Maine este de fapt duminica...

Dar lasand asta la o parte...Mey lacramioara, mey, ce-i cu pesimismul asta? Parca vorbisem ceva... Ti-am zis ca starile vin si trec, dar zic eu ca ti-ai face tie un bine, daca nu le-ai mai lasa p'astea negative sa-ti faca vizite...Evident ca toate sunt trecatoare...si e valabil pt tot, nu doar pt starile astea...dar isi au si ele rolul lor...te fac sa te simti naspa intr-o seara, ca sa stii sa pretuiesti mai mult zilele in care zambesti...Prostii...

Adevarul e ca e nasol sa fii tris...poate nu te incurajez spunandu-ti asta, dar de fapt vreau sa te fac sa-ti dai seama ca nu rezolvi nimic trecand prin starea asta...am trecut si eu prin ea de atatea ori shi tot ce mi-a adus a fost deprimare...care sincer, nu ajuta la nimic! So cheer up! Ce naiba! Ai o viata de trait! Si lasa prostiile astea cu moarte...dupa 80 de ani de viata (cel putin) o sa ai parte de ea...momentan bucura-te de viata...ca e frumoasa, desi uneori vrei sa scapi de ea. Asta e tot farmecul! adrenalina! nu stii ce iti rezerva ziua de maine, dar stii ca trebuie sa traiesti ca sa afli!

...common! cheer up girl! Doamne cate pot sa zic cateodata