04 Noiembrie, 2025, 10:58:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in sufletul tau?  (Citit de 42232 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Iulie, 2006, 09:32:08 a.m.
Răspuns #60

charlie

Citat
Ce este in sufletul tau?

care suflet ?
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Iulie, 2006, 10:34:33 a.m.
Răspuns #61

desdemona

cauta!gaseste!lupta!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 August, 2006, 11:18:40 a.m.
Răspuns #62

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 August, 2006, 11:44:54 a.m.
Răspuns #63

ONLY DESIRE

de ce draga noastra? :(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 August, 2006, 11:46:01 a.m.
Răspuns #64

serenity82

am povestit la am nevoie de un sfat. ma simt goala fara el  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 August, 2006, 09:52:38 p.m.
Răspuns #65

black rose

indoiala....tristete si o raza de speranta...nu stiu vcine va invinge...imi doresc sa ca raza sa se transforme in soarele meu...dar mi-e frica sa aflu adevarul....mni-e frica sa descoper ceva ce va fi prea dureros...dar tare m-am saturat de indoiala......
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

22 August, 2006, 04:20:33 p.m.
Răspuns #66

Little Rose

dezamagire, liniste si multe altele la un loc.
dar si speranta...
speranta...
incredere?

sa fie?
sa ma insel din nou? cum mi se tot spune?
oare?
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

23 August, 2006, 03:46:10 p.m.
Răspuns #67

Zamolxis

Vizitator
Umpleti golul din suflete cu dragoste...
Iar cei ce aveti deja dragoste in suflet, faceti ca aceasta sa se reverse si asupra celor mai putin iubiti !

23 August, 2006, 05:07:14 p.m.
Răspuns #68

black rose

cum sa-l umplem? cand te gandesti ca tot ce ai putea crede si simti s-ar putea narui intr-o singura zi?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 August, 2006, 09:30:18 p.m.
Răspuns #69

desdemona

sufletul lui black rose va fi umplut cu multa iubire din partea mea :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 August, 2006, 01:28:21 a.m.
Răspuns #70

Zamolxis

Vizitator
SUfletul lui Black Rose va fii umplut cu multa iubire din partea tuturora.
Ma ofer sa donez si eu cateva carute pentru umplerea acestui suflet, oricum se pare ca eu am in exces  :D

25 August, 2006, 12:56:27 a.m.
Răspuns #71

Evangeline

Acum am in suflet multa iubire mai multa decat am avut pana acum asa ca bineinteles ca voi avea grija sa-i dau ceva si lui Black Rose :-*
Never, never quit!

25 August, 2006, 01:01:49 a.m.
Răspuns #72

Strumfita

durere .. durere .. durere ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 August, 2006, 02:43:23 a.m.
Răspuns #73

Evangeline

Pai de ce ??? Spune-ne ce ai patit draga Lonely}Angel{

:-*
Never, never quit!

25 August, 2006, 11:27:28 a.m.
Răspuns #74

desdemona

in sufletul meu sunt eu...cea de acum...si vreau sa iti arat ca asta sunt...si nu alta