fericirea imi este Interzisa!

mai citeste pe forum, pe urma sa faci afirmatia asta ! citeste posturile lui Lord.
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 12:39:18 p.m. de dead to the world »

28 Iulie, 2006, 10:41:19 a.m.
Răspuns #148

desdemona

cum puteti spune asta?
de ce faceti afirmatii de acest gen?
pentru ca si eu si tu,si voi stim ca nu este asa.ca in sinea voastra sperati,sperati,dar apoi dramatismul va acopera.
veti fi fericiti.veti fi fericiti cand veti primi o avansare,veti lua o nota buna,veti vedea zambetul mamei voastre cand primeste o floare de la voi,cand vine langa voi un copil si va zambeste.
dar voi ce credeti ca fericirea tine o viata?un an?o luna?
asa dragii mei nu este nimeni fericit.
 uitati-va in jur.

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

28 Iulie, 2006, 11:44:35 a.m.
Răspuns #149

Marcat pentru stergere...

ma charlie sau cum te-o fii numind.. nu ma mai critica! ca n'are rost. Ok. NU voi fericit niciodata pentru ca <<stiu>> ca nu pot avea ceea ce-mi doresc. Si deci, FERICIREA IMI ESTE INTERZISA! Atunci cand imposibilul va deveni posibil voi fii fericit si eu! Sa-mi zambeasca sufletul. Sa fiu fericit continuu_tot timpul! Nu sa rad la un banc. Sau fericit pentru bani.