04 Noiembrie, 2025, 11:00:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in sufletul tau?  (Citit de 42235 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Septembrie, 2006, 06:27:09 p.m.
Răspuns #105

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Septembrie, 2006, 07:02:46 p.m.
Răspuns #106

Just

In sufletul meu e toamna,multa melancolie si parca o liniste apasatoare ,un dor nebun pentru zilele insorite ,dor de mare cu nisipul ei cald ,de pescarusi si de o mana ocrotitoare .Dor de ochii lui caprui. Am in suflet amintiri ce-mi sunt petale albe de trandafiri ,am chipul lui senin ,un zambet si o lacrima. Simt prezenta si nostalgia unor vremuri de mult trecute. Sufletul meu este cerul dintr-o zi de inceput de august .Albastru.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Ianuarie, 2007, 06:45:40 p.m.
Răspuns #107

Strumfita

.. dezamagire .. tristete .. oboseala .. sau poate nici nu s-a inventat un cuvant care sa exprime ceea ce simt ...
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

18 Ianuarie, 2007, 06:48:02 p.m.
Răspuns #108

Lorelei

strumfy mic si drag, lasa-le, macar de ziua ta, la o parte si zambeste. abia astept ziua in care sa scrii aici ca ;a tine in suflet este soare si fericire. pana atunci insa... fruntea sus, suntem aici. macar cu un zambet sau cu o vorba. take care, ok?  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Ianuarie, 2007, 06:50:59 p.m.
Răspuns #109

Strumfita

.. va multumesc ca sunteti alaturi de mine ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

20 Ianuarie, 2007, 07:55:19 p.m.
Răspuns #110

|ngerMorT

Sunt fericita...si dornica sa ofer cui mai pofteste! Ce zici Strumfito?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Februarie, 2007, 08:13:51 p.m.
Răspuns #111

valentina

In sufletul meu acum sunt lacrimi neplanse,sunt rauri de care nimeni nu se-ncumeta sa treaca.Sunt iures nestins,neoprit,sunt mantia noptii,ce-asteapta-n zadar ...Nu stiu ce ,poate sa fiu inteleasa de unii,poate ca nu intotdeauna scriu ca sa fiu inteleasa,poate de multe ori scriu fara sa-nteleg nici eu ce as vrea sa spun.Dar sunt un om care simte,traieste cu intensitate ,si sufletul meu tresalta la fiecare atingere a ta.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

26 Februarie, 2007, 11:02:42 p.m.
Răspuns #112

burn_2_hell

melancolie multa..tristete...un dor nebun de trecut...de mine...si de tine..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

28 Februarie, 2007, 04:30:54 a.m.
Răspuns #113

Evangeline

Nu sunt sigura daca mai am un suflet sau l-am pierdut pe drum  :(
Never, never quit!

01 Martie, 2007, 10:52:58 p.m.
Răspuns #114

katya1886

Eu... inca sper ca mai am un suflet care sa poata iubi. Si daca de cele mai multe ori ma trezesc spunandu-mi ca de fapt a murit, dincolo de tot raul, toata durerea ce m-a marcat poate pentru tot restul vietii, nu stiu... poate ca si sufletele pot reinvia. Trebuie! pentru acele momente in care mi-am zis ca el este, ca il voi iubi pentru totdeauna, pentru ca indiferent de ce imi va oferi viata stiu ca va veni acea ultima clipa cand voi inchide ochii confirmandu-mi ceea ce o viata intreaga am stiut... el este! Sufletul meu e iubire, la fel ca al oricarui alt om si o spun cu toata convingerea.Trebuie doar sa stii unde sa o cauti, sa inveti sa o cauti si sa nu incetezi sa crezi ca miracolele se implinesc. In sufletul a fost intai lumina... apoi s-a intunecat si am crezut ca voi muri, imi pierdusem credinta in absolut orice... dar s-a intamplat ceva inexplicabil si pe langa amaraciunea, ura si tot cortegiul de sentimente sumbre m-a orbit o iubire peste limita oricarei puteri de intelegere. Mi s-a redat viata intr-un mod atat de frumos... Si tocmai de aceea sper sa va pot ajuta si pe voi, cei care sunt suflete asemeni unor insule ce nu stiu ca apartin aceluiasi ocean. Vreau sa stiti ca IUBESC. Da, azi stiu sigur. Si stiti ce? Eu nu ma pot bucura de aceasta iubire de care v-am pomenit mai sus, dar nu sufar. Nu mai... Pentru ca numai dupa ce am plans ca o nebuna dupa prima iubire, abia dupa ce patasem tot ce a fost si putea fi frumos am inteles... IUBIREA NU DOARE! Si sufletul meu va fi mereu plin de speranta, ca poate dincolo ne vom reuni...si imi ajunge...
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

02 Martie, 2007, 01:43:42 p.m.
Răspuns #115

black rose

Eu...eu sunt fericita...ceea ce o parte din voi va doriti...eu deja am..."jumatea mea"...imi pare rau pt cei care suferiti...totusi...pt fiecare exista speranta...si cat exista speranta exista viata...si cat exista viata exista iubire...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Martie, 2007, 03:14:00 p.m.
Răspuns #116

Zantiala

Ce este in sufletul meu ? Iubire... pur si simplu iubire.
Pentru cine ? Pentru nimeni, si totusi, pentru toata lumea.

As imparti cu bucurie tuturor o parte din iubirea mea... pentru ca izvorul inimii mele, lovit de atatea ori, varsa acum iubire intr-un iures nebun ce nu se va stinge niciodata.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

04 Martie, 2007, 08:32:46 p.m.
Răspuns #117

catty

sufletul meu din nou a prins glas ... cu toate piedicile pe care i le-am impus din nou striga...striga pe cineva...pe cineva pe care nu cunoaste...tipa dupa o imbratisare...dupa atentie...dupa caldura...tipa...striga...dar se pare ca inca nu il aude nimeni...
voi incerca din nou sa il calmez...sa il linistesc...sper sa reusesc curand....

04 Martie, 2007, 08:36:11 p.m.
Răspuns #118

pokemon

cineva va auzi aceasta dorinta a sufletului tau!
sper ca cel care iti va fi alaturi va fi cel care sa reuseasca sa iti incalzeasca sufletul!

in sufletul meu e dorinta,e foc,e iubire si ura.iubire pentru ca stiu ca am tot ce mi am dorit si ura pentru distanta si timpul care nu e de partea noastra!
dar ura va trece si vor ramane amintirile pline de dor si atunci vom fi NOI!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Martie, 2007, 06:33:26 p.m.
Răspuns #119

Alia

A fost tzunami....au ramas...invatamintele. Interesant este ca...nu regret nimic.