Ce sa va spun decat ca sunt foarte trista si plang tot timpul, caci nu este putina liniste in casa mea, numai tipete si nemultumiri, acum cand se apropie Craciunul, sarbatoare atat de draga mie, cand ar trebui sa fim mai intelegatori , nu primesc decat tristete si lacrimi de durere , oamenii sunt atat de rai si fac atatea nedreptati incat este imposibil sa inteleg cum pot exista asemenea fiinte, fara suflet si fara teama de Dumnezeu.
Incerc sa iert si sa-i accept , dar am devenit atat de nervoasa imi cert copiii si apoi plang ca sunt o mama rea si ii fac sa sufere, dar nu mai pot!Am momente cand imi doresc sa nu ma fi nascut apoi imi amintesc de copiii de pe strazi si atatea familii nevoiase , Il rog pe Dumnezeu sa ma ierte pt gandurile mele si incerc sa devin mai buna.
Am vazut ieri oameni loviti de viata, mutilati , pe care asa zisii medici ii lua in ras si nu se gandeau ca vor imbatrani si ei vreodata , banii nu tin tineretea pe loc .
Va multumesc , prieteni dragi, ca existati si va rog, iertati-ma ca va umplu sufletele cu amar .