04 Noiembrie, 2025, 10:58:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in sufletul tau?  (Citit de 42234 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2005, 11:52:36 p.m.
Răspuns #30

Evangeline

Citat
Eu am atatea sa va spun insa devine  plictisitor sa vb tot timpul despre sufletul meu trist

Vorbeste-ne, spune-ne ce te doare de asta suntem noi aici. Crede-ma ca sunt multi care vor sa-ti stie povestea si mai multi doar din curioazitate sau pentru a-ti da un sfat. Spune-ne durerea pe care o ai in suflet. Vei primi diferite opinii si sfaturi si vei prinde mai mult curaj de a lupta.

:-*
Never, never quit!

09 Decembrie, 2005, 09:15:31 a.m.
Răspuns #31

sunshine

Ce sa va spun decat ca sunt foarte trista si plang tot timpul, caci nu este putina liniste in casa mea, numai tipete si nemultumiri, acum cand se apropie Craciunul, sarbatoare atat de draga mie, cand ar trebui sa fim mai intelegatori , nu primesc decat tristete si lacrimi de durere , oamenii sunt atat de rai si fac atatea nedreptati incat este imposibil sa inteleg cum pot exista asemenea fiinte, fara suflet si fara teama de Dumnezeu.
   Incerc sa iert si sa-i accept , dar am devenit atat de nervoasa  imi cert copiii si apoi plang ca sunt o mama rea si ii fac sa sufere, dar nu mai pot!Am momente cand imi doresc  sa nu ma fi nascut apoi imi amintesc de copiii de pe strazi si atatea familii nevoiase , Il rog pe Dumnezeu sa ma ierte pt gandurile mele si incerc sa devin mai buna.
   Am vazut ieri oameni loviti de viata, mutilati , pe care asa zisii medici ii lua in ras si nu se gandeau ca vor imbatrani si ei vreodata , banii nu tin tineretea pe loc .
   Va multumesc , prieteni dragi, ca existati si va rog, iertati-ma ca va umplu sufletele cu amar .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Decembrie, 2005, 12:23:06 p.m.
Răspuns #32

gyulya_28

ce e in sufletul meu?? ...uneori o ceata de foc sau un corp ceresc ce piaptana vise din care nu as vrea sa ma mai trezesc,un cristal de iubire sau o idee ce tresalta muntii sau pur si simplu o gara de asteptare  :'(
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

27 Decembrie, 2005, 02:08:04 a.m.
Răspuns #33

ONLY DESIRE

Nimic....nu mai e nimic!Nu vreau sa mai fie nimic!Am dat totul si ce am primit?Nimic....si am ramas cu ce am primit!M-am saturat sa fiu altruista,sa iubesc,sa sufar......pentru o perioada vreau sa fie vid in sufletul meu!...........
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Decembrie, 2005, 02:51:21 p.m.
Răspuns #34

Lady Allia

in sufletul meu se gasesc povesti demult uitate
printese, printi, unicorni , elfi si pitici
se intalneste talpa cerului cu tampla pamantului
si se joaca copii adunand nisip de castele
care uita sa se darame la primul val
in sufletul meu este marea si muntele
marea care naste valuri de vise si saruta nisipul
clepsidrelor in care timpul uita sa curga
muntele care saruta cerul cu piscuri
de unde vezi totul...te vezi pe tine
si auzi ecoul sufletului cum striga si raspunde
in sufletul meu se afla fire carunte de dor si de drag
batrani care joaca sah si cozonacul bunicii
fulgi de nea , zapada si vesnic Craciunul
in sufletul meu sunt melodii de iubire
si zambete pe flori de liliac si meri infloriti
in sufletul meu este el...si imi saruta fiecare colt
de suflet si fiecare particica sa imi amintesc
mereu cat de demult este acolo...
din ziua in care inca nu m-am nascut
dar el imi pusese deja in suflet iubirea

30 Decembrie, 2005, 08:55:49 p.m.
Răspuns #35

desdemona

as vrea sa pot spune la fel de frumos ca Lady Allia ce este in sufletul meu,dar o incapacitate ma acopera.Este o incapacitate de a zambi,de ma exprima,de a fi linistita.Nu stiu unde sunt toate astea..unde ati zburat comorile mele?M-am saturat sa tot ma complac sa sufar,as vrea sa-mi gasesc linistea,dar unde este?Unde ai plecat?
Imi este frica...imi este frica ca sufletul meu sa nu se transforme intr-un vant aspru,intr-o zi de ger,un ger cu soare,un soare care nu incalzeste.sunt toate adunate...sunt ca un sac fara fund..un sac cu dezamagiri.Pe cat sunt dezamagita pe atat dezamagesc.Of suflete..fate iar copil..pt ca acum bate doar un vant..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Ianuarie, 2006, 09:32:09 p.m.
Răspuns #36

charlie

in clipa de fata, in sufletul meu e un mare gol, un gol care trebuie umplut cat mai repede posibil...
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Ianuarie, 2006, 06:22:30 p.m.
Răspuns #37

curtezanu

cineva spunea ceva... "mi-am intalnit sufletul la un colt de strada.. era zgribulit de frig si cersea ceva de mancare... si nu era nimeni sa-i dea ceva de macare..." ... altundeva... "in sufletul meu e viscol si nu e nimeni sa faca ski"...

sufletul meu... e compus din ramasite de castele daramate cu mult inainte de a se incepe contruirea lor... in sufletul meu sunt vai adanci asteptand ploi de ape cristaline spre a se umple de viata... in sufletul meu sunt icoane prafuite si dor de inaltare... in sufletul meu sunt doar eu... si din cand in cand o umbra...

Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

15 Ianuarie, 2006, 01:56:39 a.m.
Răspuns #38

Lady Allia

In acest moment?...Lacrimi...reprosuri...durere...disperare...intrebari...iubire...el...

15 Ianuarie, 2006, 11:56:46 a.m.
Răspuns #39

sufletel

iubire...atat..numai iubire, si numai pentru ea

15 Ianuarie, 2006, 01:33:25 p.m.
Răspuns #40

desdemona

De ce lacrimi?de ce durere?de ce disperare?unde este alinarea ,speranta?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Ianuarie, 2006, 03:04:02 p.m.
Răspuns #41

Lady Allia

stiu unde este si alinarea. dar drumul catre ea este greu...uneori viata ne ingenuncheaza...ne da palme, iar noi suntem neputinciosi si le primim...dor.., dar cel mai tare doare atunci cand ti-o da neputinta in iubire...,iar eu sunt ingenuncheata in fata ingerului meu...din neputinta...el ma ridica...ma ia in brate, dar uneori simt ca nu merit...simt ca ma doare atat iubire...si ma ucide atata neputinta...

15 Ianuarie, 2006, 04:01:11 p.m.
Răspuns #42

Lord_Saladin

Vizitator
  Un gol imens am avut, soarta nu m-a ajutat sa il pot umple cu ceva frumos, si iata ca s-a umplut si imbracat intr-o negura adanca si grea... 

15 Ianuarie, 2006, 05:45:25 p.m.
Răspuns #43

Guardian|Angel

Q: Ce este in sufletul tau?
R: Dorinta...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Ianuarie, 2006, 09:24:27 p.m.
Răspuns #44

charlie

speranta... una aproape moarta  :'(
You believe but what you see
You receive but what you give